Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 00:37:50  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Rowling: İntihar Etmeyi Düşündüm : Nisan 06, 2008, 12:04:27
ay intiharmı ay iyiki atmemiş hpsiz kalırdık Üzgün
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İnternette En Tehlikeli Cümle : Nisan 06, 2008, 11:54:04
bakın arkadaşlar bu iş ciddi ha yani bilginiz olsun diye söylüyorum.. FBI ın sitesine evden girmeyin bence...potansiyel bölgelerdeki bilgisayarları bir süre takip ediyorlar nerelere giriyosun bilgisayarında neler var diye... haberiniz ola Gülümseyen

kıza yazık yaw üzüldüm

bu pusha bıçağın arka tarafı lazım dersem şaka yapmış olurum ciddiye almayın Hede Hödö  hele bir de FBI ın Türk çalışanları varsa Sırıtan sonumuz vahim Hede Hödö
herseyi mi ? bakıyolar eyvah papayı maymuna benzetim resmide mi gördüler yani silim bari  <.<:S ama kıs haklı busha ölüm uyuz oluyom o herife ya bizimkiler ayağına gidiyo hem şimdi bizde burda aynısının türkçesini yazıyoruz da aman bi öle yazdık diye taa buraya gelip mi tutuklıcaklar bide + türkçe bilmeleri gerek anlamak için Gülümseyen Şaşırmış
3  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Dünyanın en çok girilen 95,516 sitesiyiz.Nasıl mı? : Mart 22, 2008, 12:37:46
Croatia0.9%
Romania0.9%
Thailand0.9%
Croatia0.9%
Romania0.9%
Thailand0.9%
United States0.9%

siteye bu ülkelerdende az bir oran var demekki tek tuk kişi girmiş:D
4  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Arkadaşlar emmanın öldüğünü ve filmden ayrıldığını duydunuz ne yaparsınız : Mart 15, 2008, 17:26:17
ya daniel ölseydi napardınız......
sen söyle diyince aklıma kuzenimi 1 nisanda daniel öldü diye kandırmıştım trafik kazası gecirdi falan diye araba 3 takla attı baya sallmıştım. Kahkaha o geldi aklıma ve bence saçma bir konu ama tabi emma ölse üzülürüm filmde 3 lünün birinin yok olması yada değişmesi garip olurdu.
5  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Sahte Emma Watson Mailleri : Mart 15, 2008, 17:23:27
Benim co.uk lu bir adresim var ingiliz manyağı oldum için almıştım bir gün beni 2 kişi ekledi basladılar ingilizce konuşmaya sen emmamısın   falan filan ne alakasa kimseyede vermedim emmanın adresi diye hala anlamış değilim sebebini ama ah kafama niye kandırmadım diyorum ama bir yandanda kimseyi kandırmayı sevmiyorum.
6  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Harry POTTER TV'de : Mart 15, 2008, 17:17:30
ay iyiyki hatırlattın unutmuştum ilk bölümü olan felsefe tasını yarıdan yakalmıştım haftayada sırlar odasını izlerim diyodum izliyeceim:D
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi dershaneye gidiyorsunuz? : Mart 14, 2008, 22:56:58
gidenlere soruyorum kültür nasıl dershane normalde ben fdd yi istiyorum ama arkadasım 3. sınıfta kültüre gidelim 4 de finale gideris diyor sen napayım kültür iyimi? ve fdd ortalama ne kadar fiyatları
8  Diğer Konular / Sohbet / Türkiye'de Bir İlk! Yurtdışında Burslu Lise Eğitimi Fırsatı : Mart 14, 2008, 18:54:02
İngilizce öğretmenim  Bir ingilizce sınavına ile burslu olarak bir çok ülkede özel okullarda okuma sansı olduğndan bahsetmişti bende arastırıp paylasmak istedim.

