Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 06:44:29  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 54
31  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: İşte Melez Prens Fragmanının Kesin Tarihi (IMAX) : Temmuz 11, 2008, 11:03:21
Yok ya zaten WB nin tekniği belli, fragmanın yarısı nedense eski filmlerden görüntüler oluyor. 30 saniye MP olur, araya Yoldaşlık'tan, Felsefe Taşı'ndan görüntüler sokarlar. Sonra iki saniyede bir görüntü kararır, fragman boyunca Voldemort "Herii" diye bağırır falan. Hallederler onlar Dil Çıkaran

Kahkaha haklısın sanırım. Yine bir WB klasiği göreceğiz Dil Çıkaran
32  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: İşte Melez Prens Fragmanının Kesin Tarihi (IMAX) : Temmuz 11, 2008, 10:59:30
valla asıl fragmanda 30 sn den uzun olmamak zorunda bence Dil Çıkaran
33  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: İşte Melez Prens Fragmanının Kesin Tarihi (IMAX) : Temmuz 11, 2008, 10:29:20
15 saniye mi  Acayip Az geldi Kahkaha

filimde baya kısa olacak zaten Dil Çıkaran fragman 1 dk olsaydı filmi izlememize gerek kalmazdı sanırım Dil Çıkaran
34  Diğer Konular / Sohbet / 2008 OKS sonuçları açıklandı!!! : Temmuz 11, 2008, 10:24:00
PUANLAR İNTERNETTEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Adaylar, sınavdan aldıkları puanları saat 10.00'dan itibaren MEB'in http://meb.gov.tr internet adresinden öğrenebilecekler.

Bu yıl son kez yapılan OKS sonuçlarına göre, 2008-2009 öğretim yılı için resmi ve özel fen liselerine, sosyal bilimler liselerine, Anadolu liselerine, Anadolu teknik liselerine, Anadolu meslek liselerine, Anadolu öğretmen liselerine, Anadolu imam-hatip liselerine, Anadolu Sağlık Meslek Lisesine, Sağlık Meslek liselerine, Adalet Meslek liselerine, Anadolu Tapu ve Kadastro Meslek Lisesine, Anadolu tarım meslek liseleri ve tarım meslek liselerine öğrenci yerleştirilecek.

OKS-Türkçe Matematik (OKS-TM) ve OKS-Matematik Fen (MF) puan türlerinin herhangi birinden 160 ve üzeri puan alan adaylar tercihte bulunabilecek.

Fen liselerine ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Sağlık Meslek Liselerine OKS-MF puanıyla, diğer okullara ise OKS-TM puanıyla yerleştirme yapılacak.

Yerleştirme, adayların puanları ile tercihleri dikkate alınarak, kontenjanlara göre yapılacak.

TERCİH İŞLEMLERİ İNTERNETTEN YAPILABİLECEK Adaylar, tercih işlemlerini, MEB'in http://oges.meb.gov.tr veya www.meb.gov.tr adresli internet sitesinden yapabilecekler. Tercihler, veliler tarafından bireysel ya da ilgili okul müdürlükleri aracılığıyla 11-18 Temmuz 2008 tarihleri arasında yapılacak.

Sınav sonucuna göre adaylar için iki kez yerleştirme ve bir kez de tercihte yükselme işlemi yapılacak. Adaylar bir defa olmak kaydıyla 20 tercihte bulunacak. İkinci kez tercih işlemi yapılmayacak. İkinci yerleştirme ve tercihte yükselme işlemlerinde de aynı tercihler geçerli olacak.

Tercihlerin iptal edilmemesi için okulların e-kılavuzda yayınlanan kayıt-kabul şartlarını adayların dikkatle okumaları gerekiyor. Tercih yapacak her aday, okul aile birliğine 5 YTL ödeyecek.

TERCİH SONUÇLARI 25 TEMMUZ'DA
Tercih sonuçları, 25 Temmuzda açıklanacak. Okullara kesin kayıtlardan sonra boş kalan okul kontenjanları 5 Ağustos 2008 tarihinde açıklanacak ve ikinci yerleştirme için başvurular 6-10 Ağustos 2008 arasında alınacak. İkinci yerleştirme sonuçları da 15 Ağustos 2008'de açıklanacak. 23 Ağustosta ise ikinci yerleştirme sonucuna göre boş kalan kontenjanlar ilan edilecek.

