Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 06:38:49  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 133
1  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Lily-James Bölüm 1 : Temmuz 14, 2008, 20:10:31
Waow hiç fena başlangıç değil Gülümseyen
Konuşmalar güzeldi ama sırf onlardan ibaret olmamalı bence  Gözlerini Deviren
Sanırım çoğu kinin yaptığı sık hatalardan biri bu.Önemi yok,betimlemelere ağırlık verebilirsin mesela  Gözlerini Deviren Mesela Lily ya da james'in düşünceleri filan..
Neyse ben eleştiri yapmaktan fazla hoşlanmam ama güzel  Alkış  Alkış
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Temmuz 14, 2008, 18:34:51
Sweeney Todd Alkış
3  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Yalanlandı: Rowling'in Yeni Harry Potter Hikayesi Mini-Film Haline Getiriliyor : Temmuz 14, 2008, 18:34:05
mini film ha Kahkaha
Ayyy acaba daha minisi var mı bunun? Kahkaha Hede Hödö
Cık cıkk ''miniy miş''

Haber için teşekkür miispotterr Gülümseyen
4  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: hangisine sahip olmak isterdiniz? : Temmuz 14, 2008, 18:16:35
istediklerim;Hedwing,Fawkes,Nagini XD
5  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Raporu) : Temmuz 14, 2008, 16:54:35
arkadaşlar yannış anlaşıldıysam Sorryyyy Kahkaha
Ben sınava bu sne girmiyorum ama yinede çok yoğun olacağım Ağlayan
Çook çalışmam gerek  Üzgün

NOT: Feanor sanada iyi yolculuklar  Sarılan
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Raporu) : Temmuz 14, 2008, 16:48:41
Çooookkk Teşekkürler Feanor,duygularıma tercüman olmuşun Ağlayan
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Anti-Tokio Hotel Kulübü : Temmuz 14, 2008, 16:47:36
OOww kavga varmış,okudum XD
Bu meymenetsizi siteden atın b*k gibi yorum yapmış XD Kahkaha
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Anti-Tokio Hotel Kulübü : Temmuz 14, 2008, 16:40:29
Puhahaha Kahkaha Süper resimler bunlar,yarıldım resmen XD
Bende bu tipsizleri sevmiyorum ama şarkılarına lafım yok valla,güzel söylüyorlar Sırıtan
9  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Önemli Duyuru (10.07.2008) : Temmuz 14, 2008, 16:33:42
Ha,evet kötü ama benim dönme şansım olmayabilir. Ağlayan
Gelince erkenden Dershaneye başlıycam Feanor ve ben kendimi çook kötü hissediyorum.Buraya yazdıklarımı az önce Loncayla da paylaştım Ağlayan Bilgilri olsun diye Ağlayan

Neyse,zor da olsa girmeye,fanficleri okumaya ve vaktim kalırsa kendiminkini yazmaya (Hiç sanmıyorum Hede Hödö ) çalışırım Ağlayan
10  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Raporu) : Temmuz 14, 2008, 16:26:13
Önemli!    Hede Hödö  Hede Hödö

Millet Feanor'un masalında dedğimi aynen takrar etmek mecburiyetindeyim  Üzgün

Ben bu akşam ya da yarın akşam Mersin'e gideceğim ve  1 ay boyunca HPC'den mahrum kalacağım.   
Sonra, okuduğum fanficler öbek öbek yığılacak ve
Bende meraktan öl babam öl...

