| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 123
|
|
2
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Bölüm 4: Tören ve Kavga (29.06.2008)
|
: Haziran 30, 2008, 14:54:22
|
emeğine uğraşına hayran kaldım çok çok güzel olmuşlar  aslında hepsi mükemmel ama dumb-doge,en son resim ve düellodan önceki dumb. çok güzel olmuş  senin ve Gria_Himonas'ın eline sağlık kolay değildir herhalde  Siteye fazla giremediğimden dolayı hemen farkedemedim bu konuyu, geçen hafta farketmiştim sanırım ve pek düşüncelerim olmadığı bir zaman saklamıştım.  Gerçekten benim gibi bir Dumbledore hastasının çok seveceği bir hikaye. Daha 4. bölümdeymiş, birşey kaçırmamışım, gelecek bölümleri bekliyorum sabırsızlıkla.  Gözleri gene yaşla doldu ve ilk kez bir Ruh Emici tarafından öpülmek, bu duygulardan arınmak, bomboş bir hayatı şu anda yaşamak istedi.
Belki bana öyle gelmiştir ama şurada biraz takıldım, Ruh Emici'ler güzel anıları almıyormuydu insanlardan?  Ondan bir Ruh Emici tarafından öpülmek şu an içinde bulunduğu duygulardan arındırmaz onu. yanlış bilmiyosam ruh emici sadece yaklaşırsa iyi anıları,öperse tüm ruhunu,yani iyi kötü tüm anıları alıyo ama tabi ki yanlış bilmiyosam Heaa, demek ki ben yanlış biliyormuşum. 
|
|
|
|
|
4
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Bölüm 4: Tören ve Kavga (29.06.2008)
|
: Haziran 30, 2008, 04:25:17
|
Siteye fazla giremediğimden dolayı hemen farkedemedim bu konuyu, geçen hafta farketmiştim sanırım ve pek düşüncelerim olmadığı bir zaman saklamıştım.  Gerçekten benim gibi bir Dumbledore hastasının çok seveceği bir hikaye. Daha 4. bölümdeymiş, birşey kaçırmamışım, gelecek bölümleri bekliyorum sabırsızlıkla.  Gözleri gene yaşla doldu ve ilk kez bir Ruh Emici tarafından öpülmek, bu duygulardan arınmak, bomboş bir hayatı şu anda yaşamak istedi.
Belki bana öyle gelmiştir ama şurada biraz takıldım, Ruh Emici'ler güzel anıları almıyormuydu insanlardan?  Ondan bir Ruh Emici tarafından öpülmek şu an içinde bulunduğu duygulardan arındırmaz onu.
|
|
|
|
|
6
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu...
|
: Haziran 24, 2008, 21:51:20
|
Wizard dağum gnn kutlu olsun..geç kladım bende biraz ama  Eheh  geç kalmadın, teşekkür ederim.  Doğum günün kutlu olsun Wizard! Nice mutlu yıllara  Çok çok teşekkür ederim.  Doğum günü tebriğimi yineleyim  Ama nasıl yahu 88'li 20 oluyor, 87'liler de 21  Karışıklık olmasın  Olmamalı yani  Zaten ancak alışıyorum  Ayrıca sanırım hep garip gelecek 20'lerde olmak galiba bir üste atlamadan * Yaş konusundan sonra hep genç hissetmek dileğiyle diyeyim   anladım, sanırım ben hala yaş hesaplamasını bilmiyorum. xD Tekrar teşekkür ederim.  doğum günün kutlu olsun Wizard daha nice 2o'lilere..  Teşekkür ederim, hep beraber. 
|
|
|
|
|
7
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Opeth
|
: Haziran 24, 2008, 21:46:56
|
Ahahah, kendimi çok çok şanslı hissediyorum, Uni Rock Fest.'e gidip performanslarını izleyebildim, çok süper çaldılar. Son albüm ağırlıklı olur sanıyorduk ama son albümden sadece ''Heir Apparent'' şarkılarını çaldılar, ama albümdekinden çok daha zevkliydi bu şarkıyı canlı dinlemek.  Mikael ve diğer grup elemanları ile el sıkıştım, imza aldım konuştum kısacası yüz yüze yakın biçimde konuştum,  süperdi.
