tek çürük benim gözlükte lenste BOZUK gözü tevdai içindir lensi daha çok ilaç olarak düşünüyorum nasıl rahat ediyorsanız onu kullanın. benim gözümde gözlük bi tek akşamları evde tv izlerken vardır o da gece gözüm yorulmasın diye
|
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kasım 18, 2008, 17:47:51 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Duyurular: Harry Potter Cafe'e de MySpace'de! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|