Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:16:06  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 59
31  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Sorunsalı) : Temmuz 01, 2008, 13:57:42
Arkadaşlar pazartesine alıyorum,çoğu kişi o gün de uygun olabilir herhalde.Aman ben yazlığa gitmeyeyimde.Gitsemde başkalık yapacak kişi kendini piliyor.

Yukarıyı pzt. olarak editliyorum Gülümseyen

(bu cmt şeyhler yok,haftaya cmt de ben yokum Gülümseyen )
32  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Sorunsalı) : Haziran 30, 2008, 22:06:36

TOPLANTI SORUNSALI

Arkadaşlar,ben Çınarcık'a gitmeden evvel bir toplanalım diyorum.
(7 Temmuz) Pazartesi saat 18.00 müsait olursanız süper olur.Olmadı burdan mazeretinizi paylaşıp günü yine ayarlamaya çalışırız.

Toplantılar msn üzerindendir! Toplantılara katılabilmeniz için msn adreslerinizi vermeniz gerekmektedir!!!

Edit:40.sayfamız kutlu mutlu olsun 40+1 kere maşallah Kahkaha
33  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Platonik Aşklar : Haziran 30, 2008, 15:31:28
Uvvv okulda kısmı tam benlik  Kahkaha ( Ağlayan )

size tavsiyem platonik askinizi eger iliski imkansiz gözüküyorsa uzaktan seviniz,taskinlik yapmayiniz efendi olunuz.

Bende 3 sene bıyunca onu yaptım ne yazıkki  Dil Çıkaran

7.sınıfta okuldan ayrılınca ne oliimiş onu da anlatsaymış  Kahkaha

Berbat bir konum ya...Allah herkesten uzak tutsun,şahsen biz unutmayı deniyoruz buralarda 

Platonik askin karizmatik hareketleri vardir,suratina bakmaya doyulmaz.

Di mi ama değil mi ama  Sırıtan
34  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 3 ~ Tragedya : Haziran 29, 2008, 16:11:52
lucy_went

İlk baştaki istiyordur eylemlerinin çok olması biraz sırıtıyor.Konunun da pek üzerine eğinilmemiş sankim.Bunların dışında pek bilinmeyen bir tür üzerinde bu kadar iyi yazabildiğin için tebrik ediyorum

35  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: mesaj sayısını belirten "süt,telve,şeker" seviyeleri : Haziran 29, 2008, 15:22:37
Herkesin dediği gibi evet önemli olan içerikli mesaj atmak mesaj sayısı değil. Ama bizim her mesajımız içerikli mi sorarım size Hede Hödö Ansiklopedi miyiz biz Hede Hödö

Tamda toplumsal bir yaraya parmak bastın Dil Çıkaran
Her mesajımız içerikli olmasa bile tşk.,paylaşım için sağol gibi şeylerde kullanmıyoruz,kullanmıyorum yani. Kahkaha

Mesela bakınız bu mesaj tartışılabilir içerikli mi? Bilmem Wikipedia mıyım ben  ?

Niye böyle birşey yazdım ve saçmalıyorum farkında bile değilim.

Susuyorum...Sustum Hede Hödö
36  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Haziran 29, 2008, 13:51:29
A:9

i:9
37  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Üyelere Ufak Bir Uyarı) : Haziran 29, 2008, 13:41:23
Sevgili Şeyhim

Ben bizim görevlerimizle ilgili şu konuyu sormak istiyorum, biz mevcut olan yazıları da kontrol edeceğiz değil mi?? Peki bunun konu paylaşımını nasıl yapacağız. Mesela ben görevim sırasında diğer bir editörün kontrol ettiği konu sayısından daha az konu kontrol etmişsem o arkadaşıma haksızlık olmuş olmaz mı? Merak ediyorum bunu Acayip

Ehh artık editörcübaşıyla halledin bu konuyu bir zahmet.Bölümü o yapıyor Kahkaha

Abidik gubidik tivist tivist, Hede Hödö

Feanor tebrikler Hede Hödö Bu arada buradan memleketime, babama, anneme, halalarıma, dayıma, kuzenlerime, kardeşime ve dış kapının dış mandalına -ki kendisi halamla adaştır Hede Hödö- selamlarımı yolluyorum  Dil Çıkaran Ayrıcana Marissanıma sınavında başarılar dilerkene, kendime de bu sıcakta başarılar diliyorum  Hede Hödö

