Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:57:00  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 44
571  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: E=mc² (Bilim) Kulübü : Eylül 21, 2007, 01:45:27
bunu sevmiştim ben ya  Hede Hödö  gitmiş tekrar koydum

İnsanlar olmadan bir Dünya, nasıl olurdu?

İnsanlar birdenbire ortadan kaybolursa, Dünya nasıl bir yer olur. İşte Alan Weismann 'The World Without Us' (Bizsiz bir Dünya) adlı ktiabında bu konuya değinmiş.

Arizona Üniversitesi profesörü olan Weismann, kitabı ile ilgili araştırmaları için Türkiye'ye de gelmiş.

Dün NTV'nin canlı yayınına telefonla katılıp, soruları yanıtlayan Weismann'ın Bizsiz bir Dünya adlı kitabı, Türkiye'de Altın Kitaplar Yayınevi tarafından satışa sunulacak.

İyi bir beyin jimnastiği olmuş. Yıkılmış-bozulmuş bir geleceği kurgulamış. Ancak biz olmaksızın. 

2 GÜN SONRA
İnsanların dünyadan birden bire kaybolmasının ardından New York şehrinin altındaki tünelleri ve metroyu sular basacak.

2-4 YIL SONRA
Sularla dolan tüneller yavaş yavaş çöktüğü için binaların temelleri zarar görecek. Yollar da çökmeler meydana gelecek.

5 YIL SONRA
Binaların yıkılmaya başlaması ile borulardaki gaz açığa çıkacak. küçük bir cam parçasından başlayan kılılcımla yangınlar çıkacak.

300 YIL SONRA
Şehirdeki bir çok binayı yabani bitkiler saracak. Yapıların dayanıklılığı zayıflayacak. Binalardaki çelik iskelet dışındaki bölümler yavaş yavaş yok olacak.

500 YIL SONRA
Yabanı bitkiler gökdelenlerin en tepesine kadar her yeri kaplayacak. Yabanı hayvanlar hayalet şehirlerin içerisinde barınmaya başlayacak. Belki de yeni canlı türleri ortaya çıkacak.

