Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 14:28:33  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 40
1  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 12, 2008, 13:22:24
Ben de görevleri iptal etmiştim hemen ,sonra temel davranışı geliştirmeye uğraşmıştım  Hede Hödö
2  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 11, 2008, 20:19:23
Konserinin vasat geçmesi normal herksin düştü çünkü bir kaç seviye.Şu yeni kurallar  yüzünden.
3  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 11, 2008, 19:47:19
Belediye binasına git orda ev sözleşmeleriyle ilgili bir bölüm var ordan ev alabilirsin  Göz Kırpan
4  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Sıralamalardaki Türk grupları : Mayıs 09, 2008, 23:36:06
351. rock sanatçısıyız  Dans Dans
5  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 09, 2008, 20:31:14
Öff ya bizim haziranda bile sınavımız var  hem de bir sürü <.< <.<  Ağlayan  Ağlayan
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: DEV 'Tasarım Stüdyosu' Başvuruları : Mayıs 09, 2008, 20:24:07
Ben de şansımı denemek istiyorum  Kahkaha
Sürgün Melek
7  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 09, 2008, 13:04:54
Şu son gelen kuralla artık şarkı için enstrüman eklerken gruptaki enstrümanların eklenmesi önem kazandı tabi ne kadar farklı enstrüman varsa o kadar da iyi olucak şimdi  merak ediyorum bizim grupta 2 bas gitarist var şarkı yazarken 2 tane mi bas gitar eklemeliyiz? Önceden bunu yaparsak saçma olurdu biliyorum fakat şu son kurallarla ne yapmalıyız  Kararsız Bi fikri olan var mı ?  Kararsız
8  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 09, 2008, 12:15:08
Hehe neyse bi söyleyim bizimkilere denemekten zarar gelmez  Dil Çıkaran  Onlar benden iyi biliyorlar bir bildikleri vardır kesin diye düşünüyorum Hede Hödö

Edit: Şimdi şunu öğrendim ki kariyerinin başında olan gruplar için 3 bis ideal ama ilerlemiş olan gruplarda 3 bis'in pek faydası olmuyormuş  Dil Çıkaran
9  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Mayıs 09, 2008, 12:03:45
Raziel Neith doğum günün kutlu olsun  Kahkaha
10  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 09, 2008, 12:00:03
valla biz son 3 bis'in arasına sadece "sesi kökle" atraksiyonu ekliyoruz. "Sahneye çık" en başında konsere girişte kullanılıyor ve arkalarda kullanılmıyor diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum Dil Çıkaran Hiç denemedim.
2 bis ideal değil mi? 3 bis de bir farklılık oluyor mu ?  Dil Çıkaran
11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 08, 2008, 13:32:26
Aii şuan şoklardayım  Şaşırmış Fizik sıanvı berbat geçmişti ama 89 aldığımı öğrendim hala inanamıyorum Acayip Tip bi durum sınav güzel geçse düşük alıyorum kötü geçse yüksek  Hede Hödö Belkide kulübe yeni üye olamamnın verdiği uğurdur  Dil Çıkaran

Alıntı
haticeee   , denizzzz   hoşgeldiniz 

teşekürler  Sarılan

Hehe bana da öyle oluyor genelde ve bu durum sanırım başkalarını sinir ediyor  Hede Hödö
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 07, 2008, 23:40:19
Yarın Ankarada konserimiz var orda olanlara da rozet dağıtıcam sonra İzmire geçicez  Kahkaha

Şuan Ankarada  olan varsa söylesin burda göremedim kimseyi  Kararsız
13  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 07, 2008, 17:31:23
Gökhan Sefa Kılıçkaya - İstanbul - HPC ~ Kahve Bahane   -  Siyah - Kahkaha

harıka olmus yaa
Senin karakterin yok oyunda valla Kahkaha

Sanırım İstanbuldaki herkese verdim.
14  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Mayıs 07, 2008, 13:24:06
Sevincimi paylaşayım dedim son single 781484 satmış aracımızı değiştirebiliriz yaşasın  Dans Boogie
15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Harry Potter Cafe Rozetleri : Mayıs 07, 2008, 00:06:51
Arkadaşlar yarın istanbuldayım İstanbulda olup da rozet almak isteyenler rozetin rengiyle birlikte bana oyundan pm atarsa sevinirim Gülümseyen
Karakterim : Aysan Yegin
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 40