| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 49
|
|
49
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS
|
: Haziran 07, 2008, 23:17:24
|
|
ben heyecanımın kurbanı olmuştum biraz öle tutukluk yapıp bi bölüme 45dk harcayınca haliyle istediğin yeri kazanamıyosun aman ha sakın heyecanlanmayın sonra başınızı duvarlara vurursunuz benden abla tavsiyesi hayırlısıyla hepiniz girer iyi sonuçlarla çıkarsınız inşallah
|
|
|
|
|
52
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgili
|
: Haziran 07, 2008, 18:41:27
|
|
yha ölen filan olmadı mutlu son gibi bitti ama çok buruk bişeydi o denizin oldu bölüm yemin falan gelince ağlayasım geldi yazık birbirlerini koruyacaklarına yemin etmişlerdi ama koruyamadılar denizimi o sonda çalan müziğe zaten bitiyorum ama şu aşklarını çok gösterdiler ona sinir oldum
|
|
|
|
|
58
|
Diğer Konular / Geveze / Ynt: Kopya Çekerken Yakalanmak
|
: Mayıs 31, 2008, 13:09:20
|
|
bizim sınıfta genellikle kopya toplu çekilir hocalarda huylanıp susun yeter artık filan derlerse arkadaşım silgiyi verirmisin diye bağırılır mesela dünkü matematik sınavında 10-15 kişi bi soru yanlış yapmışız hoca artık ne diyecek bilmiyoruz bizde böle kopya mı çekiyosun sen diyede sormuyolar direk isim sölüyolar rezil bi durum
|
|
|
|
|
59
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgili
|
: Mayıs 31, 2008, 12:58:28
|
|
üf bu bölüm bi tek sonu güeldi bence insan bölümü şöle dolu dolu yapar dimi nerde harun umla necdetime bişe olmasında nolursa olsun ay 2tane idam var final de zaten erdal eren idam edilecekmiş falan diyolar
|
|
|
|
|
60
|
Yönetim / Resepsiyon / Ynt: üyelik için sınav?
|
: Mayıs 26, 2008, 22:59:24
|
|
sınav olabilir bencede sonuçta diğer konulara ilgisi olsa bile sitenin adı harry potter cafe harry potter le ilgili bazı bilgilerede sahip olmalı
|
|
|
|
|
|
|
|