Eğer Lonca'nın yaptığı çekilişlerde çıkan kişilerin hikayelerini okuyup yorum yapma fırsatım olamıycağı için şimdiden özür diliyorum.
Arkadaşlar bunu konuşmak istemedim hiç,çünkü bana acı veriyor cidden.
Dönüşte Dershaneye başlıycam ve ben artık bilgisayardan ÇOK NADİR faydalanabileceğim  Ağlayan
Bu yüzden hikayemi bile yayınlayamayabilirim  Ağlayan  Ağlayan

Çok ama çokk üzgünüm  Ağlayan

NOT: Bu demek değildirki HPC'yi unutacağım..   Ağlayan
11  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Önemli Duyuru (10.07.2008) : Temmuz 14, 2008, 16:21:33
hohh.. rahatlatıcı haber için teşekkürler, deeerrmişim  Hede Hödö
Hani bende dayanamayıp atarsın sandım.
Zira bu akşam ya da yarın akşam Mersin'e gideceğiz ve ben 1 ay boyunca HPC'den mahrum kalacağım.  Ağlayan  Ağlayan
Sonra, okuduğum fanficler öbek öbek yığılacak yaaa  Ağlayan
Bende meraktan öl babam öl...

Kararsız

Üzgün

Ağlayan
12  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Düşünseli'den Gerçekler | Önemli Duyuru (10.07.2008) : Temmuz 14, 2008, 16:12:33
bence gayet uzundu Gülümseyen Ama daha uzun olacaksa da sorun yok yani Kahkaha

Uzundu ama çoook daha iyisi olabilirdi yani Kahkaha. Diğer bölüm daha uzun olmalı aslında, yani iki ana karakter tanışacak falan... Neyse, daha anlatmayayım XD Hede Hödö.

İki ana karakter tanışacak falan

XD

Albus Dumbledore and Gellert Grindelwald  Kahkaha

Hede Hödö

Feanor dayanamıycam,krizim tuttu.Yolla şu Rowling vari hikayeni ya   Sırıtan
13  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Quidditch Günceleri | 8. Bölüm : Temmuz 14, 2008, 16:07:13
4. Bölümü okumayı bitirdim Kahkaha
Harikaydı Alkış
Bahtsız Ludo Bagman,ona acımaya başladım galiba Kahkaha
Arada geçmişten bahsetmen (gelecek postasında olsa bile) güzel oluyor Fraktal Sırıtan
Bir de Rita'ya kızdım çokk  <.<  Haber için yapmayacağı şey yok bu çatlağın  Sırıtan
Eline sağlıkk Alkış Alkış
14  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Quidditch Günceleri | 8. Bölüm : Temmuz 14, 2008, 15:44:16
çok uzunmuş ya  Terleyen  Bu ne zamandır burdaymışta ben görmedim  Şaşırmış
Şuan pek vaktim yok ama 1. bölümü okudum.Güzeldi gerçekten  Alkış  Alkış
Ben Quiddich'i pek sevmem ,daha çok Hp hayran hikayeleri hoşuma gidiyor Utanmış   Sırıtan
Ama itiraf etmeliyimki yine harikalar yaramışsın Frakal  Alkış
Ellerine sağlık  Alkış
15  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton : Temmuz 14, 2008, 14:19:04
OLeeyyyyy!! Nİhayet izledim sonunda! Alkış
ay kanlı sahneler,insan eti filan iğrençti :kusansmiley:

Bu arada Turpin'de az değilmiş ha  Gözlerini Deviren
Ayy yazık ya nasıl da öldüüüü  Ağlayan
Bu arada Sweeneye de üzüldüm karısını kendi elleriyle öldürdü.
Mrs. Lowlett 'a iyi oldu  Şeytani

Ay kanlı sahneler hariç,süperdi ya!  Alkış

NOT: Timothy (mübaşir) de hiç değişmemiş,onu görüce kılkuyruk gözlerimin önünde canlandı (daha cesur ve acımasız kılkuyruk olarak tabe Kahkaha )  Sanki Harry Potter izliodum  Hede Hödö  Kendisini performansı için tebrik ediyorum. Sarılan Aynı şey Alan Rickman Âşık ,Helena Bonham Carter ve Jhonny Depp içinde geçerlidir.  Alkış  Sarılan

Ohh be! Nihayet yorum yazdım,en önemlisi izledim  Alkış  Alkış   Sırıtan

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 133