Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:32:58  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 43
16  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Haziran 08, 2008, 22:57:20
Mesela biz son konserden 68 yıldız aldık ama çok iyi geçti  Hede Hödö
17  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 08, 2008, 22:40:35
Bence zekaya vermek mantıklı zaten 16 yaşına kadar şarkı yazamıyorlar zekayı mükemmel yapıp 12 yaşından sonra da yetenek öğretirsen daha iyi olur.En azından ben öyle yapıcam  Hede Hödö
18  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 08, 2008, 16:53:01
Hayır provayla ilgisi yok ama bir seviye falan düşüş yaşıyabilirsiniz ilk konser için  bu normal.
19  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 07, 2008, 12:52:01
Hasta Siempre doğum günün kutlu olsun  Sarılan
20  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 06, 2008, 23:50:13
Biz sabah ordaydık konser var diye geri dönmek zorunda kaldık şimdi uçağa atladık gidiyoruz ama yetişemeyeceğiz sanırım  Kararsız
21  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 06, 2008, 23:06:46
Yıldız falıma göre bir süveter edinmem gerekiyor. Bir de Fabrika isimli mekanda takılmam benim için vasat olacakmış.

1-)Şimdi, süveter aldım.Bunu giymem gerekiyor mu?
2-)Fabrikada takılmam vasat olacak ise, takılmamam gerektiği sonucunu mu çıkarmalıyım?
Fabrikada takılmana gerek yok süveteri  de giymene gerek yok yanında bulunsun uzun boylu karanlık bir adam onunla yakından ilgilenecek  Hede Hödö
22  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 06, 2008, 18:16:51
MisSGuaRD doğum günün kutlu olsun   Kahkaha
23  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 06, 2008, 18:13:30
Dövme dış görünüşü arttırmıyor ki  Hede Hödö Ben de 6 tane vardı ama artmadı hiç. Estetikle artıyor bir tek dış görünüş.Bir de sildirmek yaptırmaktan daha pahallı hem de her sildirdiğiniz dövme için dış görünüşünüz 1 seviye düşüyor.Bence rozet daha iyi  Dil Çıkaran
24  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Haziran 04, 2008, 13:04:33
Son çıkan single'mız  Ice Queen  1363718  adet sattı  Dans  Aww
25  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 03, 2008, 19:59:40
Karışmış gibi olmayayım Hede Hödö ama ev hayvanını bırakma sakın ruh halini düşürür sürekli hatta onun yüzünden ölebilirsin bile  Acayip Siz siz olun aldığınız hayvanları bırakmayın  Hede Hödö

Hmm şimdi aklıma geldi eğer tur otobüsünüz varsa hayvanı oraya koyup grup liderine attırırsanız sadece bir kereye mahsus olmak üzere ruh haliniz düşecektir.Bizzat denemiş bulunmakatayım  Dil Çıkaran
26  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Haziran 02, 2008, 23:41:38
Vip olduuuum!!! çok mutluyuuummm... Kahkaha

Hayırlı olsun  Dil Çıkaran
27  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 02, 2008, 19:19:22
Sevindim  Kahkaha
Saati var.Günlüğüne bakıp hangi saatlerde ovulasyona girdiğini görebilirsin genelde hep aynı saatlerde olur.
28  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 02, 2008, 18:41:53
Hmm sakın öyle bir şeyi deneme  Hede Hödö Ne zaman çocuk yapmayı planlıyorsanız o zaman içmelisin  Dil Çıkaran
Bu arada afro buldun mu ? Dil Çıkaran
29  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 02, 2008, 00:00:25

Sırıtan Sırıtan Boşamı cevapladım ben yahu Dil Çıkaran
Yalnız ikimizin cevapları da birbirinden farklı sanırım  Acayip
30  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 01, 2008, 23:56:02
Satabilirsin Kahkaha VIP değilsen kitap aldırırsın değerli otlar onlar.

Benim şöhretim 2 saat önce %10'du bir açtım %13 olmuş birşey de yaptığım yok nasıl böyle olmuş olabilir?

Edit:Ayrıca çocuğum bakımevinde sağlığı %100'den %94'e düşmüş günlüğünde de "Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum." yazıyor.Bu yazı sağlık arttığında çıkan bir yazı değil mi? Yoksa boş zamanda yaptıklarına "Dinlenmek" seçeneğini mi seçmeliyim?

Yine edit:Haiku için hangi yetenek gerekiyor?

Yine yine edit:Ovülasyona kaç günde bir giriliyordu?Ruh halim %90 ise zamanında ovülasyona girerim değil mi?

Ve yine yine yine edit Hede Hödö : Benim arkadaşım var telefon listemde. Benimle aynı şehirde değilken telefondan olmayan, farlı bir şekilde beni selamlıyor.Tani Analis sizi selamlıyor yazısıçıkıyor.Bu nasıl yapılıyor?

Biliyorum bıktınız ama aklıma geldikçe soruyorum: Birinin günlüğünde "Yüzümde birşey patladı" gibisinden bir yazı çıkmış ve karakter ölmüş. Bu yazı ne olunca çıkıyor ve her ne ise bundan korkmak için ne yapılmalı?

Ve inşallah son edit:Afrodizyak'ın süresi ne kadar?

Not:Bu arada sorum kaynamasın diye silip sona aldım mesajı.

Hınaam başlıyorum cevaplamaya Dil Çıkaran
1) Şöhretin verdiğin konserlerle ya da groupielerle falan yükseliyor bazende kendiliğinden yükseliyor onu ben de anlamıyorum :S
2)"Sağlığım gayet iyi, dinlendikçe kendimi tembel hissediyorum."  yazısı sağlık yükselmeden de çıkıyor kreşteyse ve bu yazı çıktıysa oyuncaklarımla oynak seçeneğini seçebilirsin aslında dinlenmek de seçsen kreşte sağlık ve ruh hali %100 oluyor.Bu arada illa çocuğu dadıya teslim etmek gerekmiyormuş onu da öğrendim dadıya bırakınca ruh hali düşüyor kreşte kalırsa ve dadıya teslim etmesseniz de günlükte sanki kreşteymiş gibi güncellemeler geliyor Dil Çıkaran
3)Haiku okumak için sadece temel şairlik yeterli ama yazmak için prof şairlik de gerekli.
4)Ovulasyona 14 günde bir giriliyor ruh halin %90 sa girebilirsin tabiki sağlık da önemli mi bilmiyorum önemlidir bence ama kesin bir bilgim yok.
5)Selamlama  da şöyle telefon defterini açtığında isimlerin karşında ara diye bir yazı var onların yanındaki kutucukları işaretleyip çevrim içi uyarıları güncelle dersen işaretlediğin kişiler online olduklarında yukarıda bir yazı çıkar ... giriş yaptı selamla gibi bişeydi
6)Yüzümde bir şey patladı yazısıda sanırım hırsızlık yapmaya çalışıp beceremediğinde çıkan bir yazı ki emin değilim.
7)Afronun süresi yok

Kendimi yazılı sorusu cevaplar gibi hissettim bir ara  Hede Hödö
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 43