Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 01:07:55  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 49
1  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Dün 13:17:21
Çok şirin paylaşımlar yapmışsınız,hepinize teşekkürler Öpücük

2  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Dün 12:42:59
Resimler çok güzel,özellikle son resimler;teşekkür ederiz Sırıtan Umarım filmde güzel olur Kararsız
Ron'da Petr Cech gibi olmuş,aman sonu benzemesin,Kralımızsın Weasley Tapan Boogie
3  Diğer Konular / Geveze / Ynt: İlginç Fotorafların Konulduğu yer : Temmuz 02, 2008, 16:55:03
Sırıtan

Daha önce koyulduysa özür dilerim.
4  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Temmuz 01, 2008, 17:02:15
a.7 i.8(Arda mı var orada ne XD )
5  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kullanıcı İsimlerini Değiştirmek İsteyenler >> : Temmuz 01, 2008, 17:00:46
Kullanıcı ismimi Gece olarak değiştirmek istiyorum.
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Temmuz 01, 2008, 14:30:50
yha geçen ard arda karayip korsanlarını islemiştimde 2. filmin sonunda elizabeth'e ..... dememek için kendimi zr tuttum bu arda silver. son resimde küçük emrahın saçın abenzemiş saçı:D:D
Ya hem Elizabeth hem Keira çok sinir bozucuydu şu Korsanlarda.İnsan o kadar iftirayı atarken hiç mi utanmaz,gıcık işte <.<
Saçı garip,karakter garip,film daha da bir garip,tam Jo'luk bir resim bence o XD
Mls resimler çok hoş ama o 2. resimdeki Jo değil değil mi Acayip,yok olamaz Şaşırmış(o sondaki resmi böyle duvarıma boyasalar,ama yüzü bana dönük olsa Âşık Aww )
bngi çok şirin olmuşlar,sağolasın Alkış
derhavril,o son pozu nerede çekmişler acaba,çok şirin gözüküyor bizimki Öpücük

Son iki sayfada mesajı olmayan ve kafede bir aydan fazla süredir aktif olmayan üyeler toplulukta bulunmamaktadır artık.Bir üyenin ismini dahi bulamadım,aktif olup olmadığını bilmiyorum,ilgilenirse biz de yeniden ilgileniriz kendisiyle.Teşekkürler hepinize,bol Jo'lu günler Gülümseyen

7  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Öykü-Berk Gürman : Temmuz 01, 2008, 13:44:30
Klibi komik bulanlar bir de programlarını izlesinler 'Boyalı Direk'  <.<
İşin suyunu çıkardılar artık Hede Hödö
8  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Temmuz 01, 2008, 13:41:56
Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı daha tatlı geldi,doğru düzgün izleyemedim programı Terleyen
Fakat cıbırca uzman turunda 'son dakikada gol atma uzmanı' hiç kimsenin mi aklına gelmez ya,o kadar heyecandan stresten sonra <.<
Neyse,yine iyiydiler izlediğim kadarıyla,dvd çıkarma durumları olması da ayrı bir hoşluk tabi Aww
9  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: beyaz show : Temmuz 01, 2008, 13:37:43
Artık izlemiyorum,denk gelirse işte.Fakat sezon finalinin yayınlandığı akşam bizim ufaklığın uyarısıyla Sabri'nin geldiğini öğrendim,yetişebilidiğim kadarını izledim,o evlendirme programlarındaki kıza rağmen Hede Hödö.
Arda da gelince iyice şenlendi orası tabi. XD
(Bir de Beyaz Show'u aramışsın insan Sabri'ye Arda'ya birşeyler sorar değil mi,kadın yok bilgisayar yok sekreter zırvaladı gitti.Programın izleyici kitlesi değişmiş resmen,ben arasam,bütün kampı,turnuvayı anlattırırdım topçulara Sırıtan )
10  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Mide Bulantısı ya da Kalp Ağrısı / James-Lily / 1. ve 2. Bölüm : Temmuz 01, 2008, 13:17:28
Not defterindeki hikayeleri okurum az çok,hepsine yorum yapamıyorum tabi ki,fakat buna yorum yapmadan geçilmez.
Şuana kadar çok beğendim,ilerisi için sıçramalar olacak ve sonunu yabancı bir diziden esinlenmiş olabilirim demişsin;sıçramalar iyi fikir ama esinlenme olayında abartmazsan daha iyi olur gibi...Gerçi hangi dizi bu bilmiyorum ama umarım yine de özgün bir biçimde yazarsın.
11  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Son Zamanlardaki Favori Şarkınız... : Temmuz 01, 2008, 13:14:24
Sonny J - HANDSFREE if you hold my hand
12  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar ve İmzalar~{25 Haziran-Çarşamba} -{Türkiye Milli Futbol Takımı} : Haziran 29, 2008, 15:18:53
Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık çok güzeller.
Canım onları sadece Ante yaptı,onun sayfası bu  Kahkaha  Kahkaha
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Liv Tyler Hayran Kulübü : Haziran 29, 2008, 15:14:54

14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Haziran 29, 2008, 14:59:20
Hatırlatayım dedim Göz Kırpan

Ayrıca arkadaşlar,toplulukta hiç mesajı bulunmayan ya da çok az aktif olan üyelerimizin tespiti için bu ay sonuna kadar topluluğa mesaj atmanızı ve paylaşım da bulunmanızı bekliyoruz.Kurallar kısmında üye olanların topluluktan çıkarılmasıyla ilgili herhangi birşey yok,fakat kurallar bölümünde aramıza "paylaşımcı üyeler ve ayranlar"ı bekliyoruz demiştik.Zaten bu mesajı okuyumayan arkadaşlarımızın toplulukla pek ilgisi yok demektir.Kısaca son iki sayfada mesajı olan üyeler hariç,bu ay sonuna kadar tüm üyelerimizden paylaşımda bulunmalarını bekliyoruz,aksi takdir de topluluktan ayrılmaları söz konusu olacak.Saygılar,bol Jo'lu günler efendim Gülümseyen

15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Haziran 25, 2008, 19:21:26
Jo'nun özel pozları Hede Hödö Kahkaha ;

Âşık Âşık Âşık
Bir insana gözlüğün her türlüsü bu kadar mı yakışır kardeşim! Öpücük

Vavv harkuledisiniz Alkış
Eklenen herşey harika Aww
Teşekkür ederim hepinize Sarılan
Ante'ye katılıyorum Alkış

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 49