Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:36:34  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8
1  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 16, 2008, 20:21:11
teskk hepinize cok tatlısınız

son iki foto ekleyenleri dövecem ama ne öle irenc salak ögg kendinize demeyin öle cok hossunuz
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: en nefret ettiğiniz film : Mart 14, 2008, 15:21:58
özelikle sonu anlamsızca biten türk filmlerinden nefret ediyorum habababm serisi örnegin komik gercekten güzel ama final her zmn berbat maskeli beslerde öle

yabancılardan da bazen anlamsız seyler oluyo vaktimi harcadıgım 2 saate üzüldügümle kalıyom
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Evanescence : Mart 14, 2008, 15:19:20
delisi deyilim ama super bi kadın hayattımda gördügüm en güzel kadın diyebilirim sarkıları herseyiyle muhtesem =)
4  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{14 Mart-Cuma} -Güncellenmiştir (Dört Düğün¨H.S.) : Mart 14, 2008, 15:15:55
super ya   Alkış
5  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Facebook'un Daniskası ! ~HATEBOOK! : Mart 14, 2008, 15:09:26
hehe super ya komsu kızı denizi bulabilirmiyim acaba Hede Hödö
6  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: www.recepivedikfan.net : Mart 14, 2008, 15:08:01
ay super bisi ya harikasınız

mayaq bisi bu adam =)  saol paylastın icin =)
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Mucizeler Gecesi : Mart 14, 2008, 15:06:14
cok tuhaf seyler var ya yanlız mucize die piskopatları cıkarmalarına anlam veremiyorum adam cengelle kendini asıyo normalde onu yapana satanist derler programda mucize die tabir ediliyor

ama güzel program ona laf yok =)
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 14, 2008, 15:03:25
Arkadaşlar arka arkaya mesaj atmak yasak dikkat edin bence,
Bu arada hepiniz çok şirin çıkmışsınız.
Siyahlar da çok yakışmış size,Weesel ve tılsım Cool

teskk^^

ya aslında öle atmicaktımda uzun olunca karıscak die yaptım özür dilerim =)
9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Miniklerin Gözünde A$K..!! : Mart 14, 2008, 15:01:04
bence cocuklar icin ask seker cikolata =)
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 14, 2008, 14:57:13
K.bakma ama bence pek gzl çıkmamışsın yni eminim gzl kızsın ama o kadar çok makyaj yapmışsın ki yüzünü şeçmekte zorlandım.

k.bakma ama dudaklarında mı doğuşdan siyah

bana mı dedin =) daha öncede dedim gibi efekt ben boya sürsem bile annem beni keser Hede Hödö
11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Mart 14, 2008, 14:49:57
güzel hatrınız icin yüzüm cektim  Aww cok bakmayın utanırım  XD

silindi =)

12  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 14, 2008, 14:42:49
Mls hp cok tatlısın kız yiyebilirim seni =)

Weesel supersin bayıldım tipine

simdi yüzümü ekledim makyaj var mı yokmu bakarsınız  Aww
13  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 14, 2008, 14:39:27
Ya o deide Tılsım adLı üyenin fotolarından peq bişe anlayamadım ki pek Mp yüksek olmadığından tam göremedim sanırım ama Piercing war heraLde. gözünü simsiyaha boyayıp saçıyla yüzünü örten ilginç rujLar sürerek süsLü gözükmeye çalışan kızLar benim qüzellik anlayışımda Sınıfta kalıyorlar (Tabii bu benm kişisel Fikrim) bence yüzünü biraz daha ön plana çıkarmalısın saçından başka bişe göremiorz ki.

ark yorumlar icin cok teskk ben icin tartısmanıza gerek yok

ben fotoları telden kendim cekiyorum ve bazen cözünürlük cok iyi olmadıgından picasada efekt veriyorum renk ayarları yani

evt dudamda ve kasımda piercing var efekt verince pek belli olmuyorlar ayrıca hic bir zmn makyaj yapmadım kiripklerim dogustan uzun ve siyah sacımı yüzümü örtmemde benim secenegim öle seviyorum actıgım zmn birseylerin eksik oldunu hissediyorum

yinede yorum icin teskk ^^
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 14, 2008, 14:33:40
tılsım kartpostal gibi çıkmıssın yavs walla ısık falan tam öle ayarlanmıs resmi çeken profesyonel heralde...

yok kendi kendimi cekiyorum nerde hic tanıdım yok ki ceksin =)
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Mart 14, 2008, 14:32:01
Fırat abi gözlüklü fotoğraflar karizmatik olmuş Cool

Ben 4. fotoyu da sevdim ama kız fotoğraf tan bihaber sanırım neye uğradığını şaşırmış gibi ( bu fotonun amacı zaten o b!LLiyorum ama çekildiğinden habersiz gibi geldi bana) Göz Kırpan

Sonuncusunda sert bakmışsın diğerleriyle pek uyuşmuyo ama güzel foto
**

Diğer Fırat (FearLessCriticaL) 1. resim çok hoş olmuş bunalmış emo duruşu..
**

İrUzY- ilk resme effect yapışmış sanırım ama çok şeker çıkmışsın ^^
**

Aslı’m sen zaten tek kelimeyle süpersin^^ Sarılan  2. resmi nasıl yaptın harika olmuş

“Tılsım”  seni th fan tr’de görmüştüm sanırım emo takılıyosun + resimler güzel olmuş

çatalak çok şirin çıkmışsın.... Sarılan hatta çok tatlı....
ewt ^^

uzun bi yorum oldu :::

yok cnm ben emo deyilim ne oldugu belirsizlerdenim =) kafama göre
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8