|
|
|
|
|
8
|
|
: Haziran 24, 2008, 21:36:55
|
doğum günün kutlu olsun wizard
Teşekkür ederim.  Doğum günün kutlu olsun Wizard  Çok çok sağol. ^^ wizard doğum günün kutlu olsun..cafey ilk geldiğimde gözüme çarpan üyelerden biriydin..nice mutlu yıllara  Teşekkür ederim.  Doğum günün kutlu olsun Wizard  Sağol, herkesin doğum günü kutlu olsun.  şu 20 yaş gözüme hep batmıştır ya 19-18 fln neyse de 20 olunca şöyle bi nası diyeyim dolu gözüküyo işte  neyse doğum günün kutlu olsun Wizard  Benim de gözüme çok batıyor aslında, Placebo - Twenty Years şarkısını dinlediğim zamanlar hep düşünmüşümdür yirmi yaşıma gelince nasıl olucam diye. *_* Aslında komik ne biliyormusun, ben 20'ye girmedim 21'e girdim, xD ya da hala yanlış hesaplıyorum,  88 doğumlu bir kişi bugün doğduğunda 21 olmuyor mu yahu?  Hepi Börtdey Vizırd  220 yaşında görüşmek üzere uşağum  Sağol uşağum, 220 az, 520 yapalım şunu.  İstersen daha yukarı da çekebiliriz.  wizard doğum günün kutlu olsun  edit:17.online günüme 1 dk kaldı  Teşekkür ederim Cho_Chang, geç kaldığım için üzgünüm, umarım geldiğinde okursun mesajımı. 
|
|
|
|
|
9
|
|
: Haziran 24, 2008, 17:37:19
|
Wizard pek muhterem cin kardeş doğumgünüsün kutlu olsunnnnn.
Çok sağol Marissa, teşekkür ederim.  wizard doğum günün kutlu olsun kardeş! iyi ki doğdun...
Çok sağol Elif kardeş.  wizardııııııııııııııım !! iyi ki doğduuuuuuuuuuuuuuuun !
Arnaaaaaaam, çok çok sağol, yaşlanıyoruz.  Doğum günün kutlu olsun Wizard  Mutlu yıllar  Çok teşekkür ederim, hep birlikte mutlu yıllara. 
|
|
|
|
|
11
|
Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Street Fighter IV
|
: Haziran 05, 2008, 06:25:42
|
Evet, baya güzel bir oyun olacak gibi, Arcade, PS3, Xbox360 ve PC için çıkıcak, dört yeni karakter eklenmiş. Grafikleri çok güzel, aynı çizim gibi. Yeni videoları çıktı merak ederseniz herhangi bir oyun sitesinden izleyin. 
|
|
|
|
|
13
|
Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Bir Harry Potter Oyuncusu Öldürüldü
|
: Mayıs 27, 2008, 03:48:55
|
|
Ben şimdi öğrendim haberi başka bir yerden, gerçekten üzücü bir durum. Kardeşinin telefonunu çalmak için saldırmış, Rob'da kardeşini korumak için olaya müdahale etmiş, saldırganın elini tutup bıçağı etkisiz hale getirmek isterken saldırgan başka bir bıçak çıkarmış üstünden ve saplamış.
|
|
|
|
|
15
|
Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Sizce en iyi platform?
|
: Mayıs 19, 2008, 20:28:47
|
|
Nintendo diye bir platform yoktur, Nintendo diye bir konsol ve oyun şirketi vardır. O zaman PSone, PS2 diye ayırmamız saçma olur, çünkü hepsine birden SONY diyebiliriz. Neyse düzelttim ben...
Bu arada ben de Wii dedim.
|
|
|
|
|
|
|
|