Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 13:56:57  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 51
1  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Admin Dediğin Böyle Olmalı (abartılmış) : Nisan 23, 2008, 02:46:50
benim var böyle bi arkadaşım Dil Çıkaran çocuk hastalıklı Dil Çıkaran neyse sağol pay. için Gülümseyen
2  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Nisan 20, 2008, 17:48:33
işte bazı durumlardan dolayı abicim buralarda yoktum ama artık buralardayım sanırım Göz Kırpan
3  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Metallica Hayran Kulübü : Nisan 19, 2008, 16:09:22
tabi ki ginnys hoşgeldin Gülümseyen gördüğüm kadarıyla sende lostta charlie&claire aşkı hayranısın Kahkaha bu demektir ki bu kulüpte benden torpillisin Dil Çıkaran
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Nisan 19, 2008, 16:05:02
arkadaşlar uzun bi aradan sonra buralardayım. Kulübümüze yeni üye olanlarb bana lütfen bir öm atsın ortalık karışmış düzenlemem lazım şimdiden teşekkürler Gülümseyen
5  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutluyum. Çünkü... : Nisan 18, 2008, 01:48:50
mutluyum çünkü gangam sonunda kendine övünecek bi şey buldu Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Nisan 18, 2008, 00:57:38
hea imza güzel canım diyecek lafımız Yok Kahkaha işte sivrizekalılığımızın ayrı bir göstergesi Dil Çıkaran ya da şımarıklığımızın Dil Çıkaran ya da hayata boşvermişliğimizin Dil Çıkaran
7  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Türkiye'de Rock müzik samimi olarak yapılıyor mu? yoksa özenti mi? : Nisan 18, 2008, 00:40:00
Bence yapmacıklıktan ziyade önce "Türkiye'de Rock Müzik Yapılıyor Mu?" diye sormalıyız.Benim şahsi görüşüm yapılmadığı yönünde mesela Kararsız

nedenini sorabilir miyim acaba ?
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Nisan 18, 2008, 00:25:34
evet uzun bir aradan sonra ilk mesajımı sevgili arkedeşim elifin konusuna atıyoru. Neden mi? Sırayla yazılmış olan nedenlere bakalım;

1-her ne kadar salak olsa da benim gangam oluyor (malesef!)

2-buralara dönmemde katkısını göz ardı edemem

veeee son olarak;

3-O harika imzanda ikimizide rezil ettiin için teşekkür baaaabında uzun bir aradan sonra ilk msjımı buraya atıyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :Ş
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Metallica Hayran Kulübü : Şubat 02, 2008, 19:35:59
alındın alındın kimmiş ki o almıcak seni kulübe Dil Çıkaran neyse yok buralarda arkasından da rahat rahat dedikodusunu yapıyorum Dil Çıkaran yalnız süper paylaşımlar yaa sağoll Sırıtan james'in gitara bak yaaa Sırıtan

eferim sana yokluğumu fırsat bildin demiiiii Sırıtan ama yinede fazla umutlanma buralarda değilim baya bi süre Dil Çıkaran ne yapalım kader Dil Çıkaran

dip not: rahatım ulan iş yok güç yok gez toz ders çalış ohhhh sefgilimde yanımda Sırıtan daha ne ossun istemeyom nan internet felan filan Sırıtan
10  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Annelere forumu anlatmak bu kadarmı zor : Ocak 22, 2008, 18:19:38
Alıntı
+noluyor burda?
-yazı yazıyosun işte işte...
+öss'yi kazandırıyor mu bari?
-yok..
+çat.. (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü test çöz!

fişi çekemiyolar ama aynı soruları sorup duruyolar Dil Çıkaran ben de heee kazandırıyo diyorum konu kapanıyo Dil Çıkaran inanmıyolar sanırım Dil Çıkaran
11  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bu Hayvanları Daha Önce Gören Varmı ????? : Ocak 22, 2008, 18:14:48
1. si gerçekten çok değişik :S pay. için sağol Gülümseyen
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Ocak 14, 2008, 14:28:02
  Alkış  Alkış  Alkış  Alkış  Alkış

harika havita gerçekten muhteşem ilk resim olağan üstü sağol pay. iiçin bende vakit bulup bi ara koycam ama Dil Çıkaran ne biçin yöneticiyim be Dil Çıkaran  Cool
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Türkiye'de Rock müzik samimi olarak yapılıyor mu? yoksa özenti mi? : Ocak 13, 2008, 01:35:42
ya müziğin özentisi mi olurmuş Kahkaha herşein tarzı yapılışı ve verdiği zevk ayrı birileri başlangıçları yapmasa nasıl bu kadar meşhur olur ve arzulanır ki müzik evrensel bir dil diil midir nasıl bunu ülkelere özdeştrrsnz eklentiler yapmann neresi kötü ?

eklentiler yapmaktansa farklılık yaratsalar daha güzel olmaz mı peki Ne?
14  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekini Tanıt ! : Ocak 12, 2008, 11:43:49
iflah olmaz derecede mazoşist ve optimistik bir psikopat! Dil Çıkaran  yeterli sanırım Dil Çıkaran
15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sirius Black Hayran Kulübü : Ocak 12, 2008, 00:37:09
vay havita kolaj çok güzel olmuş sağol Gülümseyen
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 51