Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 08:54:09  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 130 131 132 [133] 134 135 136 ... 145
1981  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: R.A.B. Teorilerimiz : Mayıs 29, 2007, 17:27:41
   Ölümcül takdis,yani ölümcül kutsama anlamına geliyor.Bildiğin kutsama..Ama yanılmıyorsam kitabın türkçe ismi aslında ÖLÜMCÜL (kutsal) EMANETLER olucaktır.Çünkü bir arkadaşın 7. kitap bölümünde yaptığı açıklama çook mantıklı geldi,hem herşey cukk diye oturuyor( http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=12167.0 )
ben bunu daha once okumustum Gülümseyen ve ewt anlamlı gelıor Gülümseyen
1982  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7. kitap ve tv : Mayıs 29, 2007, 17:24:34
ben bütün haberleri toplucam ama hiçbirini okumucam

ne anlamı varki Kahkaha

ay çok komik Kahkaha cidden ne anlamı war ki toplamanın? Kahkaha Kahkaha
1983  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Snape Hayran Kulübü : Mayıs 28, 2007, 16:08:03
bu da snapeten bırkac resım biliorm bilindik ama ben paylasmak istıorm genede Gülümseyen o Dumbledordan sonra 2. adamım Gülümseyen

bunlarda avatarlar

umarım begenmıssınızdır Gülümseyen
1984  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Harry Potter ;Hayran Kulübü : Mayıs 28, 2007, 15:49:34
bunlarda benım bır kac paylasımım Gülümseyen  Gözlerini Deviren
http://img150.imageshack.us/img150/2244/harryateky8.jpg[/img]
1985  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: şu ilk 2 kitabı çok dikkatli okuyun acayip ip uçları var örnek:buyrun : Mayıs 27, 2007, 20:16:55
baya bi kasmışşsın bir şeyler çıkarıcam diye

çabanı tebrik ediyorum kardeşim ancak her şeydn bir şeyler çıkarmak istiyorsunuz ama bence artık 7. kitabı beklemkten başka bi çaremiz yok Kahkaha

biraz daha sabır lütfen
aynı fıkırdeyım Gülümseyen guzel bı yaklaşım bende sabırsızlıkla beklıorm DEATHLY HALLOWS ' u Gülümseyen
1986  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Sirius ve Dumbledore Ölmedi!!! : Mayıs 27, 2007, 15:37:58
ewt bende alıntı yapmıstım kısmen olmasada ama bı cok kes yapıldı bu teorıler arkadasın dedıgı gıbı ılgılı topıclere atsan fena olmasdı Göz Kırpan
1987  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7. kitap ve tv : Mayıs 27, 2007, 15:31:49
ya ewt kıtab cıkınca haber ve gazetelrle baglantımı kesıcem galıba XD insanda tat bırakmıolarkı resmenn kıtabı anlatıolar yayınlanır yayınlanmas... Dil Çıkaran
1988  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Özürlerimle; Dumbledore öldümü? : Mayıs 26, 2007, 16:58:33
marvolo yorumların herzamankı gıbı guzel ve ben sahsen ölmedigini bılıorm Gülümseyen
1989  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: dumbledor ölmedi arkadaşlar ....(kanıtlarla) : Mayıs 26, 2007, 16:50:32
=))) isyan bayragını cektiler Gülümseyen yhaa arkdaslar tmmda bizim kanıt bı-ulmamıza gerek yok cnkü olanlar ortaada .. : Avada Kedavra öldürür .. sizin teorilerinizin gercek olması sacma seyler .. yinede biz kendi fikirlerimizi paylasıorus .. ortamı germe bence .
ff ama yeter yaaa snape avada kadevra derken gercekten oldurmeyı kastadmedı yanı o buyuyu kastedmedıkce ınsan olmez.. peki madem avada kadevra olduru nıe dumbı dırekt olmedı de havada asılı kaldı??? sonra agzından kan aktı??? sence bu normalmi elffoid?? lütfen mantıga dayanarak konus Gülümseyen
1990  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: snapin bastırılmış duyguları : Mayıs 26, 2007, 16:41:52
Snape en sevdiğim hp karakteridir. Harrye neler yaptığı beni ilgilendirmiyor çünkü aynı şeylerin daha da beterini harrynin babası snapee yapmıştı. Kimse bunu konuşmazken (sanki herkes jamesin kusurlarını örtmeye çalışıyor) herkes snapein yaptıklarını konuşuyor. Oh iyi yapmış.. ve bence hp serisindeki en önemli üç karakterden biridir
dediklerine katılmıyorum,biz snape in kusurlarını örtmüyoruz;snape ne olursa olsun herkesten daha fazla kötülük yaptı.
en büyük kötülüğü de dumbledore u öldürmek oldu,bu onu masum olarak asla çıkarmaz Kızgın Kızgın Kızgın
sacma sapan konusma arkadas ama kusura bakma yanlıs konustun snape dumbiyi öldurmek zorundatdı cunku dumbi istedi tamammı bu konuda benım actıgım bı cok yer war ve bazılarıda super seyler yazdı snape masum ve o ıyı bırı! daha snape'in bunu tam olarak nıe yaptıgını bıle bılmıosun anlasılan
bak bi arkadas soyle dedı
hani dumbi snape'e severuss lutfenn dediya dumbı yalvaracak turden bı buyucu deıl arkadaslar dumbı lutfen dedı cunku snape dumbıyı oldurmeden once bakıstı ve bu bakısma esnasında dumbı ıle zıhınfend yaptı gozlerıyle şöyle demıs olacak ki : bunu yapamıycanı(yanı olduremıcenı) soylemıs olmalı ki yuzunu bu iş için nefret burumus olmalı.. boylece dumbi ''severus.. lütfenn...'' dedi (yanı benı öldür lütfen dedi) anladınızmı bunun olabılme ıhtımalı cok yuksek ve ben inanıyorum!

