Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 00:19:59  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 123
16  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Harry Potter Melez Prens Oyunu : Temmuz 04, 2008, 18:17:10
Oyunun bir tane videosu yayınlandı.

Ben çok beğendim, ZümrüdüAnka Yoldaşlığı'nın oyununa benziyecek gibi. Ayrıyetten oyunda Quiditch olması çok güzel, belki 6. filmde de Quidditch vardır...
17  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Bölüm 4: Tören ve Kavga (29.06.2008) : Haziran 30, 2008, 14:54:22
emeğine uğraşına hayran kaldım çok çok güzel olmuşlar  Alkış aslında hepsi mükemmel ama dumb-doge,en son resim ve düellodan önceki dumb. çok güzel olmuş  Kahkaha senin ve Gria_Himonas'ın eline sağlık kolay değildir herhalde  Alkış  Alkış
Siteye fazla giremediğimden dolayı hemen farkedemedim bu konuyu, geçen hafta farketmiştim sanırım ve pek düşüncelerim olmadığı bir zaman saklamıştım. Gülümseyen Gerçekten benim gibi bir Dumbledore hastasının çok seveceği bir hikaye. Daha 4. bölümdeymiş, birşey kaçırmamışım, gelecek bölümleri bekliyorum sabırsızlıkla. Kahkaha

Gözleri gene yaşla doldu ve ilk kez bir Ruh Emici tarafından öpülmek, bu duygulardan arınmak, bomboş bir hayatı şu anda yaşamak istedi.

Belki bana öyle gelmiştir ama şurada biraz takıldım, Ruh Emici'ler güzel anıları almıyormuydu insanlardan? Gülümseyen Ondan bir Ruh Emici tarafından öpülmek şu an içinde bulunduğu duygulardan arındırmaz onu.

yanlış bilmiyosam ruh emici sadece yaklaşırsa iyi anıları,öperse tüm ruhunu,yani iyi kötü tüm anıları alıyo ama tabi ki yanlış bilmiyosam  Terleyen
Heaa, demek ki ben yanlış biliyormuşum.  Hede Hödö
18  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 04:26:41
Aaaa Sırıtan ne güzel, buraya birşeyler yazılmış, uzun zamandır hiçbirşey yazmamıştım buraya, iyi oldu bu. Sırıtan
19  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Bölüm 4: Tören ve Kavga (29.06.2008) : Haziran 30, 2008, 04:25:17
Siteye fazla giremediğimden dolayı hemen farkedemedim bu konuyu, geçen hafta farketmiştim sanırım ve pek düşüncelerim olmadığı bir zaman saklamıştım. Gülümseyen Gerçekten benim gibi bir Dumbledore hastasının çok seveceği bir hikaye. Daha 4. bölümdeymiş, birşey kaçırmamışım, gelecek bölümleri bekliyorum sabırsızlıkla. Kahkaha

Gözleri gene yaşla doldu ve ilk kez bir Ruh Emici tarafından öpülmek, bu duygulardan arınmak, bomboş bir hayatı şu anda yaşamak istedi.

Belki bana öyle gelmiştir ama şurada biraz takıldım, Ruh Emici'ler güzel anıları almıyormuydu insanlardan? Gülümseyen Ondan bir Ruh Emici tarafından öpülmek şu an içinde bulunduğu duygulardan arındırmaz onu.

20  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 26, 2008, 03:37:03
Erteleye erteleye babamdan kaça kaça yazmayı unutacaktım az kaldı  <.< Terleyen Utanmış

Doğum günün kutlu olsun Wizard Kahkaha Kahkaha Nice mutlu senelere Alkış Alkış
Çok sağol. Gülümseyen Ben de geç kaldım sanırım biraz. Sırıtan
21  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 24, 2008, 21:51:20
Wizard dağum gnn kutlu olsun..geç kladım bende biraz ama Terleyen
Eheh Gülümseyen geç kalmadın, teşekkür ederim. Kahkaha

Doğum günün kutlu olsun Wizard! Nice mutlu yıllara Sarılan Göz Kırpan
Çok çok teşekkür ederim. Kahkaha

Doğum günü tebriğimi yineleyim Kahkaha Ama nasıl yahu 88'li 20 oluyor, 87'liler de 21 Hede Hödö Karışıklık olmasın Dil Çıkaran Olmamalı yani Dil Çıkaran  Zaten ancak alışıyorum Dil Çıkaran  Ayrıca  sanırım hep garip gelecek 20'lerde olmak galiba bir üste atlamadan Gözlerini Deviren

* Yaş konusundan sonra hep genç hissetmek  dileğiyle diyeyim Gözlerini Deviren
Kararsız anladım, sanırım ben hala yaş hesaplamasını bilmiyorum. xD Tekrar teşekkür ederim. Gülümseyen

doğum günün kutlu olsun Wizard  Alkış daha nice 2o'lilere.. Gözlerini Deviren
Teşekkür ederim, hep beraber. Kahkaha
22  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Opeth : Haziran 24, 2008, 21:46:56
Ahahah, kendimi çok çok şanslı hissediyorum, Uni Rock Fest.'e gidip performanslarını izleyebildim, çok süper çaldılar. Son albüm ağırlıklı olur sanıyorduk ama son albümden sadece ''Heir Apparent'' şarkılarını çaldılar, ama albümdekinden çok daha zevkliydi bu şarkıyı canlı dinlemek. Gülümseyen Mikael ve diğer grup elemanları ile el sıkıştım, imza aldım konuştum kısacası yüz yüze yakın biçimde konuştum, Sırıtan süperdi.
23  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 24, 2008, 21:36:55
doğum günün kutlu olsun wizard
Teşekkür ederim. Gülümseyen Kahkaha Sırıtan

