Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:35:40  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 22
1  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Cristiano Ronaldo : Bugün 09:16:42
çok iyi bi player Gülümseyen
espri amaçlımıydı yoksa ciddi misin türkçede "oyuncu" denen bir kelime var haberin var dimi?Ne?

evet iyi oyuncu teknik,hızlı vs. vs. ama ben hayatımda bu kadar artist bir insan görmedim Gülümseyen şerefsiz yakışıklıda (bir erkek bunu kolay kolay söylemez) Gülümseyen ama benim fanı olduğum oyuncu messi'dir barça-m.united yarı finalinde bariz şekilde üstünlüğünü göstermiştir nedendir bilmem söylemek istedim
2  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost'a Türkler Girerse... : Temmuz 06, 2008, 22:11:03
sadece gülüp geçmekle birlikte ciddiye almamanızı tavsiye ederim bu sadece mizah ben karadenizliyim diye günde kaç defa "laz" esprilerine maruz kalıyorum bilemezsiniz en iyisi sende eğlen ama işi ciddiyete bindirmeden
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 05, 2008, 17:56:38
DJ Shadow ft Mos Def-six days(remix)
4  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Acaba Hp'ın başrol oyuncuları Türkiye ile ilgili neleri biliyodur? : Temmuz 05, 2008, 17:36:51
türk lokumunu biliyolardır baska ne bilickler

bir defa bizim kendimizi tanıtamamak gibi kesin bir zaafımız var bunu aşmalıyız aşılır ama bizde ki bu kendini küçük görme huyuna uyuz olduğumu itiraf etmem gerekir yani siz Avrupa'nın gözlerinin hala İstanbul'un üzerinde olmadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz Antalya,Muğla,İzmir gibi tatil yöreleriyse son zamanlarda çok fazlaca tercih edilir durumda kuzey turizmi bile son zamanlarda ciddi atak yaptı ve işin ilginç tarafı yabancılar buraları bizden iyi biliyor ama biz kendimizi sandığımızın çok altında görüyoruz zaten bu yüzden bu ülke arpa boyu yol almıyor ya neyse
5  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öp ya da Tokatla : Haziran 30, 2008, 21:18:17
tipine gıcığım tokat

road runner Kahkaha
6  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekini Banlamak İçin Bir Neden Bul ! : Haziran 30, 2008, 21:11:35
imzan bende olsaymış keşkem ban
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 03:52:20
bende forum değiştireyim burdaki muhabbet ölü herneyse iyi geceler
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi şehirde yaşıyorsunuz? : Haziran 30, 2008, 03:49:13
gerçek tutkum İSTANBUL  Âşık
9  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 03:44:42
baskılarım sonuç vermiş XD
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 03:41:01
ya sitedeki insanlara şimdilik bulaşmayalım Kahkaha sonra onlarında ifadesini alırız Kahkaha
11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 03:35:33
a-aama Acayip ama-a o çok iyi kalpli bi tavşandıı Ağlayan Acayip Şaşırmış Ağlayan Üzgün

yumuşama belirtisi hiç hoşlaşmadım bu halinden sen lanetini düzeltte gel bi kerem tavşana acıma Kahkaha
12  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 03:24:19
ben varıım oleeyyy Kahkaha:D uykumda yok
aslında uykun vaaar...
saati takip ett...
başın dönüyooor...üstüne ağırlık çöküyooor...
uykuun vaar...
beyaz tavşanı takip et...
 Hede Hödö

evet beyaz tavşanı takip ediyorum veeee kafasını kesip derisini yüzdüm şu anda mutluyum (oha uyusam iyi olucak)
13  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Shogun : Haziran 30, 2008, 03:22:01
Noktalama işaretsizliğine taptım Kahkaha Kahkaha İyi eğlenceler

anlam verememek şaşkınca bakınmak  Acayip Kahkaha sanada iyi eğlenceler Gülümseyen
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Haziran 30, 2008, 03:13:41
ben varıım oleeyyy Kahkaha:D uykumda yok
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saatin 03.00'a Gelmesini Bekleyen HPC Baykuşlarının Uğrak Yeri : Haziran 30, 2008, 03:06:01
birbirimizi bulmuşken atalım kötülük yaptığımızda daha egzantirik şeyler buluruz Kahkaha
yaw ama o zaman sahtecik olmaz mı Acayip Acayip Ne? Hede Hödö XD

tamam pes ettim kötülük yapınca atalım Kahkaha
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 22