1991  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: R.A.B Ne Demek : Mayıs 26, 2007, 16:35:21
hıhım dogru.. ayrıca rab ile ilgili bır cok baslık var arkadas oku ıstersen orda rab'nın kim yada kımler oldugunu tartıstıgımızı gorursun Sırıtan
1992  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: dumbledor ölmedi arkadaşlar ....(kanıtlarla) : Mayıs 26, 2007, 16:29:18
su inanmayanlar cidden sinirlerimi bozuyorlar ya ama neyse ya bunları neye dayanarak soluosunuz bılmemki! biz enazından bı kanıt sunupta konusuoz tabi siz onların kanıt oldugunu gormezden gelıp inkar edıosuznuz kimse size inandırmak zorunda deil ama yanı öldü diede insanların umutlarını kırmayın bare aaaa... o umutlar boş deil... Üzgün
1993  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: R.A.B. Teorilerimiz : Mayıs 23, 2007, 18:05:52
ff Allah aşkına ya JKR. regulus deil demiş ve regulus coktan öldü ve hala RAB nın regulus oldugunu soylemekte hata edıosunuz ya Üzgün
1994  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: GODRİC GRYFİNDOR-DEV MÜREKKEP BALIĞI : Mayıs 23, 2007, 17:31:37
aklima yeni bir fikir geldi biraz sacma ama olsun
R.A.B. Godric Gryffindor olabilirmi?
ama belkide bir ölüm yiyendir,cünkü mektubta "Karanlik Lord" diye hitab etmis
ayy yok artık! Kahkaha vallaha gulmekten ölecem Kahkaha
1995  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: GODRİC GRYFİNDOR-DEV MÜREKKEP BALIĞI : Mayıs 23, 2007, 17:27:56
duyduğum en uçuk ve matrak teorilerden biride bu muhahaaa. Sırıtan
zavallı Godric cik belkıde bir cadının yaptığı bir büyünün etkisi altındadır beyaz süpürgeli bir prenses cadının gelip onu bu büyüden arındırmasını bekliyordur olamaz mı?taliplilerin göle müracat etmeleri önemle rica olunur.  Kahkaha
Kahkaha Kahkaha katılıorm Kahkaha iyice uctunuz ya biras yavaşşş alcaktannn pls XD Kahkaha Dil Çıkaran
Sayfa: 1 ... 130 131 132 [133] 134 135 136 ... 145