Ben dumbledore nin gömildüğünden emin değilim çünkü sadece mezarından bahsediliyo gömüldüğünden değil bide ayrıca 6. kitapta dumbledore öldüğünde harry onun ölüsünün başında dururken yanılmıyorsam dumbledore ölmüşe hiç benzmiyor ağzındaki hafifçe akan kan olmasa onu ölmüş zannetmezdiniz gibi cümleler geçiyordu
benim düşüncem hala snape ile dumbledore arasında bu öldürme meselesinin planlanmış olduğudur.bence dumbledore ölmedi zaten gömülme yerlerini kitapta söylemedi sanırm sadece mezar taşını söyledi
Bence dumbledore ölmedi ben gene harry bazı şeyleri kendi başına öğrensin diye snape ile birlikte öle bir numara çevirdiklerin i düşünüyorum.ya sizi bilmem ama ben 6. kitapta dumledorenin öldüğünü okuyunca ağlamıştım.
ben bir gün tv izlerken reklamlarda sürekli bir harry potter ve ateş kadehi çıktı tüm kitap evlerinde diye bir şey görüyodum ve içimden diyordumki bu saçmalık ne ve sonra ilk filmine gittim ve hastası oldum.ne yazık ki ben sadece 2. ve 5. 6. kitabı okuyabildim ama bu sitedekilerden bir ricam var bana ist de diğer okuyamadığım kitapları satın albileceğim bir yer söylerlerse koşarak gidip alıcam
bence ron ve ya hermonie ölmiyecek çünkü onlar evlenecek . ama harry ve voldemord ikiside ölecek gibi çünkü harry nin içindeki en büyük özlem anne ve babasının yanında olmaktı. bu yüzden harry nin öleceğini düşünüyorum
Arkadaşlar bende çok severim linkin park ı htta hastasıyım. belki bilmeyenler vardır diye söylüyorum linkin park bu sene rock'n coke ye gelecek. bide 2006 ortalarında yeni albümlerini çıkarıcaklar