Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #135 : Şubat 21, 2008, 20:36:32 » |
|
üstteki konuyla ilgilenildi.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #136 : Şubat 25, 2008, 20:34:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #138 : Şubat 25, 2008, 21:05:16 » |
|
evet o konudan bnde muzdaripim :S 6 yıldızım olması gerekirken 5 yıldızım var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #139 : Şubat 26, 2008, 22:09:19 » |
|
Bugün siteye girdiğimde; Müzik bölümündeki "Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz?" başlığının temizlenmiş olduğunun bildirisini okudum ve kısa süre sonra farkettim ki mesaj sayımda bir azalma olmuş, ayrıca rütbem de düşmüş; ben de bir yöneticiye (O başlığı açan kişiye) pm attım ve bunun nedenini, temizlik denilen şeyin mesajların silinmesi mi yoksa eski mesajların olduğu yere taşınması mı olduğunu sordum ama offline oldu sanırım; ben de bekleyemedim ve buraya yazmayı uygun gördüm; bana yardım edip de bu sorumu cevaplarsanız çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #140 : Şubat 26, 2008, 22:53:47 » |
|
izin verirseniz yukarıdaki soruyu cevaplayabilirim ; o başlıktaki mesajlar (ve aynı zamanda sıra sende bölümündeki mesajlar) eğlence için yazıldığından ve bilgi içerikli olmadığından (herhangi birine herhangi birşey katmadığından) ve ayrıca serverda gereksiz yük oluşturduğu için siliniyor (taşınmıyor). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #141 : Şubat 27, 2008, 10:40:38 » |
|
açıklama için teşekkürler nelinde, çok doğru anlatmışsın  mesaj sayısı düşmesin diye çoğu forumda "çöp kutusu" veya "arşiv" gibi bölümler görürsünüz. bu sitede mesaj sayısına önem verilmediği için doğrudan (geri dönüşü olmamacasına) siliniyor. mesaj sayınız (ve buna bağlı olarak rütbeniz) düşebilir yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #142 : Şubat 27, 2008, 11:08:04 » |
|
"şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ve benzer başlıkların temizlnemesi demek orda yazılan mesajların silinmesi demek. Nasıl emek harcıyorsunuz bende bunu anlamadım zaten o başlığa yazdığınız mesajları sadece sizin bi altınıza mesaj atan okuyor tekrar geri dönüp o mesajları okuyan yok. Böyle forum oyunlarındaki mesajların temizlenme nedeni forumda gereksiz olarak yer kaplamasını önlemektir. Mesaj sayım azaldı diye hiç üzülmeyim bu forumda mesaj sayısından çok atılan nitelikli mesajların önemi vardır." mesajınızı gördüğümde verdiğim cevap 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #143 : Şubat 27, 2008, 15:30:52 » |
|
İlginiz için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #144 : Mart 07, 2008, 23:15:43 » |
|
"Bir Poter Masalı Hayran Kulübü"ndeki küçük tartışmadan dolayı kulübü kirletmemesi adına bu mesajların silinmesini ve 1nNeRViSioN. isimli kullanıcının mesajlarının incelenmesini rica ediyorum. Tabii ne düşüneceğinizi bilmediğim için yorum yapmak bana düşmez. İlgilenirseniz çok sevinirim. 
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #145 : Mart 09, 2008, 23:52:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #146 : Mart 22, 2008, 22:51:52 » |
|
Şimdi bir şey dikkatimi çekti.
alessia adlı üye çıkarken direk offline görünüyor ama ben veya bir başkası çıkınca yarım saat daha online görünüyor. alessia gizli değil, onu online görebiliyorum. alessia internet cafeden girdiğinden olabilir mi?
Öyle bir şey yoktur derseniz pazartesi günü dikkatli bakın genelde saat 18:30 civarı burada oluyor.
Ehm bütün sorularıma cevap bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #147 : Mart 22, 2008, 23:53:42 » |
|
eğer "çıkış" butonunu kullanmadan pencereyi kapatıp çıkarsanız online görünebilirsiniz. ama eğer "çıkış"ı kullanarak online göründüğünüzü söylüyorsanız, hayal fln görüyorsunuzdur  veya "bugün online olanlar" bölümüne bakıyorsunuzdur. ikisi farklı bölümlerdir, hatırlatırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #148 : Mart 31, 2008, 23:16:54 » |
|
ya bu cafeden manzaralarda konusu oldu bilmiorum belki gören olmuştur belki ama bu arama motorlarının ve ziyaretçilerin profilimize bakabilmesi hiç hoş bi durum değil ya msn adresleri falan çalınanlar oluyo tamam benim profilimde msn adresim yok ama olanlar var kısaca bu konuyu tekrar incelemye almanızı talep ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #149 : Mart 31, 2008, 23:52:32 » |
|
öylesine üye olup msn adreslerini çalanlar da olabilir. profilinize msn adresi yazmayın, sadece tanıdığınız insanlara bu adresi verin. en kestirme yolu bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|