Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:44:17  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: karşınızda emma ;D : Haziran 10, 2006, 22:04:14
ways bea ben bu kadar olduğunu bilmiodum Şaşırmış Şaşırmış Sırıtan
2  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: SEVGİ YILI : Haziran 10, 2006, 20:41:49
 Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan........... Kahkaha Kahkaha Göz Kırpan
3  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Genç Sirius resimleri : Haziran 10, 2006, 14:05:26
aslında ben daha yakışıklı bişiy beklemiştim. Bayabi hayalim vardı genç sirius hakkında yaaa neyse  Gözlerini Deviren Ne?
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: ya hp cafelilerin ailesinin mevcudu kaç??? : Haziran 10, 2006, 10:33:12
annem babam ben ve küççük kardeşim olmak üzre 4 kişilik bir aileyiz. Mutlu mesut yasayıp gidiyoz Sırıtan
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Herkes Fantastik Dünyayı sevemez... : Haziran 10, 2006, 10:09:11
geçenlerde okulda türkçe hocamla bu konuyu tartıştım. Sınıftaki tek hp hayranı benim tek başıma hpyi ve tüm fantastik dünyayı savunmama rağmen sonuçta onlar kendi bildiklerini yapmaya devam ediyolar. Ben bu tür kitpları bu dünyadan kopmak için okuyorum zati. Gerçekler çoğu zaman tekrarlanıyor ve buda benim aradığımı vermiyor. Ben tamamen özgünleşmiş şeyleri sewrim yani daha güzel ve daha çekici bence Gülümseyen
6  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bu kadar da olmaz dedirten gerçek olaylar :D : Haziran 10, 2006, 10:04:02
çoook kommikler yaw böyle saçmalıklarda olamasa hiç gülemicez Sırıtan
7  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Çok güzel dikkatli bakın! : Haziran 10, 2006, 09:29:50
bu çooooooookgüzel bir resimmişş Gülümseyen
8  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Haziran 10, 2006, 08:52:23
öğrendim ki sevgisiz bir saniyenin benim için hiçbir değeri yokmuş... ve
yalnızlık sevgisizlik demek değilmiş sevgini paylaşamamakmış...
9  Diğer Konular / Not Defteri / ----Uzay Telaşı----- : Haziran 10, 2006, 08:50:41
O gün Bayan Kutup Yıldızı biraz rahatsızlanmıştı. Kimsede onun görevini almak istemiyordu. Fakat Bayan Kutup Yıldızının gripten dolayı adım atacak hali kalmamıştı.
              Bayan Kutup Yıldızının küçük çocuğu Halley annesinin yorulmasını istemiyordu. Bu yüzden Doktor Güneşi eve getirmeyi düşünüyordu. Ve hemen Dr. Güneşin yanına gitti.
Annesinin durumunu ona anlattı. Dr. Güneş ilkönce Bay Plüton’a gitmesi gerektiğini çünkü Bay Plüton’un magmasının çok fokurdadığını söyledi.
              Halley Dr. Güneş ile beraber Bay Plüton’un evine gitti. Bay Plüton’un Dr. Güneş ile arası bir hayli uzaktı. Tam yarım milyon ışık yılı sonunda Bay Plüton’un  evine vardılar. Bay Plüton gerçektende zor durumdaydı. Dr. Güneş Bay Plüton’a biraz mor ötesi ışın aktardı. Bay Plüton çok iyi görünüyordu. Güneş ile Halley giderken arkalarından el salladı.
              Halley hemen  Dr. Güneş’i annesinin yanına götürdü. Dr. Güneş Bayan Kutup Yıldızını muayene etti. Bayan Kutup Yıldızının ışığı yavaş yavaş sönüyordu. Dr. Güneş telaşa düştü. Onu   hemen Büyük Ayı Takım Yıldızları Samanyolu Hastanesine götürdü. Bayan Kutup Yıldızının ışığı giderek sönüyordu(bir yıldızın ışığı sönerse o yıldız yavaş yavaş ölüyordur.).Kutup yıldızının ölümü tüm uzay boşluğunu sarsardı. 
              Bayan Kutup Yıldızına sürekli Ultra Viole Işınları veriliyordu. Fakat hiçbir değişiklik olmayacak kadar Ultra Viole Işını vardı. En sonunda tüm uzay boşluğunda duyuru yapıldı”Z Cinsinden Ultra  Viole Işını Aranıyor”. Bir çok yıldız bu iş için gönüllü oldu. Fakat hiçbirinde aradıkları büyüklükte Ultra Viole Işını yoktu. Sonunda Zitvelörek adında bir yıldız bağış yapmak için geldi. Zitvelörek Dr. Güneş’in  beş katı büyüklüğünde mavi bir yıldızdı. Tabi Ultra Viole ışınları da çok ama çok fazlaydı.
              Işın akışı başladı. Bayan Kutup Yıldızı yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Bayan Kutup Yıldızı biraz daha hastanede kaldıktan sonra çok iyi bir şekilde hastaneden çıktı.  Küçük Halley büyüyüp Dr. Güneş gibi sevecen bir doktor oldu. Daima Dr. Güneş ile tüm varlıkları sıcak sevgisiyle sardı.  Gülümseyen
bu benim en sewdiğim hikayelerimden biri Gülümseyen

10  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter Bilginizi Sınayın : Haziran 10, 2006, 08:36:41
ilk quizde bende müthişsiniz çıktım. karakter testinde hermione çıktım. diğerinde de mükemmel olarak çktım Sırıtan
11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Acaba burcunuz ne? : Haziran 10, 2006, 07:05:34
ben başak burcuyum ........ Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen
12  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: SEVGİ YILI : Haziran 10, 2006, 07:03:49
pardon yaa ben beğenmediklerini sanmıştımda ? Şaşırmış Üzgün Gülümseyen Sırıtan
13  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: hangi dershane...? ;) : Haziran 09, 2006, 20:25:44
ben tan'a gidiyorum ve de iyi ama süpper de değil
14  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / 5. filmdeki yeni karekterler!! : Haziran 09, 2006, 20:04:19
sabirla ve merakla bekledigimiz 5. filmde,önceki filmlere gore daha fazla yeni karakterlerle karsilasacagiz..bende bu yeni karakterleri canlandiracak oyuncularin resimlerini biraraya getirdim..umarim hosunuza gider Hede Hödö

Kingsley Shacklebolt'u canlandiracak olan George Harris

Umbridge'i canlandiracak olan İmelda Staunton(herkes biliyodur ama Dil Çıkaran)

Jim McManus-Abelforth Dumbledore

Kathryn Hunter-Mrs Figgs

Michael Wildman-Magorian(atadam)

Natalia Tena-Tonks

Richard Leaf-Dawlish(seherbaz)

Sian Thomas-Amelia Bones

Tony Maudsley-Grawp(Hagrid'in dev kardesi)

Evanna Lynch-Luna Lovegood

Alex Hopkins-Genç Severus Snape

James Walters-Genç Sirius Black

Robbie Jarvis-Genç James Potter

Susie Shinner-Genç Lily Evans
15  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: SEVGİ YILI : Haziran 09, 2006, 19:01:21
sağol valla ne okuyan vardı bunu ne mesaj atan iyi oldu Gülümseyen
Sayfa: [1] 2 3