|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 29, 2007, 10:57:16 » |
|
forum sürümünü yükseltince bazı modlar bozuldu ne yazık ki. bunun gibi başka hatalar varsa bildirirseniz düzeltiriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 29, 2007, 13:02:34 » |
|
sanırım youtube dan video ekleyemiyoruz (yoksa sadece ben mi ekleyemiyorum anlayamadım )sadece link çıkıyor.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 29, 2007, 13:10:17 » |
|
evet flash gösterilmiyor artık ama düzelecek önümzdeki hafta. eski linkleri değiştirmeyin şimdilik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 05, 2007, 11:09:14 » |
|
tamamdır, yanlış yapmışım ben  düzelttim  saol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2007, 17:30:03 » |
|
ben de birşey soracağım ben mail adresimi gizlesemde gizlemesemde profilimde gözüküyor ve her açışımda onlarca mesaj buluyorum bu sorun herkeste varmı yoksa sitenin bana garezi mi var? birde ne zaman emre aydının mp3lerden indirsem sitenin smileyleri,imzaları,avatarları(üyelerinde dahil) geliyor nasıl oluyor bu?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2007, 17:35:04 Gönderen: Cho_Chang »
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 06, 2007, 17:31:27 » |
|
ben de birşey soracağım ben mail adresimi gizlesemde gizlemesemde profilimde gözüküyor ve her açışımda onlarca mesaj buluyorum bu sorun herkeste varmı yoksa sitenin bana garezi mi var?
Ya sanırım sadece kendin görebiliyosun :S ben senin profiline bakınca mail adresin görünmüyo :S Ben de bi zamanlar gizleyemediğimi sanmıştım ama sadece kendimin görebildiğini anladım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2007, 17:40:28 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 06, 2007, 17:47:49 » |
|
ya arkadaşlar ben korkmaya başladım neredeyse sitenin sistem dosyaları gelecek elime
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 06, 2007, 17:49:39 » |
|
sen hiç bir şeye dokunma Fant girince siteye düzeltir.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 06, 2007, 17:52:50 » |
|
ya hiç bir şeye ellemiyorum ama suç bana kalır ve siteye bir daha giremem diye korkuyorum yüzüm bembeyaz ve ne olursa olsun işin yasal yanı bile çıkar
|
|
|
|
|
|
Rafet El Roman
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 07, 2007, 15:55:11 » |
|
yahu ctrl+s yaparsanız dosyaları indirebilirsiniz tabi ki. bunu yapabildiğinizi bilmiyo musunuz? sitenin sistem dosyasını indirmekten kastın nedir? bunu yapamazsın, sanırım indirdiğin dosyaları yanlış yorumluyosun. şu anda bu sayfada dururken ctrl+s tuşuna basın ve kaydetme penceresinden kaydedin. o sayfayı bilgisayarınıza indirmiş olursunuz. bu olay internetteki her site için geçerlidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 11, 2007, 00:45:10 » |
|
yahu ctrl+s yaparsanız dosyaları indirebilirsiniz tabi ki. bunu yapabildiğinizi bilmiyo musunuz? sitenin sistem dosyasını indirmekten kastın nedir? bunu yapamazsın, sanırım indirdiğin dosyaları yanlış yorumluyosun. şu anda bu sayfada dururken ctrl+s tuşuna basın ve kaydetme penceresinden kaydedin. o sayfayı bilgisayarınıza indirmiş olursunuz. bu olay internetteki her site için geçerlidir.
yok hasan abi öyle değil .dll uzantılı dosyalar,smileyler,avatarlar.hem sadece burdan değil,ziyaret ettiğim bütün siteler ve her oturum açısımda masaüstüne geliyor bir klasöre atıyorum
|
|
|
|
|
|
Rafet El Roman
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 11, 2007, 10:23:12 » |
|
tamam da .dll uzantılı dosyalar web sitelere ait değil. senin bilgisayarına aitler... her ihtimale karşı inen dosyaları bi printscreen alıp gösterebilir misin?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 11, 2007, 10:26:18 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 11, 2007, 10:27:45 » |
|
Duyurular bölümünde Harry Potter ve Ölüm Yadiğarları yayınlandı duyurusuna tıklayınca Gerçek Kahramanlar konusu çıkıyor bende.sadece bende mi çıkıyor acep.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 11, 2007, 10:29:40 » |
|
aa evet öyleymiş  sayfa kodunu 13857 yazacak yere 13875 yapmışım, ondan olmuş  düzelttim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|