Ey  Halkım Hede Hödö

Yüce HPC milletinin bağrından çıkmış kahraman HPC Loncası .... Hepinizden Lonca'ya destek bekliyoruz efem.  Dil Çıkaran Bu bağlamda bütün hatlardan Lonca yazıp bir boşluk bırakıp, yazdığınız kağıdı 38 santigrat derece ateşte yakıp, küllerini 23 derece kuzeydoüudan esen rüzgara savururak bize destek olabilirsiniz Hede Hödö

Beni özleyin anacım, baay  Öpücük  Dil Çıkaran (Oya Başar Ne? O may gudnıs)

Labluk labalak tivist tivist Hede Hödö

Evet Lonca aracılığıyla selamlarınızıda iletebiliyorsunuz efem Hede Hödö Bende burdan anama babama,Ayşe Halama,Büyük Halama,babaaneneme,Erkan Dayıma,Nevin Teyzeme,kuzenim Ece'ye,ganga Elüf'e,Gereksiz insan Eren'e ve Semih Şentürk'e selam ederim Hede Hödö Hede Hödö

Hepimiz Gaziyik hepimiz Kahramanızzz Ne Mutlu Loncalıyım Diyene!!
(arkadan fon=iyi dersler arkadaşlar karşılık=sağooooooo...l)

Marissa Abla'mın KPSS'sinin iyi geçmesini temenni eder,memuriyet yolunda başarılar dilerim Gülümseyen

Ya ben kağıdı değil cebi yakıcaktım Allah seni naaapmasın (Dil Çıkaran) Yakarız yollarız efendim.

İyi tatiller,güzel haşlanmalar.

Bu arada Eyyy Lonca Halkı!!!

Haftaya Çınarcık'a gidebilmek gibi berbat bir olasılık var.Müsait olan Şeyhlere zamanı gelince yerimi bırakacağım;sonra da "Uzanmışım kumsala,güneş damlar içime..." şarkılarıyla yollara düşeceğim.
Gitmeden iyi tatiller efenim Kahkaha

Edüttürü büttürü dü dü: 2 mesaj sonra olayı geyiğe itmeye çalışanı keserim!!
38  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hayallerde Bir Umut- 13.Bölüm: "Bazı şeyler hiç değişmez" : Haziran 29, 2008, 13:30:34
Abooo süpey bir bölüm daha Dil Çıkaran

Draco Draco,yine bir yerden çıkıverdi Kahkaha
Gerilim artıyor ve gerçektende bazı şeyler hiç değişmiyor.

Heyecanla diğer bölümü beklemekteyim Dil Çıkaran
39  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Üyelere Ufak Bir Uyarı) : Haziran 29, 2008, 13:05:15
Vuuuvv Aytaç Tebrikler Kahkaha
Umarım diğer arkadaşlarına da örnek olursun Gülümseyen

Silindi

Höö??  Acayip Ben boşuna mı yazdım onca şeyiii  Ağlayan  Ağlayan yukarı okusan olmaz mı? Hadi seni yine affediyorum şimdilikte,göz göre göre böhüüüü  Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan

Doktor bey ben anlatamıyor muyum,sorun mu var bende?? :kafayıduvaravurmasmilesi:

SEPEETT görmedim yaa
Yemin ediyorum HPC ye girmek nasip olmasın görmediimm Ağlayan

Çok özür diliyorum hepinizden  Terleyen Sildim..

Yok bişey olmaz Hede Hödö
40  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Üyelere Ufak Bir Uyarı) : Haziran 28, 2008, 21:01:12
Tam ben uyarıyordum ki Şeyhim önceden davranmış.Sakin olunuz efendimm... XD XD Görmemiştir belki Hede Hödö

Derin nefes al nefes al... (Hede Hödö)

Düzeltme:Uçurulma olayını yuttum fakat hala başlığı pek kurallara uymuyor gibimsi...

