Satabilirsin

VIP değilsen kitap aldırırsın değerli otlar onlar.
Benim şöhretim 2 saat önce %10'du bir açtım %13 olmuş birşey de yaptığım yok nasıl böyle olmuş olabilir?
Edit:Ayrıca çocuğum bakımevinde sağlığı %100'den %94'e düşmüş günlüğünde de "Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum." yazıyor.Bu yazı sağlık arttığında çıkan bir yazı değil mi? Yoksa boş zamanda yaptıklarına "Dinlenmek" seçeneğini mi seçmeliyim?
Yine edit:Haiku için hangi yetenek gerekiyor?
Yine yine edit:Ovülasyona kaç günde bir giriliyordu?Ruh halim %90 ise zamanında ovülasyona girerim değil mi?
Ve yine yine yine edit

: Benim arkadaşım var telefon listemde. Benimle aynı şehirde değilken telefondan olmayan, farlı bir şekilde beni selamlıyor.Tani Analis sizi selamlıyor yazısıçıkıyor.Bu nasıl yapılıyor?
Biliyorum bıktınız ama aklıma geldikçe soruyorum: Birinin günlüğünde "Yüzümde birşey patladı" gibisinden bir yazı çıkmış ve karakter ölmüş. Bu yazı ne olunca çıkıyor ve her ne ise bundan korkmak için ne yapılmalı?
Ve inşallah son edit:Afrodizyak'ın süresi ne kadar?
Not:Bu arada sorum kaynamasın diye silip sona aldım mesajı.
Hınaam başlıyorum cevaplamaya

1) Şöhretin verdiğin konserlerle ya da groupielerle falan yükseliyor bazende kendiliğinden yükseliyor onu ben de anlamıyorum :S
2)"Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum." yazısı sağlık yükselmeden de çıkıyor kreşteyse ve bu yazı çıktıysa oyuncaklarımla oynak seçeneğini seçebilirsin aslında dinlenmek de seçsen kreşte sağlık ve ruh hali %100 oluyor.Bu arada illa çocuğu dadıya teslim etmek gerekmiyormuş onu da öğrendim dadıya bırakınca ruh hali düşüyor kreşte kalırsa ve dadıya teslim etmesseniz de günlükte sanki kreşteymiş gibi güncellemeler geliyor

3)Haiku okumak için sadece temel şairlik yeterli ama yazmak için prof şairlik de gerekli.
4)Ovulasyona 14 günde bir giriliyor ruh halin %90 sa girebilirsin tabiki sağlık da önemli mi bilmiyorum önemlidir bence ama kesin bir bilgim yok.
5)Selamlama da şöyle telefon defterini açtığında isimlerin karşında ara diye bir yazı var onların yanındaki kutucukları işaretleyip çevrim içi uyarıları güncelle dersen işaretlediğin kişiler online olduklarında yukarıda bir yazı çıkar ... giriş yaptı selamla gibi bişeydi
6)Yüzümde bir şey patladı yazısıda sanırım hırsızlık yapmaya çalışıp beceremediğinde çıkan bir yazı ki emin değilim.
7)Afronun süresi yok
Kendimi yazılı sorusu cevaplar gibi hissettim bir ara