Sevgili Şeyhim
Ben bizim görevlerimizle ilgili şu konuyu sormak istiyorum, biz mevcut olan yazıları da kontrol edeceğiz değil mi?? Peki bunun konu paylaşımını nasıl yapacağız. Mesela ben görevim sırasında diğer bir editörün kontrol ettiği konu sayısından daha az konu kontrol etmişsem o arkadaşıma haksızlık olmuş olmaz mı? Merak ediyorum bunu 
Ehh artık editörcübaşıyla halledin bu konuyu bir zahmet.Bölümü o yapıyor

Abidik gubidik tivist tivist, 
Feanor tebrikler
Bu arada buradan memleketime, babama, anneme, halalarıma, dayıma, kuzenlerime, kardeşime ve dış kapının dış mandalına -ki kendisi halamla adaştır
- selamlarımı yolluyorum
Ayrıcana Marissanıma sınavında başarılar dilerkene, kendime de bu sıcakta başarılar diliyorum 
Ey Halkım 
Yüce HPC milletinin bağrından çıkmış kahraman HPC Loncası .... Hepinizden Lonca'ya destek bekliyoruz efem.
Bu bağlamda bütün hatlardan Lonca yazıp bir boşluk bırakıp, yazdığınız kağıdı 38 santigrat derece ateşte yakıp, küllerini 23 derece kuzeydoüudan esen rüzgara savururak bize destek olabilirsiniz 
Beni özleyin anacım, baay
(Oya Başar
O may gudnıs) Labluk labalak tivist tivist

Evet Lonca aracılığıyla selamlarınızıda iletebiliyorsunuz efem

Bende burdan anama babama,Ayşe Halama,Büyük Halama,babaaneneme,Erkan Dayıma,Nevin Teyzeme,kuzenim Ece'ye,ganga Elüf'e,Gereksiz insan Eren'e ve Semih Şentürk'e selam ederim

Hepimiz Gaziyik hepimiz Kahramanızzz Ne Mutlu Loncalıyım Diyene!!
(arkadan fon=iyi dersler arkadaşlar karşılık=sağooooooo...l)
Marissa Abla'mın KPSS'sinin iyi geçmesini temenni eder,memuriyet yolunda başarılar dilerim

Ya ben kağıdı değil cebi yakıcaktım Allah seni naaapmasın (

) Yakarız yollarız efendim.
İyi tatiller,güzel haşlanmalar.
Bu arada Eyyy Lonca Halkı!!!
Haftaya Çınarcık'a gidebilmek gibi berbat bir olasılık var.Müsait olan Şeyhlere zamanı gelince yerimi bırakacağım;sonra da "Uzanmışım kumsala,güneş damlar içime..." şarkılarıyla yollara düşeceğim.
Gitmeden iyi tatiller efenim
Edüttürü büttürü dü dü: 2 mesaj sonra olayı geyiğe itmeye çalışanı keserim!!