|
Fantasticc
|
 |
« : Kasım 27, 2006, 11:33:52 » |
|
eğer sitede vakit geçiriyorsanız ve gözünüze takılan bazı aksaklıklar varsa, bunu es geçmeyin, buraya mesaj atarak bize gösterin. onu bir an önce düzeltmeye çalışalım. örneğin resim galerisinde görünmeyen bir resim, site içeriğinde yanlış verilmiş bir bilgi, yazım yanlışı, hatalı bir link veya herhangi başka bir durum... ama burda eleştiri yapılmadığını hatırlatayım. burayı sadece, sitedeki irili ufaklı aksaklıkların toplandığı bir havuz olarak görelim. yeni isteklerinizi veya başka türlü konuları diğer başlıklarda dile getirebilirsiniz. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler  Dip Not: Çözüme kavuşturulan uyarılar siliniyor...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2007, 10:16:22 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2007, 20:14:48 » |
|
daha önce bu söylendimi bilmiyorum ama artık haberlere yorum yazamıyor muyuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2007, 23:17:55 » |
|
evet bundan sonra haberlere yorum yazılamayacak. anasayfada yayınlanan haberleri foruma kopyalayacağız, yorumları orda yaparız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2007, 15:14:37 » |
|
bende bişiy farkettim ama sadece bende mi yoksa bütün üyelerde mi oluo bilmiorum
ya şimdi bazen sitye girdiimde üyeliğimi tekrar girmek zorunda kalıorum burda sorun yokda hani forum saatinin ordan girş yapmaya çalıştıımda sürekli şifre yanlış dio özenle şifremi girmeme rağmen ondan sora bi şifre yanlış sayfası açılıo ordan aynı şifreyi girdiimde kabul edio bilmiorum bende mi bi sorun var yoksa herkese mi oluo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2007, 17:28:57 » |
|
eğer tarayıcın senin şifreni otomatik olarak tanıyorsa, önce bunu sil. daha sonra tekrar dene. belki eski şifreni fln hatırladığı için kabul etmiyor olabilir. (sen şifreni girdin sansan da bazen tarayıcılar kendi hatırladıklarını gönderirler)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2007, 18:00:19 » |
|
sanırım sitenin saati geri kalmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2007, 21:14:25 » |
|
yav artık msj gndeririken çok uzun süre beklioruz biraz ağırlık başladı sitede acaba veritabanı filan çok mu doldu msjları silseniz filn nolur diorum ii olur mu hani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2007, 21:42:49 » |
|
ciyakkk profil kısmımıza ne olmuş öyle ,özet kısmındaki son mesajları konuları vs resmi cismi görünmüyor herkesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2007, 21:47:09 » |
|
ehehe evet ben bunu belgelemiş bulunuyorum azıcık daha sabredemeyerek  ama geçti sanırım şuan normal 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2007, 11:10:17 » |
|
yasomuz siteye bazı yeni özellikler ekliyordu. bu yüzden bazı sorunlar görmüş olabilirsiniz. aldırmayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 26, 2007, 22:13:54 » |
|
ciyakkk profil kısmımıza ne olmuş öyle ,özet kısmındaki son mesajları konuları vs resmi cismi görünmüyor herkesin.
hahah ben de gördüğümde şok geçirmiştim  insan yeteneksiz olunca böle sorunlar çıkabilio kusura bakmayınız 
|
|
|
|
|
|
Fraktal Yok Nurse falan!
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 27, 2007, 08:06:38 » |
|
ayyy aşk olsun be güzelim senin elinden her iş gelir.sen aslansın ,kaplansın yaparsın . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 28, 2007, 22:47:21 » |
|
bende birşey fark ettim bugün. önceden üye profil'lerinde yapılan eylem görünüyordu ama artık görünmüyor. sebebi acaba Fantasticc abinin yukarıda söylediği şeymi  aa birde duyuru panosu bölümünde ki kilitli konular falan artık kilitsiz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2007, 22:58:13 Gönderen: geberesice »
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 29, 2007, 00:10:06 » |
|
yukardakinden deil muhtemelen, o senin dediğin forum sürümü yükseltildikten sonra modların silinmesinden kaynaklanmış olmalı. Kurarız yeniden bi ara  saol haber werdiğin içn 
|
|
|
|
|
|
Fraktal Yok Nurse falan!
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 29, 2007, 02:24:16 » |
|
ya profil sayfasında bir hata daha var sanırımşöle ki profil sayfasının en altında 'gönderdiği açtığı konuları göster ' diebişiy var ona tıkladıım zamantekrar profil sayfasını açıo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|