Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 17:47:51  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 46
1  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Lens : Eylül 24, 2008, 18:55:49
benim gözümün no.su 0.50 ile başladı şimdi biri bir biri bir yirmibeşmiyop ama bu kadar kitap okuyup pc ile uğraşmanında etkisi var sanırım ailede benden başka gözlük takan yok Dil Çıkaran tek çürük benim

gözlükte lenste BOZUK gözü tevdai içindir lensi daha çok ilaç olarak düşünüyorum nasıl rahat ediyorsanız onu kullanın. benim gözümde gözlük bi tek akşamları evde tv izlerken vardır o da gece gözüm yorulmasın diye
2  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi yaştasınız? : Eylül 24, 2008, 17:46:17
ben 13,5 um nolcak yanixd xd xD

bişiy olmuycaaak Gülümseyen
3  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Coca-Cola "Brrrr" Reklamı : Eylül 24, 2008, 17:35:18
sanırım öyle ama zaplıyorum tvde denk gelince iyi bir reklam mı ? işte o bacardi reklamı sinemaya gidenler bilirler Gülümseyen
4  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Prison Break 4. Sezon : Eylül 24, 2008, 17:33:46
5. bölümü vermişler ama izleyemedim daha yaaaaa Üzgün neyse cnbcede izlemeside güzel oluyor her hafta bekle bekle

yinede 1. sezon bence en iyi sezondu o kadar kalbe zarar bişey izlemedim daha ya senaristin ellerine sağlık
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl. : Eylül 24, 2008, 17:32:29
dün akşam hoştu ikisi de aslında birbirine muhtaç kızların ve öbür çocuğun dan e jesti süperdi özünde iyi çocuk sadece daha düzgün insanlara ihtiyacı var arkadaş olarak ve onun babasına sinir oluyorum.

bizim evde kumanda bende çok şükür supernatural biter öbürünü izleriz Gülümseyen
6  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Coca-Cola "Brrrr" Reklamı : Eylül 24, 2008, 17:13:54
gereksiz ve anlaşılmaz buluyorum bu reklamı koka kolaya zaten sinir oluyorum çünkü bi taraftan israillilere silah satın almak için para döküyorlar öbür yandan Ramazan da müslümanlığa değer veriyormuş gibi reklam çekiyorlar
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Sihirli diziler seviliyor mu , sevilmiyor mu_?? : Eylül 24, 2008, 17:02:18
selenayıda severim zaten Gülümseyen
8  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Sihirli diziler seviliyor mu , sevilmiyor mu_?? : Eylül 24, 2008, 17:01:46
idare ederler ya çok ta kötü değiller hatta en iyi arkadaşım komikti bile ve büyük paralar harcanıyor o efektlere haberiniz olsun hiçte o kadar kolay değil
9  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En Son Kimin, Hangi Kitabını Okudunuz??? : Eylül 24, 2008, 17:00:36
robert jordan - zaman çarkı 3
10  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Eylül 24, 2008, 17:00:00
zaman çarkı 4. cilt gölge yükseliyor 1100 küsür sayfa ve harry potter gibi büyük puntolu da değil bitmez bu kitap Kahkaha
11  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Lens : Eylül 24, 2008, 16:58:51
ya olan var ablamın bi arkadaşı çok kaliteli lens kullalnmasına rağmen yapıştı kaldı gözünün içine ama işte kaza yani amerikada ameliyat olmuştu türkler napar bilmiyorum sonuçta düzgün kullanırsanız dikkatli olursanız ve benim gibi eli yüzünde gözünde sürekli sürtünüp durmazsanız kullanın özellikle spor yaparken ve gece bi yere giderken lens şart
12  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl. : Eylül 23, 2008, 22:31:23
güzel dizi eve gidiyimde izliyim bi an önce =)
13  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Tv'yi kapat Kitap Oku! : Eylül 23, 2008, 22:30:14
ben kitap okumadan öncede yeteri kadar akıcı ve geniş düşünürdüm kitap okumadığım zaman öss ye girdim 8 yıl oldu herhalde 45 te 43 yapmıştım yani ne hızlı okumama nede kompozisyon konusunda okuldaki en iyi yazar olmama ölçü değildi bu akıllılıkla kitabın bi ilgisi yok okadar iyi bi okulda o başarıyı kitap okuyarak elde etmedim kitap hiçbirşeyin kriteri değil kitap sadece zevkli bi zaman geçirme aracı o kadar bu olaylar çok abartılıyor
ben çocuklara tiyatroya gitsinler diye dayatılmasına da karşıyım dizilerin kalitesizliğinden şikayet ediyorlarsa tiyatrocular dizi çeksin aynı şey işte ha ekran ha sahne benim için tv daha bile iyi en azından arka sıralardan locadan dürbünle izlemiyorum önümde mimiklerini görüyorum o insanların
14  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Lens : Eylül 23, 2008, 21:24:51
ben inşaatta çalışıyorum Gülümseyen
15  Diğer Konular / Heroes / Ynt: Sezon 3 Bölüm 1 : Eylül 23, 2008, 20:47:31
kız kötü olcak Gülümseyen diğer tarafa geçicek
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 46