Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 16:54:22  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 29
1  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: mesaj sayısını belirten "süt,telve,şeker" seviyeleri : Bugün 16:46:28
yorum sayısına göre bu sitede arkadaşlık olmuyor (bkz.ben) saçma sapan mesajlar atmaktan nefret ettiğimden ve zamanımın olmamasından dolayı artık cüzi miktarda yorum yapabiliyorum ama bu benim arkadaşlıklarımı etkilemiyor aksine mantıklı yorum yaptığım için arkadaşlarım artıyor.Kafana takma bence Göz Kırpan

Alıntı yapmak en iyisi Gülümseyen Bu mesaj sayısını niye dert ediyorsunuz pöff Hede Hödö
2  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: bi anket daha : Bugün 16:38:05
Bence Dan kadar ortalarda dolanmadığı için...Gerçekten onun gibi ortalarda olsaydı şu anda Tom Dandan daha ünlü olurdu.Rolü yüzünden değil bence çünkü kötü karakterlerde çok beğeniliyor hatta başrolden daha fazla beğeniliyor.Ne bileyim öyle diyesim geldi.
3  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Bugün 16:05:16
Ben OKS'den korkmuyorum.Puanlamadan korkuyorum çünkü okul puanımın iyi olacağından şüpheliyim Üzgün Umarım 4'ün üzerinde alırım yoksa halim duman  Ağlayan
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Bugün 15:55:04
Zeynep Abla aynı sorunları bende çekiyorum  maalesef  <.< Bahar yorgunluğu deniyormuş buna...Birde sinirlerim yine tavan.Karnem büyük bir ihtimalle berbat  Ağlayan Ya off off karne ortalamamın 4'ten düşmemesi lazım yani düşmezde korku kapladı içimi sormayın.Birde bunların %30'u OKS puanıma ekleniyor  Ağlayan Ağlayan İntihar etmek istiyoruummm!!
Matematikten kurtarma sınavı olacak haftaya cuma ona kesin girmeli ve dehşet bir not almalıyım çünkü vicdansız hocamız tüm notlarımızı girmiş!Hemde yükseltmeden. <.< Güya OKS öğrencilerine bir puan artış oluyordu ama tık yok.Yani sevgili Cemile hocama sayıp sövmek istiyorum burdan.
Ya ühü yaa Üzgün Neyse kendime fen denemesi yapacağım sonracıma cadı günlüklerini gireceğim.İyi laklaklar  XD
5  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 11, 2008, 19:56:53
Sevgili Kampüs Kulübü Ahalisi,
 Dün rahatlama amacıyla Florya Atatürk ormanında dershanecek bir piknik yaptık.Kısaca şöyle kısaca geçeyim.Evet eğlendik.Ve bir ton laf söylediğim Damla Hanımla (baya olay oldu  Hede Hödö) buzlar eriyor diye korkuyorum.Tabii ki hala donuz birbirimize karşı,şimdi diyeceksiniz çocukluk ama 6 ay boyunca küslükte normal değil hani.
   Çok komik bir olay oldu paylaşmadan geçemeyeceğim.Şimdi yakan top için tüm sınıf toplaştık (o da vardı maalesef).Grup yaptığımızda ne olsa beğenirsiniz.Aynı grup!Eveet 
ben ve o şahsiyet aynı gruptaydık.İkimizde aynı anda bağırdık ama bozuntuya vermedik.Çocuk muyuz biz?
   Sonra yemekten sonra tüm sınıf dağıldı.Bir ikimiz vardık.Bizler çöpleri topluyorduk ve "yardımlaştık"!
  Bugün de deneme sınavımız vardı ve o 7 uç arıyordu bende vardı ama vermedim.Sonra sınav başlamak üzereydi ki acıdım.Tuğçe'ye "Sanki senin ucunmuş gibi ver" dedim.Kız bir sevindi.Ama Tuğçe'ye de "Şimdi mi verilir iki saattir bağırıyorum" deyip de Damlalığını yine gösterdi.Ya ben çok merhametliyim ya da bunlar hayra alamet değil  Hede Hödö

Çok şapşalım di mi
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Mayıs 11, 2008, 14:47:04
Pöfff dert etmeyin yaaa ölüm yok ucunda Dil Çıkaran Ben hiç dert ediyormuyum aaa Kahkaha
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Mayıs 10, 2008, 21:46:58
Bilmiyorum bana hep Neptün yakın gelmiştir.Seviyorum kızı belki bilirsiniz ilk geldiğimde avatarım oydu  Sırıtan

Bunları eklemeden geçemedim  Hede Hödö

Gifleri spoilsiz koyayım çok hoşlar gerçekten!!

Öff şimdilik bu kadar yeter  Sırıtan

8  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti! : Mayıs 10, 2008, 21:28:17
Bende ondan şaşırdım ayrıca Reklamda da Kenan Sofuoğlu diye işitmiştim ,acba yanlış mı duydum diye yazdım iyi oldu uyardığın sağol Seda Kahkaha
9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti! : Mayıs 10, 2008, 21:18:14
Sinan Sofuoğlu...İnanmak istemiyorum! O Casper Nirvana reklamındaki Sinan Sofuoğlu mu?Yoksa ben mi karıştırdım (isim olarak)

Allah rahmet eylesin.Böylece bir yetenekli gencimizi daha kaybettik...
10  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: BPMx2 ~ XXVIII. ve XXIX. Bölümler : Mayıs 10, 2008, 20:07:09
---Başat  Ne zaman burada olacak pöff Dil Çıkaran
11  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: sizin patronusunuz.... : Mayıs 10, 2008, 20:05:46
bembeyaz zarif bir kuğu...
12  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Cadı Günlükleri~8.Bölüm Yalanın Başı (ekleendiii!) : Mayıs 09, 2008, 20:14:25
Aslında bu ismimi sevmediğim anlamına gelmiyor İlkay güzel bir isim bence.Ama evet doğru erkek ismi sananlara uyuz oluyorum  <.< Berbat bişey.
"Ama İlkay erke ismi???" Sonra da başla anlatmaya  Kızgın

Bugün ekleyemedim bölümü kusura bakmayın ama işim uzundu,bölümde uzun bir kaçtane de ek şeyler koydum.Girebilirsem yarın girerim.

Teşekkürlerrr  Aww
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 09, 2008, 20:02:46
wayyy be ınanamıoyrum arkdaaslar....

bunu herkesle paylasmak ıstıyorum.........  yaklasık 12 senelık okul hayatım da ılk defa

MATEMATIK TEN 100 ALDIM Kahkaha Kahkaha

İnanmak istemiyorumm!!Kıskanabilme gibi bir olanağımız var mı?Ben maksimum 85 alma şerefine eriştimde .(ki o da geçen seneydi  Hede Hödö ) 12 yıl ha? Demek ki hala umut var bende  Sırıtan

Benimde sınavlarım haftaya çarşamba bitiyor  Yehuu Ondan bir hafta sonra rapor...
İlkay Sepetçibaşı daha müsait bir zamanda uzun alana yayacaktır görüşmek üzere sağlıcakla kalın  Öpücük
14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Evanescence Hayran Topluluğu : Mayıs 09, 2008, 19:47:52
çok uğraşmışısın ama sanırım böyle bir kulüp vardı ama sanırım isim birazcık değişik.Marissa Abla ne takdir ederse.Onun karşısında boynumuz kıldan ince Göz Kırpan
15  Diğer Konular / Müzik / Ynt: ~Türkiyede en iyi ses kimde var? : Mayıs 09, 2008, 17:46:17
Şebnem Ferah ve Haluk Levent!Var mı rakibi Gülümseyen
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 29