Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:55:40  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 44
76  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 09, 2008, 13:04:54
Şu son gelen kuralla artık şarkı için enstrüman eklerken gruptaki enstrümanların eklenmesi önem kazandı tabi ne kadar farklı enstrüman varsa o kadar da iyi olucak şimdi  merak ediyorum bizim grupta 2 bas gitarist var şarkı yazarken 2 tane mi bas gitar eklemeliyiz? Önceden bunu yaparsak saçma olurdu biliyorum fakat şu son kurallarla ne yapmalıyız  Kararsız Bi fikri olan var mı ?  Kararsız
77  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 09, 2008, 12:15:08
Hehe neyse bi söyleyim bizimkilere denemekten zarar gelmez  Dil Çıkaran  Onlar benden iyi biliyorlar bir bildikleri vardır kesin diye düşünüyorum Hede Hödö

Edit: Şimdi şunu öğrendim ki kariyerinin başında olan gruplar için 3 bis ideal ama ilerlemiş olan gruplarda 3 bis'in pek faydası olmuyormuş  Dil Çıkaran
78  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Mayıs 09, 2008, 12:03:45
Raziel Neith doğum günün kutlu olsun  Kahkaha
79  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 09, 2008, 12:00:03
valla biz son 3 bis'in arasına sadece "sesi kökle" atraksiyonu ekliyoruz. "Sahneye çık" en başında konsere girişte kullanılıyor ve arkalarda kullanılmıyor diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum Dil Çıkaran Hiç denemedim.
2 bis ideal değil mi? 3 bis de bir farklılık oluyor mu ?  Dil Çıkaran
80  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 08, 2008, 13:32:26
Aii şuan şoklardayım  Şaşırmış Fizik sıanvı berbat geçmişti ama 89 aldığımı öğrendim hala inanamıyorum Acayip Tip bi durum sınav güzel geçse düşük alıyorum kötü geçse yüksek  Hede Hödö Belkide kulübe yeni üye olamamnın verdiği uğurdur  Dil Çıkaran

Alıntı
haticeee   , denizzzz   hoşgeldiniz 

teşekürler  Sarılan

Hehe bana da öyle oluyor genelde ve bu durum sanırım başkalarını sinir ediyor  Hede Hödö
81  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 07, 2008, 23:40:19
Yarın Ankarada konserimiz var orda olanlara da rozet dağıtıcam sonra İzmire geçicez  Kahkaha

Şuan Ankarada  olan varsa söylesin burda göremedim kimseyi  Kararsız
82  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 07, 2008, 17:31:23
Gökhan Sefa Kılıçkaya - İstanbul - HPC ~ Kahve Bahane   -  Siyah - Kahkaha

harıka olmus yaa
Senin karakterin yok oyunda valla Kahkaha

Sanırım İstanbuldaki herkese verdim.
83  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Mayıs 07, 2008, 13:24:06
Sevincimi paylaşayım dedim son single 781484 satmış aracımızı değiştirebiliriz yaşasın  Dans Boogie
84  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 07, 2008, 00:06:51
Arkadaşlar yarın istanbuldayım İstanbulda olup da rozet almak isteyenler rozetin rengiyle birlikte bana oyundan pm atarsa sevinirim Gülümseyen
Karakterim : Aysan Yegin
85  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 06, 2008, 00:18:49
Tamam ben de basıyorum o zaman değil mi  Dil Çıkaran Biz de turnedeyiz yolda yakaladıklarıma veririm artık  Dil Çıkaran
86  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 05, 2008, 23:57:12
Yahu ben gelemem tromsoya kendi kendime rozet bassam olur mu  Aww İsteyenede verebilirim rozet Gülümseyen
87  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Grubuna eleman arayanlar-grup arayanlar : Mayıs 05, 2008, 18:19:30
Pardon ya  Kahkaha İlan bayağı eski de o bölümü silmeyi unutmuşum  Kahkaha Teşekkürler  Dil Çıkaran
88  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Grubuna eleman arayanlar-grup arayanlar : Mayıs 05, 2008, 17:44:21
Hizla ilerlemekte olan 547. siradaki rock grubumuza ( Butt-ugly Dilemma ) sarki yazma konusunda bize yardimci olacak, maddi kaygilari olmayan, güvenilir ve kalici bayan eleman ariyoruz.

Istedigimiz özellikler:

-Müzik yetenegi: mükemmel (21/26)

-Rock 5*

-Temel Davranis 5*

-Temel Sairlik 5*

-Temel Bestecilik 5*

-Alt tür Besteleme 5*

1. sahne görevi icin gerekli yetenekler:

-Herhangi bir enstrüman (örnek: Davul) 5* ve tabii ki o enstrümani calmak icin gereken yetenek 5* (örnek: Temel Vurmali Enstrümanlar)

Not: Gruba 18 Tekerlekli Lüks Tir almayi planliyoruz. Bunun icin gelisme süresi icerisinde para dagitmayi düsünmüyoruz.
Dünyanın en uzun eleman ilanıyla ilk mesajı attım  Aww

Aranan eleman bulunmuştur
89  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Mayıs 05, 2008, 17:27:57
Butt-ugly Dilemma  #480 Rock sanatçısı. Hede Hödö
90  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Bölüm hakkındaki düşünceleriniz :D : Mayıs 05, 2008, 17:14:36
Çok güzel olmuş ,her şey karışmıştı diğer türlü , böyle alt başlıkların olması süper olmuş tebrikler  Alkış
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 44