Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 18:34:26  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43
586  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: fotoğraf yarışması : Ağustos 09, 2007, 18:59:27
eeee peki yarışma ne zaman ?
587  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Ağustos 04, 2007, 17:31:50
tamam çok sağolun tatilden dönüşte ilk işim  bu olucak ama ben dönene kadar Kara_eL paylasırsada sorun olmaz  Sarılan neyse size bi sürelik daha iyi eğlenceler diliyorum  Sarılan by 
588  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Ağustos 04, 2007, 17:20:01
arkadaslar hepiniz sağolun çok güzel şeyler paylaştığınıza eminim ama şuan epey bi meşgulüm tatildeyim pek açamıyorum biliyorum pek bi paylasım yapamıyorum yapmak isterdim ama yaz olunca malum tatil filan işte  Aww ,ben yapamayacağımı bildirdim ama bi kaç gün sonra yapabilirim şuan tatildeyim sadece söylemek istedim , gezenlerle ilgili bilgileri okumak güzel oluyo banada bi tane verilirse sevinirim  Göz Kırpan
589  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: fotoğraf yarışması : Ağustos 04, 2007, 17:12:47
evet belirli  kurallar olması gerek katılıyorum şahsen bende   Kararsız yoksa çok karmasık olur , bence ayrı ayrı kategoriler olması gerek doğa, hayvanlar vs...  Aww
590  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: fotoğraf yarışması : Ağustos 04, 2007, 17:09:27
bence çok güzel bi fikir katılmak isterdim ama şuan tatildeyim  cafedeyim Kararsız biraz ertelerseniz bende girebilirm  Hede Hödö Hede Hödö
591  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: İnanamadım! : Temmuz 28, 2007, 10:30:18
Aslında dediğin olabilir ama pek ihtimal vermiyorum yani kesinlikle gerçek değil.Düşünsenize bi!. Sizi her gün tonlarca kişi ekliyor ve kafa şişirmenize sebep oluyor yani sonuçta kız sıkılır ve adres değiştirirdi. Bana göre tabii. Hem neden danielin arkadaşı geliipte konuşma gereği duysun ki anlamıyorum. Kesinlikle dalga geçen biridir bence yani biz konuştukça onun gibilerle onlarda bilgisayarın başında gülmekten ölüyodur.
bence, belki olabilir bendede spleak@hotmail.com diye bir kız var ingiltereli isteyen konuşabilir ama kız biraz ters sürekli kavga çıkarıyor

Gerçeği öğrenmek istiyorsan tıkla  Hede Hödö
592  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Bir Avril Özentisi Mi ? Gökçe~ : Temmuz 26, 2007, 11:18:07
ya neresi özentiki kız ne güzel  müziğini yapmş işte tarzıda  süper bu kilibi tv de izlerken hiç te özenti filan diye düşünmemiştim ,açıkçası aklımın ucundan bile geçmemişti Hede Hödö , avril i severim tarzıda güzel ama  ne bilim gitse bi yabancı avril a birazcık benzese hiç bi şey demessiniz güzel dersiniz , yani neden türkler yapınca adı özenti oluyo ki anlamaıyorum , bi kere bu kız özenti filan değil efenim diyemessiniz bu kıza özenti filan yani o kız gibi giyinen bi sürü şahsiyet ortalıkta dolaşırken bu kıza özenti demek yanlış olur. yani kısacası şöyle düşünüyorum ben  Hede Hödö bu bi tarz özentiik filan değil, yeni bi tarz sadece
593  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Türkçe Yedinci Kitap : Temmuz 26, 2007, 10:52:26
off off eylül çok uzun Üzgün nasıl bekleriz bilmiyorum ama doğru düzgün çevirsinler  Sırıtan
ama kitap ekimde çıkıyormuş  Aww
594  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Temmuz 25, 2007, 17:28:30
hehe olsun ya o kadar çok uydusu varki isim yetiştirememişlerdir, ondandır XD
595  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Temmuz 25, 2007, 17:20:15
o kadar çok uydusu olduğunu bilmiyordum  Acayip öğrenmiş oldum ama ne kadar da çok uydusu varmış   Acayip bir yenisini daha eklemiş oldular fakat biz hala yerimizde sayıyoruz Kararsız   haber için saol  Alkış
596  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Türkçe Yedinci Kitap : Temmuz 25, 2007, 15:20:47
eee o zamana kadar ben istemeye istemeye ne olur ne biter öğrenirim zaten , neyse olsun artık düzgün çevirsinlerde o da bana yeter.
597  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Temmuz 24, 2007, 17:59:52
Sanırm astronot kyafetini bi kadına giydirp basına sunmakla hata etmişler.. Sanki tatile gidiyo kadınn haline baksana.. Kahkaha Kahkaha
cidden yya poza bak hehe  XD elini beline atmış  Hede Hödö allahtan saçı başı gözükmüyo  Kahkaha
598  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Kavak Yelleri =) : Temmuz 24, 2007, 17:57:19
yani bunun öyle bi tarafı yokki nasıl olsa televizyonu açınca görüceksin reklamını , ama snn gibi hiç düşünmedim ama bundan sonrqa dikkat ederim Göz Kırpan
599  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Temmuz 24, 2007, 17:52:49
eheh haber güzelmiş ama kıyafetler komik geldi bana uzaylılara benzemişler ama eskilerden daha iyi göründüğü kesin saol paylasım için   Gülümseyen
600  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Kavak Yelleri =) : Temmuz 24, 2007, 17:44:51

eheh başağın uyarısı üzerine gizledim , kusura bakmayın  Aww
Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43