Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 09:53:14  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 9
1  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Benzini evde mayalayacağız. : Eylül 02, 2008, 17:06:03
eğer bakterinin DNA sıyla oynanmış olması doğal ortama zarar vermeyecekse iyi bir şey ama o zaman da fazla kolaylık sağlanacağını sanmıyorum sonuçta kendi benzin ini üretmek insanlara zarar verebilir ve biraz fazla hırs sahibi olurlar
haber için sağol..
2  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Çikolatadan Yapılan Otel Odası.. : Eylül 02, 2008, 16:59:30
ah ah canım çikolata çekti oruş oruç  Ağlayan
ama o oda benim olsa 1 gün sonra olmazdı tarihe karışırdı  Hede Hödö
3  Diğer Konular / Geveze / Ynt: küçükken yaptığımız komik şeyler : Eylül 02, 2008, 16:57:20
unutmadan benim bir arkadaşım civcivine yanlışlıkla tornavida saplamış Kararsız Dil Çıkaran
yanlışlıkla mı?? süper ya

bende ablamın kuşunun kuyruğuna basmıştım kuyruk kopmuştu sonra anneme dik diye yalvarmıştım hala tüm akrabalar anlatıp anlatıp gülüyorlar her defasında rezil oluyorum Utanmış
ama kuş da dayanıklı çıktı ondan sonra 2 yıl daha yaşamış Sırıtan
4  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Photoshop Kazaları : Eylül 02, 2008, 16:53:16
hepsi çoook komik özellikle de 3 elli kadın  Alkış
sağol
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Dünyanın sonu için son 9 gün! : Eylül 02, 2008, 16:43:18
bu ne yaa 4 yıl içinde dünya yok olabilirmş bir de küresel ısınma yüzünden yok olacak dikkat edin falan...
kendi egoları için tüm insanlıktan vaz geçmeyi göze alıyorlar
dünyanın nasıl oluştuğunu bilmeseler sanki bir şey olacak
o küçük kara delikler onları yutsun  Hede Hödö
kim dedi onlara biz ölmek istiyoruz diye ölmeyi istiyorlarsa gitsinler bir yerlerden atlasınlar 
bizim ne suçumuz var  Kızgın
6  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter da en gıcık ve aptal kişi kim? : Eylül 02, 2008, 16:34:25
Böyle bi' anket olamaz da zaten,biraz daha kibar bir başlık bulsan daha hayırlı olur. Dil Çıkaran

aynen katılıyorum kimse kimseye aptal diyemez bu film karakteri bile olsa
7  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Sizce Harry Potter kitapları dünya kalsikleri arasında yer almalı mı? : Eylül 01, 2008, 21:17:42
serinin değeri açısından düşündüğümüzde evet bunu hakediyor
ama klasik kitaplar hiç bir zaman (genellikle) istenerek okunmaz(bence). daha çok öğretmen zoruyla sınavda çıkar korkusuyla vs...
eğer okuyucusu azalmayacaksa evet yer almalı ama klasiklere vurulmuş sıkıcı ve anlaşılmaz damgasını o da yiyecekse böyle kalması bence daha iyi
8  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Hoşgeldin Ramazan! : Eylül 01, 2008, 18:34:42
Şu anda açım + canım sıkılıyor.
Zaten geçmek bilmez bu saatler biliyorum.
İyiki de burası var yoksa iftar vaktine kadar delirebilirim.
Ama dediğiniz gibi bunun insana kattığı ayrı bir güzellik var.
Dayanma gücünü veren de o zaten.

aynen ya ama severim ramazanı en azından annem zorla ağzıma bir şeyler tıkmaya çalışmaz  Hede Hödö
neyse baya susadım pufff
9  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Filimlerin Voldemort'u yeterince korkunç deil! : Eylül 01, 2008, 18:30:03
bence voldemort un korkunçluğundan önce filmde daha önemli eksiklikler var
ama yaş sınırlaması olmayan bir film ve bu yüzden bu şekilde tasarlamış olabilirler
10  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Komik ama kısa anıcıklar : Eylül 01, 2008, 00:52:16
sağol süper bunlar fatih ürek özellikle muhmeteşm  Alkış
11  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Cuk OtUrTuLmUş bİR FoToMoNtAj (!) : Ağustos 31, 2008, 19:53:00

arkadaşlar bakın burdada bi resim Dil Çıkaran var ama bı fotomonyaj değil başlığa bakmayın siz Dudaklarını Mühürlemiş
ayrıca rupert nereye bakıypr öyle Acayip siz tahmin yürütün Kararsız

rupert öyle şey yapmaz önünde bir şeye bakkıyordur  Hede Hödö (söylediğime ben bile inanmasam da Kızgın )
ayrıca emma da o kdar açmasaymış bakar tabi çocuk  Hede Hödö
12  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Sadece Kadın Oldukları İçin Bu Haldeler! (+15) : Ağustos 30, 2008, 20:57:34
bu haberi yayınlayıp nasıl bir dünyada yaşadığımız gerçeğini bir kere daha hatırlattığın için teşekkür ederim.
bu kadar iğrenç insanlar hala yaşıyor daha doğrusu eşlerine eziyet ediyor ve kimse buna ses çıkarmıyor  Kızgın
13  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma'dan İtalian Vogue Dersisi için Pozlar : Ağustos 30, 2008, 19:34:47
ben bunları önceden görmemiştim ama bu kız 30 yaşında gibi Hede Hödö
14  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: 2010 da gelebilir : Harry Potter Online : Ağustos 29, 2008, 22:44:20

yorumlarini  yazidigin icin tsk ederim fakat nasil anlasabilcegimizi yazmissin  iste cevabini yazdim iki cumleyle bana kiriliyorsan  seninle isimiz var demektirr!!

sen biraz sert çıkınca doğal olarak tepki verdim ama konu gittikçe dağılıyor
ben tavsiyelerin için tekrar teşekkür ederim
15  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 1800 Öğrenci Hep Birlikte Kopya Çekti : Ağustos 29, 2008, 22:40:55
hadi bizimkiler sınıfça çekiyordu (arada ben de nasipleniyordum) da 1800 kişi ne demk offf tebrikler !!!
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 9