Edüttürü büttürü dü dü :Yanlış anlaşılma olmasın diye silinmiştir  Göz Kırpan
41  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Üyelere Ufak Bir Uyarı) : Haziran 28, 2008, 20:54:28
Lily&Severus (Snape Ailesi) adlı hikayenin SEZON FİNALİ yayınlandı
Bilginize sunulur Hede Hödö

Höö??  Acayip Ben boşuna mı yazdım onca şeyiii  Ağlayan  Ağlayan yukarı okusan olmaz mı? Hadi seni yine affediyorum şimdilikte,göz göre göre böhüüüü  Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan

Doktor bey ben anlatamıyor muyum,sorun mu var bende?? :kafayıduvaravurmasmilesi:
42  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: En sevdiğiniz asa kimin : Haziran 28, 2008, 20:30:47
green kardeşim eğer bir düzeltme yapacaksan edit diye (türkçesi değiştir) bir kavram var onu kullanmanı feci şekilde tavsiye ederim Hede Hödö
43  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Josh Hutcherson : Haziran 28, 2008, 20:21:25
Şu meşhuri Josh Kahkaha
Sayende ismini öğrendiğim insanoğludur kendisi XD

Evet Zathura'yı izlemişliğim var,yetenekli çocuktur kendisi Kahkaha
Şimdi de Dünya'nın Merkezine Seyahat'te oynuyor (yamulmuyorsam Hede Hödö )
Geleceği pek bir pırıltılı Hede Hödö Hede Hödö
44  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bir Hayattır BeLLaTRix..6.böLüm !!Kavgalar Artıyor!!.. : Haziran 28, 2008, 16:47:51
Bana uyar Sırıtan
45  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Ferman Var!,Editörlerin Dikkatine!) : Haziran 28, 2008, 15:24:06

Çapulculukta Aşk ~Sezon Finali~ 

ekledim hani bilmek isterseniz Kahkaha Hede Hödö

Gizemli Sırlar da sezon finaline girdi-belirteyim Kahkaha Birkaç gün sonra yeniden başlayacağım 2. sezona Kahkaha

oleey Dil Çıkaran (okudum ama Kahkaha )

İşte artık bunun yapılmasını istemiyorum.Arkadaşlar tarafımdan birer uyarı aldınız.Sanırım bir kaç sayfa evvel HP Hikayelerinin burada bölüm eklendi uyarısını yapmamanızı rica etmiştim.Hele hele bilgilendirmenin altına "Ay ben bunu okumuştum çok güzel " gibi şeylerin yazılmasını kesinlikle yasaklıyorum.
Biraz daha duraylı olsanız!!
HP Hikayelerinin uyarı-bilgilendirme durumları için sevgili Ayşe Ablamız konu açmış demiştim de sanırım bakınız

UYARI-DUYURU BİLGİLENDİRME BAŞLIĞI

Not Defteri serileri yalnızca bilgilendirme yapabilir çünkü onların bu tip bir başlıkları yok

hatta bu konuda ki hassasiyetimi hala kavrayamadıysanız:

Arkadaşlar,HP Hikayelerinin buraya hatırlatma eklemesini pek doğru bulmuyorum.Çünkü Ayşe Abla oraya Uyarı-Duyuru başlığı eklemiş.Ve bu olayın nerden türediğini de anlayabilmiş değilim.Not Defteri kısmındaki hikayelerin bölümlerini tanıtma olanağı olmadığı için onlara izin verebilirim.
Ama Marissa zaten açmış HPH için burayı niye kullanıyorsunuz ki??

Ayrıca son Lonca gözlemlerinden sonra bazı yerlerde olayı geyiğe itmeye çalışan birkaç kişi görüyorum.Bir daha olay sohbet havasına bürünürse kendileri bendeniz tarafından uyarılacaktır bilginize.Bilirsiniz Lonca'da katı kurallar işler bizde Lonca olduğumuza göre...

Not:Geyik derken arkadaki beyin fırtınasından bahsetmiyorum.Kulübümüz zaten seriler için beyin fırtınası olabilmek amacıyla da hizmet vermektedir.Ama normal bir geyiğe müsaade edemem kusura bakmayın.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 59