Kontenjan boşluklarını doldurmak için sadece adayın tercihinde yükselme veya yerinde kalmaya yönelik uygulanacak tercihte yükselme işlemi talepleri 24-25 Ağustos arasında adayın başvurduğu okul müdürlüğüne yapılacak. Tercihte yükselme sonuçları 1 Eylülde açıklanacak. (AA)

Kaynak: milliyet
35  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Son Zamanlardaki Favori Şarkınız... : Temmuz 11, 2008, 10:20:07
Am I Devıl----> METALLICA
36  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Temmuz 11, 2008, 10:19:16
ah biz eşekler----> Aziz Nesin
37  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Tarihe Geçen Fotoğraflar : Temmuz 10, 2008, 17:55:19
böyle bir konu daha önceden açılmıştı sanırım.   Gözlerini Deviren

fotoğraflar gerçekten etkileyici. Kin, nefret, acı içinde hepsi var. Bilmem dikkatinizi çekiyor mu ama bu tip fotoğrafların hiçbirinde mutlu bir an yok. Anlaşılan dünyadaki "O An" lar hep mutsuz insanlar için var.
38  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Metallica Hayran Kulübü : Temmuz 08, 2008, 12:46:47
ya arkadaşlar Metallica Türkiye'ye geliyo ve adam gibi bi haber yapmamışız. HAdi ben öss öğrencisiydimde size ne oluyo Dil Çıkaran neyse ben yine bi şeyler yapayım Dil Çıkaran

BİLET FİYATLARI

1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ
2.Kategori: 150,00 YTL VIP - TÜKENDİ
3.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB. - TÜKENDİ
4.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ
5.Kategori: 75,00 YTL - NUM./KAPALI TRB. - TÜKENDİ
6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB.

Not:2,3 ve 5. kategoride bilet kalmadı !!!

DÜNYANIN EN BÜYÜK ROCK GRUBU METALLICA TÜRKİYE’DE

Metallica Türkiye’de üçüncü stadyum konserini Akbank exi26 ana sponsorluğunda 27 Temmuz 2008 Pazar günü verecek !

1993 yılında İstanbul İnönü Stadı'nda verdiği ilk konserle 48.000, 1999 yılında Ali Sami Yen Stadyumu'nda verdiği ikinci konserle 46.350 kişiyle buluşan METALLICA, Türkiye'deki üçüncü stadyum konserini 27 Temmuz 2008 Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda verecek. Konser, Akbank exi26 sponsorluğunda, Purple Concerts ve EPD Organizasyon işbirliğiyle gerçekleşecek.

METALLICA için şimdiye kadar Türkiye üzerinde kurulmuş en büyük sahneyi kuracak olan ekip, toplamda 800 metrekarelik bir sahne için çalışıyor. Ayrıca yurtdışından Dünya çapındaki büyük festivallerde kullanılan, çelik konstrüksiyon sahne sistemi getiriliyor.

1993 Bon Jovi konseri dışında, konser tarihinden bir gece önce,  8000 kişilik seyirci kuyruğu oluşturan tek grup olan METALLICA, bugüne kadar tüm Dünyada 120 milyon albüm sattı. Dünyanın gelmiş geçmiş en popüler kült grubu olan  METALLICA,  konser satışları açısından da Amerikan müzik tarihinin en büyük topluluklarından biridir.Şu sıralarda yeni albüm çalışmalarını sürdürmekte olan METALLICA'nın bu albümünün 2008 turne öncesi yayımlanması bekleniyor.

Akbank exi26, 16-26 yaş arasındaki gençlere özel hizmetler sunuyor ve onların dünyasında önemli noktalarda var olmayı hedefliyor. Bu amaçla ülkenin kültür hayatında önemli yer tutan,  gençler için birinci derecede çekim alanı olan etklinliklerde bulunmayı, gençlerle iletişimi konusunda  önemli bir platform olarak görüyor.

Gençlerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçlarına çözüm getiren ve “26 yaş altındaki ler için sıcak bankacılık ortamları” sloganıyla yola çıkan Akbank exi26, özel tasarımlı üniversite içindeki kampüs şubeleriyle, exi26.com gençlik portaliyle, üniversitelere özel akıllı kartlarıyla, Axess exi26, Neo exi26, Adrenalin Sigortası, Elektronik Cihaz Sigortası gibi özel ürünleriyle gençlerin dünyasında onlara özel bir bankacılık alanı oluşturuyor. Axess ve Axess exi26 sahipleri bu konserin biletlerini % 20 indirimli alma şansını yakalayacaklar. Ayrıca Neo exi26 sahipleri de, Biletix gişelerinden aldıkları biletler için bu indirimden faydalanacaklar.

Organizatörler, özlenen stadyum konserlerinin bu etkinlik ile geri döneceğini ve  27 Temmuz 2008 Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu’nda Metallica’dan önce Türkiye’nin en büyük  heavy metal grubu PENTAGRAM’ın sahne alacağını açıkladılar. Pentagram,   Türkiye ve Avrupa’da kapalı gişe verdiği konserler ve 1997 yılında 100.000’ü aşkın satış rakamlı albümleri ‘Anatolia’ ile Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarındandır. Konserde Pentagram’ın yanı sıra sahne alacak sürpriz isimler daha sonra açıklanacaktır.

Metallica İstanbul konserinin resmi müzik TV sponsoru Dream TV, resmi radyo sponsoru Radyo Eksen.

***biletix.com'a teşekkürler Dil Çıkaran

39  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Logo bulutlar görülecek : Temmuz 08, 2008, 12:35:22
köpük ve helyum gazının havaya pek zararı olacağını düşünmüyorum. Helyum gazı bir nebze olabilir ama köpük hiç zannetmiyorum. reklamları bilboardlarda sürekli görmektense havada birkaç dakika görmeyi tercih ederim sanırım Dil Çıkaran
40  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Fiona Shaw (Petunia Teyze) ve Melez Prens : Temmuz 08, 2008, 12:31:16
evet tam anlamıyla beklediğimiz gibi kısa bir film olcak. Artık kısa film dalında bir oscar alırlar sanırım ne de olsa en çok üzerinde çalışılan ve en pahalı kısa film olacak. Nokıa'dan melez prens'e ödül bekliyoruz Dil Çıkaran
41  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Temmuz 08, 2008, 12:23:55
hoşgeldin bay_black Gülümseyen arkadaşlar ben yokken gerçekten çok güzel pay.lar olmuş hepinize çok teşekkür ederim Gülümseyen
42  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cengiz Aytmatov yaşamını yitirdi : Haziran 12, 2008, 12:40:29
Gün olur asra bedel kitabı en sevdiğim kitabıdır. Sağlık sorunları öncedende vardı ancak hiç bu kadar ciddi olmamıştı ve sonunda onu kaybettik. Bence bir dahiyi kaybettik. Betimlemeleri onun kadar güzel yapan bir yazar kolay kolay gelmez dünyaya. Okuduğum kitaplarında olayların içinde bende yaşadım ve bunu hissedebildim. Üzüntüm gerçekten çok büyük. Ama en çok üzüldüğüm şey yazılı ve görsel basında (bazıları hariç) bu olayın basit bir şekilde verilmesiydi. Gerçek  sanatçıların değeri öldükten sonra anlaşılır diye bir söz vardı ancak ne yazık ki biz öldükten sonrada anlayamıyoruz sanırım. Başımız sağolsun...
43  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Haziran 12, 2008, 12:27:03
arkadaşlar kulübe üye olanlar yada olmak isteyenler lütfen bana ÖM atsın. ÖSS sınavım olduğu için takip edemediğimi çoğunuz biliyorsunuz. Bilenler bilmeyenlere anlatsın. Eğer bana ÖM atarsanız beni büyük bir dertten kurtarırsınız ve bende çok sevinirim Gülümseyen
44  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Admin Dediğin Böyle Olmalı (abartılmış) : Nisan 23, 2008, 02:46:50
benim var böyle bi arkadaşım Dil Çıkaran çocuk hastalıklı Dil Çıkaran neyse sağol pay. için Gülümseyen
45  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Nisan 20, 2008, 17:48:33
işte bazı durumlardan dolayı abicim buralarda yoktum ama artık buralardayım sanırım Göz Kırpan
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 54