Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 02:22:36  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 43
31  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 31, 2008, 23:41:49
Bence kullanmana gerek yok ama kullanmazsan başka bir rengine yakalanabilirsin , diğerlerine yakalanma ihtimalin şu an için çok az ama sen yinede işini riske atmak istemiyorsan hepsinin aşısını yaptırabilirsin  Hede Hödö Bu arada bel soğukluğunun en çok rastlananı renksiz olanı.
32  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 31, 2008, 15:49:49
Afro kullanınca sağlık seviyen birazcık düşüyor ne kadar bilmiyorum ama çok değildi.
İlk düzgün konserimi verdim başarısını düzgün konser vermeden de alabilirsin  Gülümseyen
33  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: En ucuz nerede : Mayıs 30, 2008, 19:33:58
ya İstanbul da en ucuz t.kama sutra kitabını nerde bulabilirim
█▓▒0% Shop ▒▓█  4 001 YTL

Arkadaşlarrrr İstanbul'da en ucuz Klasik Müzik Tarihini arıyorum arkadaşlarımmm İMDATTT
%0 - Haikka Shop 1 000 YTL

İstanbul'da en ucuz Heavy Metal Tarihi ve enstruman olarak Elektro Gitar arıyorum. Siyah gitar tercihimdir Dil Çıkaran

Aranan:Heavy Metal tarihi
%0 - Haikka Shop 1 000 YTL

Aranan:Elektro Gitar
%0 - Haikka Instruments 700 YTL

34  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 30, 2008, 01:43:07
Hiç denemedim ama parayı bankaya koyup alış veriş yapmak desek ruh halimiz artar mı merak ettim şimdi  Kahkaha
35  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Grubuna eleman arayanlar-grup arayanlar : Mayıs 27, 2008, 19:11:51
Bir kaç gün önce gruba eleman aldık.İlk mesajı düzeltirseniz sevinirim  Aww
36  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 27, 2008, 13:27:36
Önceliklerinde profesyonel çalışmalarım diye bir bölüm var ordan başka şeyler seç 4 güncelleme al sonra değiştirebilirsin artık çıkmaz o yazı Dil Çıkaran
37  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Mayıs 26, 2008, 23:58:30
Doğum günün kutlu olsun pansy nice senelere  Kahkaha
38  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Mayıs 26, 2008, 23:55:14
Tebrikler  Kahkaha Darısı başımıza diyeyim artık  Dil Çıkaran Biz de yavaş ve kararlı adımlarla tırmanmaya devam ediyoruz  Dil Çıkaran

#292 Rock
39  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Mayıs 26, 2008, 00:30:35
Gecikmeli 15 dk ile ben de katılıyorum kuyruğa  Dil Çıkaran
Doğum günün kutlu olsun Mls hp  Sarılan
40  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 25, 2008, 14:19:20
Yoo o saydıklarının tam yanında  türü ayarlaman için gerekli seçenek  Hede Hödö
41  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Mayıs 25, 2008, 11:38:52
Hehe süper ya bunlara bakmanız gerekli Dil Çıkaran

42  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 24, 2008, 22:59:30
Ben sevmedim ya hiç birini  Dil Çıkaran Dinliyorum gidip izlicem şimdi  Dil Çıkaran
43  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Cafecilerin popomundo karekterleri : Mayıs 24, 2008, 21:41:16
Evlendim de azıcık ondan değiştirdim soyadımı  Hede Hödö
44  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 24, 2008, 21:40:20
Ama müzik bestelemenin de şuan için pek bir getirisi olmayacak müzik becerisi mükemmel olmadan yazılan şarkıların pek anlamı da yok.Ama gelen son kurallarla cover yerine kendi şarkılarını çalmak çok avantajlı oluyor bunu düşünürsek dediğin doğru ama ne kadar faydalı olur bilemem.Basınla konuşmanın avantajı da var. Şehir şöhretleri daha çabuk yükseliyor faydalı bir seçenek.

single çıkartıyoruz Göz Kırpan bu yüzden iyi olup olmaması şu aşamada önemli değil Göz Kırpan

ve grup lideri olmadığı için de basınla konuşmada %50 daha az etkili olacaktır. kaldı ki basınla konuşmak şehir şhretine gözle görülür bir etkide bulunmuyor.

çiçek toplamakta %1-2 moral yükseltiyor olsa da, şuanda sağlık açısından pek iyi durumda olmadığından, buna da gerek yok Göz Kırpan
Hayırlı olsun single  Göz Kırpan
45  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 24, 2008, 17:00:15
Ama müzik bestelemenin de şuan için pek bir getirisi olmayacak müzik becerisi mükemmel olmadan yazılan şarkıların pek anlamı da yok.Ama gelen son kurallarla cover yerine kendi şarkılarını çalmak çok avantajlı oluyor bunu düşünürsek dediğin doğru ama ne kadar faydalı olur bilemem.Basınla konuşmanın avantajı da var. Şehir şöhretleri daha çabuk yükseliyor faydalı bir seçenek.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 43