Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 22:59:31  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 55
1  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hpc İstanbul buluşması/28.08.08 : Ağustos 15, 2008, 14:16:12
gelmeyi isterdim ama ben o sıralar üniversite kayıt işleriyle meşgul olacağım sanırım Dil Çıkaran Sırıtan
2  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 14:08:47
Ertelemişler ha... Yorum yok kardeşim nö komınt...

3  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: hermione grencer : Ağustos 15, 2008, 13:58:54
cafeye hoşgeldin Gülümseyen
4  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens'te Regulus Black (Spoiler) : Ağustos 11, 2008, 14:02:02
evet evet evet amcanı göstertcem sana yakında yates yeter ulan bu nedir yahu sömürdün ulan bizi. Kur kulübü ayşe abla ilk üyen benim....
5  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Sarışınlardan acı çekenler... : Ağustos 11, 2008, 13:39:29
valla bende sarışınım sevgilimde sarışın ama paylaşım komik ne yapalım  yani Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Sehzaden27 : Ağustos 04, 2008, 12:12:34
Yahu vallaha malozsun ganga bozuntusu lan senin kadar üşengecini görmedim öküz seni. İnsan bana yeni numarasını verir de benimkisini kaydetmeye üşenir mi lan?! Hayır ona üşendin de bilmediğin numaranın doğum günü msjına karşılık çağrı atmaya üşenmedin gerzek XD

nie çağrı atmayayım ki lan. Belki ararsın diye attım ama sende nerde o incelik asıl maloz sensin. Ahhh bi msn e yakalasam seni fena olacak da bi yakalayamıyorum ki Dil Çıkaran
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Ağustos 03, 2008, 18:37:53
sehzaden27 doğumgnn kutlu olsun Gülümseyen

teşekkür ederim. Gülümseyen

sehzaden27, FenrirGreyback ve diğer herkes doğum gününüz kutlu olsun... 

teşekkürler bngi Gülümseyen

herkes iyiki doğmuş XD

sağğğoooool varooool Dil Çıkaran

bugün doğum günü olan herkesin doğum günü kutlu olsun!!

teşekkürler Gülümseyen

FenrirGreyback  ve diğer arkiler doğumgününüz kutlu olsun.

Furkan sen konuna bakkk hıhhh Sırıtan

ağlarım ama bak ablacım  Ağlayan  Dil Çıkaran konuma baktım Dil Çıkaran çok sağol  Öpücük Sarılan

sehzaden27  , FenrirGreyback  ve bugün doğan diğer arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun Aww Nice mutlu yaşlara. 

teşekkürler Gülümseyen

Furkan - sehzaden27 - pek mübarek gangacım Dil Çıkaran

Yahu buraya farklı bir şey yazayım diyorum ama biliyorsun ki bunu yapamayacağım Dil Çıkaran Kısaca tekrar ve tekrar (çok sevdiğim bir söz olarak) kutlu olsun varlığın ganga Gülümseyen

demek o msj ı yazan sendiiin Dil Çıkaran sağol gangacım tekrar tekrar  Sarılan
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Sehzaden27 : Ağustos 03, 2008, 18:33:51
Doğum günün kutlu olsun toprağım Hede Hödö Sırıtan Nice mutlu yıllara heyt bee Kahkaha

sağol toprağım Dil Çıkaran teşekkür ederim Dil Çıkaran ama doğum günü pastası koymamışsın kırıldım ha Dil Çıkaran

Doğum günün kutlu olsun Alkış Nice mutlu yaşlara Alkış

teşekkür ederim Gülümseyen
9  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Sehzaden27 : Ağustos 03, 2008, 14:52:10
Azıcık öyle oldu Dil Çıkaran

iyi bakalım öyle olsun Dil Çıkaran
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Sehzaden27 : Ağustos 03, 2008, 14:48:24
sağol başat Sırıtan senin nick mi değişmiş bana mı öyle geldi  Dil Çıkaran Bu arada pastayı da çok tuttum yani Sırıtan
11  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Metallica : Ağustos 03, 2008, 14:44:13
İyi ki doğmuşsun lan James Sırıtan

Yorum yapmicam ya Dil Çıkaran sadece iyi ki doğdun james Dil Çıkaran ve iyi ki doğdum ben Dil Çıkaran
12  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Sehzaden27 : Ağustos 03, 2008, 14:41:56
Doğumgünüsü çocuğuuu doğumgünüsün kutlu olsunnn.nice nice mutlu senelere.hepyyy börtdeyyy tu you canım.bu güzel günde pastandaki mumu üflediğin zaman tuttuğun dilek kabul olsun. Sarılan

sağol ablacım  Sarılan ama ben doğum günü kutlarken sen ders çalışıyosun böyle olmazki  Kararsız

