Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 21:24:27  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 46
1  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 28, 2008, 14:08:14
Olması gereken bir devrimdi ve ben de ordaydım, İzmir valisi öldürüldü  Kararsız 
Tekrar seçimler yapılıyor grup arkadaşım Lidia da seçimlere katıldı.
Eğer aranızda İzmir vatandaşı olan varsa lütfen bilinçli bir şekilde oy verin , mutlaka seçim konuşmalarını okuyun arkadaşlar.
2  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Eylül 25, 2008, 22:18:45
Zekam şahane  Motorlu El Aletleri 2 yıldız 3.yıldız için %70 olmuş Ölüler Gününe kadar 5 yıldız olur mu?Ne?

Hasta Siempre  canım Paranormal 1 * olsaydı zombi yerlerini gösterirdi en azından ve vurursun yahu.sen popüler mekanlarda soteye yatarsın olmadı.o şekilde avlarsın.

hayır olmaz Kahkaha mükemmel zeka ile her bir güncelleme de %25 artış alıyorsun. gün başına en az bir güncelleme yapsak, 4.5 yıldız almış olacaksın ölüler gününe kadar :S

ve ben paranormal cihazının yıldızını geliştirmedim Dil Çıkaran bakalım nolucak Kahkaha

Benim arkadaşım o yeteneği geliştirmeden oynuyordu  Kahkaha Kahkaha Pek de gerek yokmuş ben de anladım zamanla Dil Çıkaran
3  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Eylül 25, 2008, 22:16:51
Veee veee veee 10. olduk  Hede Hödö Hede Hödö
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: esn : Eylül 25, 2008, 22:14:03
İyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğduuuuuuuun üfürükçü  Esraaa Hede Hödö  Öpücük  Sarılan

AAAAaaaaaAAAAAaaaaAAAaaaaAAAA   Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...    Happy Birthday ESRA, Offf Pufff  İİYYYKKKİİİİ DOGDUN ESRA...   

Ama cidden üfürükçü Dil Çıkaran Bi üfürsün bak bişeyciğin kalmaz Dil Çıkaran
5  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: esn : Eylül 23, 2008, 19:48:14
İyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğduuuuuuuun üfürükçü  Esraaa Hede Hödö  Öpücük  Sarılan
6  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Eylül 21, 2008, 20:17:27
Hii görmemişim ben burayı ya teşekkürler  Kahkaha
7  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Eylül 19, 2008, 20:45:09
Puffy Pea(Yine isim değiştirdik Dil Çıkaran)   #12 Rock sanatçısı.
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Eylül 18, 2008, 02:24:55
Uzuun bi aradan sonra bi yoklayayım dedim kulübü...
Bizim de saatler değişti önceden 8.00-15.25 olan dersler artık 8.30-16.05 arası oldu  Kararsız Bence kötü oldu çünkü bu yıl öss denen şu güzel(!) sınava girerken biraz daha kıstılar zamandan  Kararsız  Zaten dersane de var bi de oturup evde kendin de 4-5 saat çalışınca hafta içi oh yani  Hede Hödö Hı ayrıca bu gün program yaptık dersanede hafta sonunu 7 saat kendim çalışmam gerek  toplam 14 saat  Acayip bendeki de kafa yani Dil Çıkaran neyse artık bişey demiyorum ben. Bunlardan daha da iğrenci 1 ay içinde şehir değişikliği yapıcak olmam   <.< okul açılmış ben 1 ay sonra yeni bi okula gidicem hem de bu sene  <.< ne güzel di mi  Hede Hödö
9  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Eylül 11, 2008, 01:10:57
Li Abla ve Kuzucukları #19  rock sanatçısı. Bu arada grup ismi değiştirmek de üstümüze yok  Hede Hödö

~#17  rock sanatçısı~
10  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 08, 2008, 22:37:20
Ve ben de bu gün doğuruyorum   Dil Çıkaran
11  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Eylül 01, 2008, 08:44:49
Benim bildiğim kadarıyla çikolata sadece sağlık götürüyor moral kalıcı.
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Ağustos 31, 2008, 00:16:32
Grubun ünü veya kendi ünün artmıyor grup içinde biriyle aşk yaşayınca Dil Çıkaran
Ama grupta olmayan biriyle nişanlı veya evliysen  ve o kişiyle sürekli ilgileniyorsan kendi ününde artış oluyor.
13  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: HPC Kabilesi Yardım Fonu : Ağustos 31, 2008, 00:10:05
Ben teşekkür ederim   Aww

Bir önerim olacak biriktirdiğimiz paraların değerlenmesi açısından.Bence antika fiyatlarını araştırıp ucuzdan antika alabiliriz.1 2 ay sonra sattığımızda bayağı kar ederiz.Antika fiyatları her geçen gün artıyor çünkü  Dil Çıkaran
14  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Ağustos 30, 2008, 21:37:32
ooo Sürgün Melek vayyy tebrikler canım.

Teşekkür ederim  Kahkaha

#143 Modern Rock Sanatçısı Dil Çıkaran
Hiçbirşey yapmayınca konser verdiğimizden daha çok ilerliyoruz nasıl oluyorsa Acayip

Single çıkarttıysanız ilerlemişsinizdir Gülümseyen
15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Ağustos 30, 2008, 17:03:46
 The X-Band  #27 Rock sanatçısı. İlk 30'a girdik  Kahkaha
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 46