15 BİN YIL SONRA
Dünya ısısının azalmasıyla buzullar artacak. Buzulların şehirlerde yarattığı tahribat daha fazla olacak.
572  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Okyanus : Eylül 21, 2007, 01:35:15
Hoş bir şiir olmuş.  Aww Hoşuma gitti. Teşekkürler Alkış
573  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Ağustos 16, 2007, 04:07:44
evet bizim komsumuzn oğluda girmişti  Hede Hödö o da hala uyumadı tam altımdan çeşitli sesler duyuyorumda  Hede Hödö  neyse bnm uykum geldi uyumaya gidiyorum ben tabii önce kardeşimi yatağımın üstünden kaldırmayı başarmam gerek. herkese iyi geceler tatlı rüyalar  Hede Hödö
574  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Ağustos 16, 2007, 03:57:54
ooof off sabahın 7sinde pikniğe mi gidilir yaa Ağlayan Uykum da yok! Annem babam bu kadar cani insanlar olmak zorunda mıydı acaba?
ehe sende piknikte uyursun. hatta hamakta hazırla doğa temiz hava ohh ne güzel uyursun mışıl mışıl   Hede Hödö
575  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: En iyi cep telefonu? : Ağustos 16, 2007, 03:51:00
suana kadarki tüm telefonlarım nokia ,memnunum. ama sonny ericcson da çok iyi ,  ses çok güzel çıkıyor. ama ben sevmmiyorum telefondan müzik dinlemeyi pek, mp3 çalarımı tercih ediyorum  Hede Hödö
576  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Gerçekten "Adam Asmaca" : Ağustos 16, 2007, 03:43:22
sabah oynamıştım oyunu bir kere, çok zor yüklendi ama bekledim  Dil Çıkaran . asmaya kıymadım ben  gerçekten asıcakmısım gibi oluyorum Aww  ama merakta ediyorum ama yok asmıcam  Hede Hödö bi de bi hareketi var böyle yukarı bakıyo ve yes yes diyo ,onu çok sevdim
577  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Ağustos 16, 2007, 03:21:10
düne gece bende 3 te uyudum sabah 7 de kalktım 4 saatlik uyku bana yetiyoda artıyo bile  Dil Çıkaran  nese size iyi geceler
578  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafe sakinleri hangi temayı kullanıyo ??? : Ağustos 16, 2007, 03:18:11
Explorer dan girince gayet iyi hatta süper ama Operadan girince karmakaraşık oluyo ekran XD
ama bende zaten hep Explorer dan giriyorum ki yine karma karışık geliyor bana   Aww  sanırım gözlerim bozuldu bnm  Hede Hödö etrafı bulanık görüyorum  Hede Hödö Hede Hödö
579  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafe sakinleri hangi temayı kullanıyo ??? : Ağustos 16, 2007, 03:06:54
ya ben bi türlü alışamadım yeni temaya, anasayfaya bakamıyorum gözlerim yoruluyo aslında yeni temanın renkleri çok hoşuma gitti ama şu yazılar işte gözlerimi acayip yoruyor Hede Hödö o yüzden kahverengi temayı kullanıyorum  Aww
580  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bu kadar çok "K" harfını baska yerde göremezsiniz... : Ağustos 16, 2007, 03:00:26
okumadan bıraktım gözlerimi bozmaya hiç meraklı değilim  Hede Hödö hem sol gözüm bulanık mı ne görüyo yoksa uykumun etkisinden mi bilemiyorum artık Hede Hödö
581  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Kan grubunuz nedir? : Ağustos 15, 2007, 09:04:15
en son bıraktığımda b rh+ ti ama kan gruplarının kendi kendine değiştiini duymuştum bu yüzden her yıl baktırmak gerekiomuş hani yanlışlıkla kan wermeyelim die Gülümseyen
bende bi açıklama yapayım  Hede Hödö belki yanlış bakmalarını engellemek amacıyla sürekli baktırmak gereklidir... bi de benim hatırladığım bi şey vardı bazı kişilerin kan gruplarını hemen bulamıyorlar her baktırdığında farklı kan grubu çıkan kişiler olabiliyomuş  Acayip bu  yüzden dikkat etmk gerekli... ayrıca kan grupları değişmez zorunlu haller haricinde genellikle bebklerde kan grubunu değiştirilmesi gerekir bunun nedeni kan uyuşmazlığı dediğimiz hastalıktır ki annenin kanının negatif çocucuğun kanının pozitif olduğu durumlarda görülür. eğer annenin ik doğumu olucaksa bebeğin kanını değiştirmemekte bi mahsur yoktur fakat 2. doğumlarda eğer bebeğin kanı pozitifse kan grubunun değiştirilmesi gereklidi eğer  kan grubu değiştirilmesse bebek anne tarafından öldürül ki hiç hoş bişey  değil . bir de sarılık dediğimiz hastalıklarda bebeğin kanının değişritilmesi gereklidir başka hastalık varmı bilemiyorum aklıma gelmedi . bu arada bende sayısal öğrencisiyim ne kadar çok sayısal öğrencisi var bu cafede böyle  Hede Hödö kan grubumu yazdımmı bilmiyorum tekrar yazıyorum Hede Hödö 0 Rh(-)
582  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: en büyük hayal : Ağustos 14, 2007, 19:52:56
ileride beilki bir gün olurda  gerçek arkadaslarımı tekrar görebilirsem çok mutlu olurum Ağlayan 
bir de öss de istediğim yeri kazanmak istiyorum Kararsız
583  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kağıt Pil Geliyor .. : Ağustos 14, 2007, 19:31:21
"Fakat her pil gibi, kağıtta da bir elektrik ileticisine gereksinim duyulunca, araştırmacılar mekanizmanın harekete geçebilmesi için, insan kanı, teri veya idrarının işe yarayabileceğini keşfettiler."

Şu cümleye bakın yahu  Acayip  inanamıyorum buna ağzım açık kaldı gerçekten küçük dilimi yutucam şimdi Dil Çıkaran     
Ama nasıl olucak ki anlamadım kan, ter, idrarla XD nasıl elektrik iletilecek ki  Aww 
Yinede hem esnek hem küçük oluşu hem de kan, ter ve idrarla elektrik iletilebilmesi süper bir şey çok beğendim   Alkış
paylasım için saol çok güzel bir şey gerçektende Alkış
584  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Anam Coştu Lan Bunlar :D : Ağustos 14, 2007, 17:59:28
"anam coştu lan bunlar" puhahhahahahahahaaayyt çok okmik yaa gülmekten kırıldım
hele adamın bakışlarına bakar mısınız:
puhaha adama bak gözlerini fal tası gibi açmış setin arkası nasıldır acaba çok merak ediyorum adam gülmemek için kendini zor tutmuş gerçekten  Sırıtan Sırıtan XD
585  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: oLmayan SevgiLiye...( iLk denemem Lütfen deqerLendirin ) : Ağustos 14, 2007, 14:51:48
bence çok hoş olmuş vede bu ilk denemenmiş gerçekten tebrik ediyorum seni  Alkış
Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 44