Alıntı
doğumgününn kutlu olsııııııııııııııınn xD iyki doğmuşsunn  (san güllü budaklı pembiş pembiş bi pasta  )

çok teşekkürler pastada çok hoşmuş Dil Çıkaran

Len ganga bozuntusu bak söylemeyi unuttum sen James'le aynı gün nasıl doğarsın lan?! Sırıtan Hadi madem çağıralım adamı o da bizim yanımızda kutlasın öyle ezik işte naparsın lan acıdım Dil Çıkaran

Yaaa işte ben böyle mübarek bir insanım gangası Dil Çıkaran çok sağol varol Dil Çıkaran Lan gece msj atan sen  miydin bu arada Dil Çıkaran
13  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Rafael Nadal : Temmuz 31, 2008, 18:37:42
bu sene ki ronald garros'da spikerden duyduğum sözleri aktarayım:

Her seferinde tecrübeli liderleri tahtlarından indirecek bir genç çıkıyor... (ya da bunun gibi bir şey Dil Çıkaran )

Rafael Nadal içindi bu sözler ve gerçektende hakkını veriyor. Tabi ki ben de Federer'i tek geçerim ama Nadal onu sollayacak gibi ne dersiniz Ne?
14  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Metallica : Temmuz 29, 2008, 12:53:34
Alıntı
yaw o değilde ben Unforgiven III'yi feci merak ediyorum
hadi II'yu harikulade bi şekilde yaptılar..ama III'deki kelime oyunu, melodik tat...off! merak merak merak...söylentiler "tree" kelimesine göre fln diyor ama  affedilmeyen ağaç ne alaka

Valla emin ol onlar yapar bişeyler.  Sırıtan Ama dur bi dk ya unnnnforrrrrgiveeennnn treeeeeeeeee olmuoki ulan  Sırıtan şarkının melodisini hepten mi değiştircekler ne  XD ne biileyim ya yaparlar bişeyler heralde serkan. Baksana yahu öldürecek bu adamlar beni  Ağlayan   Ağlayan

Alıntı
ve sakin ol yaw  tamam vur ama öldürme 

yok yok emin ol gebertecem. Ya tamam furkan aricam furkan sakin ol furkan furkan furkan dedi durdu. Geberiodum ben o arayacak da bi entersandman dinleyeceğim diye böhüewww  Ağlayan   Ağlayan
15  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Metallica : Temmuz 29, 2008, 12:37:06
Gözlerim doldu desem kim inanır lan bana ağlıyorum resmen. Lanet olsun yahu daha ne diyebilirim bilmiyorum ki.  Isabelle'nin yazsını hüngür hüngür okudum. Gerçekten onunda dediği gibi bok atanlar hepsini yemişe benziyor. Ben death magnetich'in ilk şarkısını metallica'nın konser kayıtlarında ilk dinlediğimde (you tube açıktı o zaman. Ve bi şekilde internetten bulup indirmiştim hala duruyo mp-3'ümde. Yunan sitesinden indirmiştim heralde.) Berkay'la aramda geçen konuşmaları gayet net hatırlıyorum. (o da konsere gitti hatta bana msj attı dibindeyim lan diye  <.< ) İtiraf ediyorum o şarkıyı ilk dinlediğimde bu ne lan demiştim. Hak veriyodum hatta metallica bitti diyenlere (bunları utanarak yazıyorum.) Ama sonradan şarkıyı tekrar tekrar dinledim. Oha dedim ulan ne yapmış bunlar. İlk dinlerken o heyecanla şarkının içinde gizlenenleri anlayamamışım. O şarkıyı yaklaşık 4-5 aydır bıkmadan usanmadan tekrar tekrar dinliyorum. Bıkmıyorum kardeşim. Metallica benim hayatım. Neyse çok uzattıkve olay karıştı Isabella'nın anlattıkları Metallica'nın bitmediğini ,bitmeyeceğini ve hatta bitemeyeceğini bizlere ve umarım SİZLERE anlatabilmiştir.

Evet kıskandım yazılanları. Çünkü 10 yaşımdan beri aralıksız dinlediğim. BEnim metal müzikteki ilahlarım Türkiye'ye konsere geldiler ve gidemedim. Serkan'ın dediği gibi homur homur okudum hepsini, ağladım da ulan ama yinede bütün anlatanlara teşekkürler. Bize o heycanı az da olsa yaşattınız. Sizden tek bir ricam var bana o videoları ulaştırın. Köpeeeeğinizzz oliiiimmmmmmmmmmm  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Dip Not: ELiiifffff alacağın olsun ulan hani arayacaktın köpeeeekkkkkk  Kızgın Kızgın Kızgın
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 55