Türkiye'de Bir İlk! Yurtdışında Burslu Lise Eğitimi Fırsatı

Dünyanın en prestijli özel liseleri Türk öğrencilerini tanımak ve seçmek için geliyor. ISE® yurtdışında 3.000 USD ‘den 20.000 USD ‘ye varan burs alarak mükemmel bir Lise Eğitimi fırsatı sunuyor ISE standında Educaturk Fuarı boyunca ücretsiz seminerler verilecek ve başvurular alınacaktır. Ücretsiz bilgilendirici seminerler ve bursluluk mülakatları 16-17 Subat 2008 tarihlerinde İstanbul Hilton Hotel'de yapılacaktır. Seminer katılımı ve basvuru icin15 Subat 2008’ e kadar lütfen 0212 343 20 57-58 nolu telefonlardan Merkez Ofisimizi arayarak randevu alınız.
•  Sınav İngilizce dinleme, anlama, okuma becerisi ile kelime ve gramer bilgisini içermektedir.
• Sınav 74 Listening ve 71 Reading olmak üzere toplam 145 sorudan oluşmaktadır.
• Sınav süresi 45+45 toplam 90 dakikadır.
• Sınav ağırlıklı 67 puan üzerinden değerlendirilmektedir.
• Sınavda öğrencinin başarılı kabul edilebilmesi için minimum ağırlıklı 45 puan alması gerekmektedir.
• Sınavda başarı gösteren öğrencilere ISE tarafından başarı sertifikaları düzenlenecektir. Bu sertifikalar 2 yıl geçerlilik taşımaktadır.
• Sınavda başarılı olan ve ISE Değişim Programı’na katılmak isteyen öğrencilere, aynı gün içinde veya tarihi daha sonra belirlenecek İngilizce mülakat yapılacaktır.
• Sınav ve İngilizce mülakatta başarılı bulunan öğrenciler ISE Değişim Programı’na katılmaya hak kazanacaklardır.
http://www.iseworld.org/
9  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Hp'de En Sevdiğinis Aile? : Şubat 17, 2008, 22:35:47
weasley ve potterlar Kahkaha
10  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İstanbul'da Kar Tatili/18-Şubat-2008 : Şubat 17, 2008, 22:06:27
orddadmı kar var?Kahkaha
11  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İstanbul'da Kar Tatili/18-Şubat-2008 : Şubat 17, 2008, 21:46:56
olabilirde devam etcekmiş çünkü kar yuhi mümkünse hiç gitmesin:d
12  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Tüm Harry Potter Karakterlerinin Powerpuffsları (potterpuffs) : Şubat 17, 2008, 21:39:09
Ay hepsi çok seker arasında secim bile yapamıorum.paylasım için çok sağol.Kahkaha
13  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İstanbul'da Kar Tatili/18-Şubat-2008 : Şubat 17, 2008, 21:34:06
oh tarih ödevinden kurtuldum.Kahkaha Felonious haklısın aslında ascık ayrımcılık var bu işte doğudakiyle batıdaki ayırıyolar allah yardımcıları olsun.
14  Yönetim / Resepsiyon / Siteye giremiyorum. : Şubat 15, 2008, 21:38:45
Bazen hatta bazen değil her gün oluyor bu siteye girmek için adresi yazdımda siteye girmiyor sunucu bulunamadı diyor ama internet gayet normal sekilde çalışıyor.Başka tüm sitelere giriyorum fakat bu sitede genelde oluyor hatta sitedeykende olabiliyor bir meja yazdım tam yollicam tak site sunucu bulunamadı diyor sinir oluyorum sizce sebebi ne olabilir admin yada modların bir konuya el atmasını rica ediyorum. XD
15  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu? : Şubat 14, 2008, 18:45:28
Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu?
biraz saçma oldu ama ben yapcaklarını umuyorum. Alkış
çok beklersin sen Dudaklarını Mühürlemiş
5. filmi ysptılarsa bunuda olma sansı var Gülümseyen ayrıca o kadar hyrn var asıl gelmezlerse ayıp hem gala için ing gitmek bana sacma geliyor.Sonucta türkiyedende az cok para kazanıolar işler ine gelsinler ben niye gideyim.
Sayfa: [1] 2 3 4