Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:17:13  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 16
1  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Haziran 11, 2008, 17:20:48
aman allahım nekadar da güzel çıkmışlar ağlamak istiyorum çookkk teşekkürler arkadaşımm süper bi resimmmm:)GülümseyenAğlayan
2  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Haziran 02, 2008, 20:31:15
galiba ilk tv 7 di hatırlamıyorum  çok uzun zaman geçti ta o kanaldaki ilk programından beri her hafta takip ediyorum hiç kaçırmadım:D muhteşemler
ilk yayın yeri star tvydi.

ya bursa ya geliyorlardı ama 15 temmuza ertelendi offf biletlerim elimde kaldı resmen offf offff bende gidemicemmmm.Ağlayan Dudaklarını Mühürlemiş Utanmış Kararsız Ağlayan Ağlayan Ağlayan
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: gıcık olduğunuz şarkılar ve şarkıcılar... : Mayıs 16, 2008, 16:55:36
tuğba ekincii  diyorumm veee şarkısının adını burda dile bile getirmiyorummm..::::Üzgün
4  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Mayıs 11, 2008, 22:53:21
heh bu hafta cenk le erdem öldürdü beni ya bukadar komik olamazlardı bide saatini adam gibi bi saate koysalarda herkes izlese bu arada bursalı arkadaşlara duyrulur 9 haziranda açık havaya geliolar heheh:)GülümseyenGülümseyenGülümseyen
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgili : Mayıs 11, 2008, 22:51:20
hatırla sevgilinin tekrarı atv avrupada haftaiçi hergün saat 5 de oynuodu ama artık bitti:(ÜzgünÜzgünÜzgün
6  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Nâzım Hikmet Ran : Nisan 29, 2008, 19:18:18
 MASALLARIN MASALI
Su basında durmuşuz,
çınarla ben.
Suda suretimiz çıkıyor,
çınarla benim.
Suyun şavkı vuruyor bize,
çınarla bana.

Su basında durmuşuz,
çınarla ben, bir de kedi.
Suda suretimiz çıkıyor,
çınarla benim, bir de kedinin.
çınarla bana, bir de kediye.

Su basında durmuşuz,
çınar, ben, kedi, bir de güneş.
Suda suretimiz çıkıyor,
çınarın, benim, kedinin, bir de günesin.
çınara, bana, kediye, bir de güneşe.

Su basında durmuşuz,
çınar, ben, kedi, güneş, bir de ömrümüz.
Suda suretimiz çıkıyor,
çınarın, benim, kedinin, günesin, bir de ömrümüzün.
çınara, bana, kediye, güneşe, bir de ömrümüze.

Su basında durmuşuz.
Önce kedi gidecek,
kaybolacak suda sureti.
Sonra ben gideceğim,
kaybolacak suda suretim.
Sonra çınar gidecek,
kaybolacak suda sureti.
Sonra su gidecek
güneş kalacak;
sonra o da gidecek...

Su basında durmuşuz.
Su serin,
Çınar ulu,
Ben şiir yazıyorum.
Kedi uyukluyor
Güneş sıcak.
Çok şükür yaşıyoruz.
Suyun şavkı vuruyor bize
Çınara bana, kediye, güneşe, bir de ömrümüze....

NAZIM HİKMET

ennnn çokk sevdiğim şiirlerindendir masalalrın masalıııı herkese tavsiye ederimmm..
7  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Amerika'yı Türkler Keşfetmiş!?! : Nisan 27, 2008, 20:59:16
Üff bence bizde hazmedeme problemi var kesinlikle var biz keşfetmedik o zamanlar dünyanın en büyüğü sandığmızdan kendimizi çoğrafi keşiflere bile ktaılmadık kristof kolombdan daha önce demek saçma bence <.< Yani tamam baz şeyleri gerçekten önnce biz bulmuşuz (füze gibi) ama Amerika hayır buna inanmam.Tarhiçimzde bize uzaya ilk Türklerin çıktığını söylemişti bunlar biraz abartılı bence  Dil Çıkaran
ben sosyal bilimler öğrencisiyim ve bunun hazmedememekle alakası yok evet amerika kıtasını ilk türkler buldu ve bu hep böyleydi sadece oraya yerleşmek istemediler <.< <.< <.<
8  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Odanızda Harry Potterla ilgili Neler var ? : Nisan 09, 2008, 19:18:12
benim odamın giriş kapısında 5.filmin afişi varr derss çalışa masamda ufak ufak resimler var diğer yaklaşık 2000-2500 adet resim arşivledim dosyada duruo çünkü kıyamıyorummm asmaya uçları yırtılcak die korkuyorummmm:)GülümseyenGülümseyenGülümseyenGülümseyenGülümseyen
9  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kitap Önerileri : Nisan 02, 2008, 22:34:05
nihat behram-Darağacında üç fidan (biraz iyasi ama tavsiye ederim süper bi kitap)
10  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: kısa bi melez prens videosu, set arkası vs flan işte : Nisan 01, 2008, 15:53:40
gerçekten süper olmuşşş hele harry nin saçlarını ilk defa bukadar beğeniorum hehe.. süepr süper çıksada izlesek bian önce
11  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Mart 23, 2008, 15:08:18
bu hafta yiine harikalardııı yaaa en çok nesne bölümünde koptum bu hafta
yiğit:anne tuvalette boncuk bulamadım bunu buldumm:)Gülümseyen:)demesi beni bitirdi resmen nesne ise abaküstü heheheh:)GülümseyenGülümseyenGülümseyen
12  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Mart 16, 2008, 14:51:16
by gecede süperdi herzaman olduklarııı gibi hehehehe.....
13  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Recep İvedik ~ Togan Gökbakar : Mart 04, 2008, 21:44:47
ya resmen yarıldım gülmekten biara resmen dedim acaba duramıcam mı süperdi film herkeseee tavsiye ederimmm..........
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: İlginç Tesadüfler : Şubat 26, 2008, 15:24:43
valla hakketten ilginç bilgiler birazda korkutucu aslıda mesela en son olann beni baya ürküttü ellerine sağlık arkadaşım...
15  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton : Şubat 22, 2008, 18:18:48
süper bir filmdi açıkçası harikaydı herkese tavsiye ederim bir adamın eline bukadarmı yakışır ustura  her sahnesini hafızama kazımak için uğraştım ama kolay olmuyormuş hehehe.....
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 16