AVRİL LAVİGNE - GİRLFRİEND
AVRİL LAVİGNE - KIZARKADAŞHey hey you you I don't like your girlfriend
hey hey sen sen Kız arkadaşından hoşlanmıyormNo way no way I think you need a new one
asla asla bence sana yeni biri gerekiyorHey hey you you I could be your girlfriend!
hey hey sen sen Kız arkadaşın olabilrdimHey hey you you I know that you like me
hey hey sen sen benden hoşlandığını biliyorumNo way no way no it's not a secret
asla asla o bir sır değildi ( o gizli değildi)Hey hey you you I want to be your girlfriend!
hey hey sen sen Kız arkadaşın olmak istiyorum.You're so fine I want you mine you're so delicious
Sen öyle hoşsun ki benim olmanı istiyorum sen öyle tatlısın kiI think about you all the time you're so addictive
Herzamn seni düşünüyorum Öyle alışkanlık yaptın kiDon't you know what I can do to make you feel alright
Senn için ne yapabilrm bilmiyormsun( Senn ii hisstmeni sağlamk için ne yapabileceğimi bilemessin.)Don't pretend I think you know I'm dead precious
anlama(varsayma) bence sevgilin olmak içn öldüğümü biliyorsunAnd oh yeah I'm the mother fucking princess
ve , ya ewt ben prensesi ... anneyim
I can tell you like me too and you know I'm right
Sennde benden hoşlandığını söyleyebilirim ve haklı olduğumu biliyorsun.She's like so whatever
O öyle ne yaparsa yapsınYou could do so much better
Çok daha iyisini yapabilirdin.I think we should get together now
Bence şimdi birlikte olmalıyız And that's what everyone's talking about
ve herşey hakkında konuşmalıyız.[Chorus]
Hey hey you you I don't like your girlfriend
hey hey sen sen Kız arkadaşından hoşlanmıyormNo way no way I think you need a new one
asla asla bence sana yeni biri gerekiyorHey hey you you I could be your girlfriend!
hey hey sen sen Kız arkadaşın olabilrdimHey hey you you I know that you like me
hey hey sen sen benden hoşlandığını biliyorumNo way no way no it's not a secret
asla asla o bir sır değildi ( o gizli değildi)Hey hey you you I want to be your girlfriend!
hey hey sen sen Kız arkadaşın olmak istiyorum.I can see the way I see the way you look at me
Anlayabiliyorm,anlayabiliyorm, bana bakıyorsunAnd even when you look away I know you think of me
ve uzaklara bakıtığnda bile beni düşündüğünü biliyorum. 
I know you talk about me all the time again and again
Biliyorum tekrar ve tekrar benim hakkımda konuşuyorsunSo come over here and tell me what I wanna hear
Öyle gel buraya ve duymak istediğimi söyle banathat you make the girlfriend disappear
böylece kız arkdaşını silmş olursunI don't want to hear you say her name ever again (and again and again and again)
Tekrar onun ismini söylediğini duymak istemiyorum (tekrar,takrar,tekrar)Because she's like so whatever
Çünkü o öyle ne yaparsa yapsınAnd you could do so much better
ve çok daha iyisini yapabilirdinI think we should get together now
Bence şimdi birlikte olmalıyız And that's what everyone's talking about
ve herşey hakkında konuşmalıyız[Chorus]
[Bridge]
In a second you'll be right to rap my finger
bir dakikada parmağıma hafifçe vurduğun için haklı olacaksın 
Cause I can cause I can do it better
neden , Onu daha iyi yapmana neden olabilirim(There's no other, so when is it gonna sink in

( şunu anlayabildim--- başka yok öyle ona nezamn saplanacağından?)She's so stupid what the hell were you thinking
Öyle ahmak ki ne cehennem düşünüyordun?In a second you'll be right to rap my finger
bir dakikada parmağıma hafifçe vurduğun için haklı olacaksın 
Cause I can cause I can do it better
neden Onu daha iyi yapmanı neden olabilirim(There's no other, so when is it gonna sink in
(

( şunu anlayabildim--- başka yok öyle ona nezamn saplanacağından?)She's so stupid what the hell were you thinking
Öyle ahmak ki ne cehennem düşünüyordun?[Chorus] x3
No way no way
asla aslaHey hey !
hey heyİngilizcem okdrda ii deil ama kendi ingilizcemle çevireyim dedim ,,Elimden gelen bukdr ,,çeviriyi bulan olursa karşılştırmş olucam bakalım nekdr saçma