Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 01:46:50  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 56
31  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Günün Şarkısı : Ağustos 07, 2008, 13:32:44
Incubus~Mexico
32  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Ağustos 07, 2008, 11:24:29
Nasıl toplayacağım bu karışıklığı ben ya amaaaaaaaaan Ağlayan

33  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Ağustos 05, 2008, 09:55:30
Karpatlar Şatosu~Jules Verne
34  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Son Zamanlardaki Favori Şarkınız... : Ağustos 04, 2008, 14:30:08
Haris Alexiou~O Fantaros
35  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hayao Miyazaki : Ağustos 03, 2008, 21:05:48
Howl's Moving Castle ve Kiki's Delivery Service'i izlemiştim.Bütün filmlerini izlemek istediğim,favori yönetmenlerimden oluvermişti hemen.
36  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Liv Tyler Hayran Kulübü : Ağustos 03, 2008, 13:22:41

37  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Ağustos 03, 2008, 12:58:27
Baktım kimse birşey açıklamıyor,bari ben açıklayayım.Jo göründüğü üzere gıcır gıcır bir dövme daha yaptırmış bulunmakta.E dövmelerinin hepsine felsefik anlamlar yükleyen bu adamın bu sefer ne diye böyle bir dövme yaptırdığını merak ediyoruz tabi ki.Jo kendisi açıklamasa bile(açıkladı mı siz duydunuz mu gördünüz mü Şaşırmış Sırıtan )bir tahmin yürütüyoruz ki yanılma payımız yok gibi...
İşin içinden James Joyce olduğunu öğreniyoruz.Sanatçının Bir Genç Adam Olarak Portresi adlı otobiyografik romanı dövmenin ilham kaynağı,hatta dosdoğru tek kaynağı.
silence~exile~cunning benim pespaye çevirimden sonra sükut~sürgün~beceri halini alıyor.Bunlar kitabın başkarakteri Stephen'ın korunmak için kendisine kullanma izni verdiği silahlardır.
O~~~~O

Alice Harikalar Diyarında projesi için,Jo'nun adının geçtiğini söylemiştik.Mad Hatter karakterini seslendireceği dedikoduları çoğalmış şimdi de.(Kim bu Mad Hatter Alice okuyan biri açıklasın yav Acayip )
O~~~~O
Nice havaalanında paparazzilerin çektiği fotoğraflar;

38  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: ...:::AvRuPa YaKaSı:::... : Ağustos 02, 2008, 18:50:27
Şener Şen miiiiii???Hadi canıııııım Boogie Yehuu Dans Tapan
39  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ağustos 02, 2008, 18:48:09
Kazım Koyuncu~Hoşçakal
40  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kıyamete 7.6 milyar yıl daha var : Ağustos 02, 2008, 18:41:05
"Hep merak edilen kıyamet günü 7.6 milyar yıl sonra güneşin yakıtının bitip "tehlikeli, kırmızı bir dev"e dönüşmesiyle gelecek. Bu süreçte okyanuslar buharlaşacak, atmosfer su buharı ile dolacak."

Güneşin;dünyanın enerji kaynağı olduğunu düşünürsek doğru bir açıklama olmuş,fakat kıyamet diye adlandırılan şey din kitaplarında farklı anlatılmış birşey olduğu için buna kıyamet demek yanlış olur.Dünyanın enerjisinin en nihayetinde 7.6 milyar yıl sonunda biteceğini söylemek daha uygun sanırım.
41  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Ağustos 02, 2008, 18:26:21
Atatürk'ü Kimler Öldürdü?~Ali Kuzu
42  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Hangi Burç Kadını Hangi Tip Erkekten Hoşlanır? : Ağustos 02, 2008, 18:21:35
OĞLAK: 'Sosyetik adam' severler. Hangi ünlüleri tanıdığınız bu burç kadınları için son derece
önemlidir. Bir de yalaka olmanız gerekiyor. Çünkü iltifatı severler.

Külliyen yalan Sırıtan
43  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Sıvı Sabun : Ağustos 02, 2008, 18:18:12
Duş jeli,sıvı sabun hayatımdan çıktı artık,yaşasın arap sabunu Sırıtan Hede Hödö
Şaka bir yana,kanser olan birine duş jelinin yasaklandığını duymuştum.Ne alaka anlamasamda kimyasallardan pek bir fayda göremediğim için o ikisini kullanmıyorum artık.
44  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Liv Tyler Hayran Kulübü : Ağustos 01, 2008, 16:51:49
Ante'nin en eski denemelerinden;

Bugün Milo ile vakit geçirmişler;

45  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yurdum Alev Alev Yanıyor : Ağustos 01, 2008, 16:37:35
Hergün yangın haberi geliyor da bu yangınların çıkış sebebi,çıkaranların yakalanması ve cezalandırılmasıyla ilgili pek bir haber gelmiyor sanki...Bu yanan yerlerin derhal yeniden ağaçlandırılmasıyla ilgili bir çalışma yapacaklar mı acaba...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 56