Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 01:50:14  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 51
1  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Dün 13:42:20
Within Temptation - What Have You Done Now
2  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Dün 13:41:27
Sevgicimm saçlarının dalgasına bayıldım Gözlerini Deviren
Çok sempatiksinnn Terleyen
3  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Şu An Msn Nickiniz ve Kişisel İletinizde Ne Yazıyor? : Dün 13:34:09
Nick = Froooozeeeen !!
İleti = Durdum durdum ! Kendime bir ağ ördüm ! Kimse bilmez kimse bilmez ! Bu bir kördüğüm !
4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Dün 13:28:31
Yasemin Mori - Konuşmak
5  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Fikret Kızılok : Dün 11:59:17
En sevdiğim şarkısı '' Tek Başına '' idi. Bir de '' Zaman Zaman '' vazgeçilmezlerimdendir.
Vefatına çok üzülmüştüm.. İşini en kaliteli biçimde yapan müzisyenlerdendi.
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: +18 Tarihe Geçen Fotoğraflar : Dün 11:50:58
Açlıktan ölmek üzere olan çocuğun elini tutan misyonerin bulunduğu fotoğrafta gerçekten boğazımda bir şeyler düğümlendi ve tekrar tekrar şükrettim..
7  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kitap Önerileri : Dün 11:44:27
Susanna Tamaro - Yüreğinin Götürdüğü Yere Git
aynen katılıyorum bunun bi devamı da var ama adını unuttum

çok güzeldi

Bir de Yüreğinin Sesini Dinle var ama Yüreğinin Götürdüğü Yere Git kitabından önce mi sonra mı bilmiyorum =)

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git ilk kitaptır. Yüreğinin Sesini Dinle onun devamı niteliğindedir. Aynı yazarın Yanıtla Beni isimli romanı bu ikisinden daha fazla okunmaya değer bir yapıttır. Tabi bu benim görüşüm Dil Çıkaran Şahsen ben çok severim Susanna Tamaro' yu. Onun birçok kitabını okuduğuma göre bu önerimi dikkate alabilirsiniz Dil Çıkaran

Sağolasın Büşra =)
Kitabın arkasında yazıyordu aslında hangisi hangisinin devamı diye ama üşendim bakmaya Dil Çıkaran
8  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kitap Önerileri : Dün 05:28:17
aynen katılıyorum bunun bi devamı da var ama adını unuttum

çok güzeldi

Bir de Yüreğinin Sesini Dinle var ama Yüreğinin Götürdüğü Yere Git kitabından önce mi sonra mı bilmiyorum =)
9  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kitap Önerileri : Ağustos 19, 2008, 14:05:13

Bir ay önce okudum. Gerçekten güzel bir kitap. Büyükannesinin kendisini bırakıp giden torunununa yazdığı mektuplardan oluşan bir kitap. Büyükannesi bu mektuplarda kendi hayatıyla birlikte torunun bilmediği gerçekleri de anlatıyor.
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Ağustos 19, 2008, 14:01:18
Eceeööö ; çok güzelsin vesselam nazar değmesin tü tüt tütütüüt Kahkaha Sırıtan

Estağfurullah Dil Çıkaran
Sağol kardeş o senin güzelliğinn =)
11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Ağustos 18, 2008, 21:48:19
Deniz kum güneş vs  Cool

12  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 ÖSS : Ağustos 17, 2008, 22:05:09
odtü - mimarlıkkk  ilk tercihimdi, yıllardır hayalimdi ve işte oldu XD ^^

Ooofff desem sadece.. anlatır mıyım duygularımı acep XD
Fazlasıylan tebrik ediyorummm.. =)
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Lacuna Coil : Temmuz 27, 2008, 03:13:28
Swamped,Our Truth,A Current Obsession,Self Deception..
Daha bir sürü sayabilirimm.. Özellikle de Enjoy the Silence coverları harika..
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Temmuz 27, 2008, 00:18:13
Beyzaaamm  Sarılan (Pena)

Doğum günün kutlu olsunn canımm arkadaşımm  Terleyen

Adettendir bir de pasta koyalım  XD

15  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 ÖSS : Temmuz 27, 2008, 00:05:32
Bugün tercihlerimi verdim gerçi topu topu 2 tanecikdi ama olsun.neyse bakalım neler olacak.hepinize şimdiden gönlünüzce olsun diyorum.

Nereleri yazdın Ayşe abla  Terleyen Sakıncası yoksa sorabilir miyimm  Aww

Şunun şurasında 3 yıl sonra sınava girecem az kaldı  Dil Çıkaran Ufkumu genişletmem lazım bu konuda  Dil Çıkaran

Benim karşımdaki mantar panoda 2007 ÖSS Tavan ve Taban Puanları yazıyordu istediğim fakültelerin  XD Tıp Fakülteleri,Mimarlık Fakülteleri,Endüstri Müh ve İnşaat Müh  XD (Yavaş uç  Cool)
Bu sene güncellicem tabi puanları hele bi belli olsun  XD

canım ben zati lisans mezunu olduğum için 2 yıllık bir meslek okulu yazdım  yani kıdem tamamlama için gerekiyordu.Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve 2.tercihim Laborantlik.

her şey gönlünüzce olsun.

Hayırlısı olsun Ayşe Ablacımm (:
Senin de herşey gönlünce olsun (:
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 51