Sevgili Kampüs Kulübü Ahalisi,
Dün rahatlama amacıyla Florya Atatürk ormanında dershanecek bir piknik yaptık.Kısaca şöyle kısaca geçeyim.Evet eğlendik.Ve bir ton laf söylediğim Damla Hanımla (baya olay oldu

) buzlar eriyor diye korkuyorum.Tabii ki hala donuz birbirimize karşı,şimdi diyeceksiniz çocukluk ama 6 ay boyunca küslükte normal değil hani.
Çok komik bir olay oldu paylaşmadan geçemeyeceğim.Şimdi yakan top için tüm sınıf toplaştık (o da vardı maalesef).Grup yaptığımızda ne olsa beğenirsiniz.Aynı grup!Eveet
ben ve o şahsiyet aynı gruptaydık.İkimizde aynı anda bağırdık ama bozuntuya vermedik.Çocuk muyuz biz?
Sonra yemekten sonra tüm sınıf dağıldı.Bir ikimiz vardık.Bizler çöpleri topluyorduk ve "yardımlaştık"!
Bugün de deneme sınavımız vardı ve o 7 uç arıyordu bende vardı ama vermedim.Sonra sınav başlamak üzereydi ki acıdım.Tuğçe'ye "Sanki senin ucunmuş gibi ver" dedim.Kız bir sevindi.Ama Tuğçe'ye de "Şimdi mi verilir iki saattir bağırıyorum" deyip de Damlalığını yine gösterdi.Ya ben çok merhametliyim ya da bunlar hayra alamet değil
Çok şapşalım di mi