Doğum günün kutlu olsun Wizard  Terleyen
Çok çok sağol. ^^

wizard doğum günün kutlu olsun..cafey ilk geldiğimde gözüme çarpan üyelerden biriydin..nice mutlu yıllara Aww
Teşekkür ederim. Gülümseyen Kahkaha

Doğum günün kutlu olsun Wizard  Kahkaha Alkış
Sağol, herkesin doğum günü kutlu olsun. Kahkaha

şu 20 yaş gözüme hep batmıştır ya 19-18 fln neyse de 20 olunca şöyle bi nası diyeyim dolu gözüküyo işte  Dil Çıkaran
neyse doğum günün kutlu olsun Wizard
Kararsız Benim de gözüme çok batıyor aslında, Placebo - Twenty Years şarkısını dinlediğim zamanlar hep düşünmüşümdür yirmi yaşıma gelince nasıl olucam diye. *_* Aslında komik ne biliyormusun, ben 20'ye girmedim 21'e girdim, xD ya da hala yanlış hesaplıyorum, Kararsız 88 doğumlu bir kişi bugün doğduğunda 21 olmuyor mu yahu? Sırıtan

Hepi Börtdey Vizırd Kahkaha  220 yaşında görüşmek üzere uşağum Sırıtan
Sağol uşağum, 220 az, 520 yapalım şunu. Sırıtan İstersen daha yukarı da çekebiliriz. Sırıtan

wizard doğum günün kutlu olsun Gülümseyen
edit:17.online günüme 1 dk kaldı Dil Çıkaran
Teşekkür ederim Cho_Chang, geç kaldığım için üzgünüm, umarım geldiğinde okursun mesajımı. Gülümseyen Kahkaha Sırıtan
24  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 24, 2008, 17:37:19
Wizard pek muhterem cin kardeş doğumgünüsün kutlu olsunnnnn.
Çok sağol Marissa, teşekkür ederim. Kahkaha

wizard doğum günün kutlu olsun kardeş!
iyi ki doğdun...
Çok sağol Elif kardeş. Kahkaha

wizardııııııııııııııım !!
iyi ki doğduuuuuuuuuuuuuuuun !
Arnaaaaaaam, çok çok sağol, yaşlanıyoruz. Kararsız

Doğum günün kutlu olsun Wizard Aww  Mutlu  yıllar Aww
Çok teşekkür ederim, hep birlikte mutlu yıllara. Kahkaha
25  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 24, 2008, 01:05:53
wizard!! doğum günün çok kutlu mutlu olsun Kahkaha
Çok sağol Nyks. ^^
26  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Street Fighter IV : Haziran 05, 2008, 06:25:42
Evet, baya güzel bir oyun olacak gibi, Arcade, PS3, Xbox360 ve PC için çıkıcak, dört yeni karakter eklenmiş. Grafikleri çok güzel, aynı çizim gibi. Yeni videoları çıktı merak ederseniz herhangi bir oyun sitesinden izleyin. Kahkaha
27  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Bir Harry Potter Oyuncusu Öldürüldü : Mayıs 27, 2008, 03:48:55
Ben şimdi öğrendim haberi başka bir yerden, gerçekten üzücü bir durum. Kardeşinin telefonunu çalmak için saldırmış, Rob'da kardeşini korumak için olaya müdahale etmiş, saldırganın elini tutup bıçağı etkisiz hale getirmek isterken saldırgan başka bir bıçak çıkarmış üstünden ve saplamış.
28  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Mayıs 27, 2008, 03:44:47
Opeth - Bleak
29  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Sizce en iyi platform? : Mayıs 19, 2008, 20:28:47
Nintendo diye bir platform yoktur, Nintendo diye bir konsol ve oyun şirketi vardır. O zaman PSone, PS2 diye ayırmamız saçma olur, çünkü hepsine birden SONY diyebiliriz. Neyse düzelttim ben...

Bu arada ben de Wii dedim.
30  Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Güz Ezgisi : Mayıs 19, 2008, 20:13:43
Gecikme için üzgünüm Arna, algım açık bir şekilde okudumayı istedim. =)
---
Bayadır yazdığın bir yazıyı okumamıştım, çok iyi geldi. O kadar güzel anlatmışsın ki aşkı, o kadar güzeldi ki içinde ki hayalleri. Sadece zevki için kalmayıp, aşık olduğu için gitmesi, sadece güzellik ve zevk için Lémä'yı tercih etmemesi ve unuttuğu yere, kişilere gitmesi çok asilceydi. Eh.. zaten Lémä'nın güzelliğinin kaynağı da Grador değilmiydi. =)

Farklılığın tehlikeli olmak anlamına geldiğini bilecek kadar zaman geçirmiş farksız insanların arasında. Korkuyordu farklılıktan ve aynı zamanda farklı olanın aslında farksız olmak kadar basit bir şey olduğunu biliyordu. Çünkü bir oluşum diğer oluşumdan farklıysa, bu durumun tam tersi de mümkün demekti.
Burası dikkatimi çeken bir yerdi, nedense burada içimdeki düşüncelerden biryer gördüm, güzeldi. =)

Daha nice yazılarına. Kahkaha

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 123