En sevdiğim şarkısı '' Tek Başına '' idi. Bir de '' Zaman Zaman '' vazgeçilmezlerimdendir. Vefatına çok üzülmüştüm.. İşini en kaliteli biçimde yapan müzisyenlerdendi.
Susanna Tamaro - Yüreğinin Götürdüğü Yere Git aynen katılıyorum bunun bi devamı da var ama adını unuttum
çok güzeldi
Bir de Yüreğinin Sesini Dinle var ama Yüreğinin Götürdüğü Yere Git kitabından önce mi sonra mı bilmiyorum =)
Yüreğinin Götürdüğü Yere Git ilk kitaptır. Yüreğinin Sesini Dinle onun devamı niteliğindedir. Aynı yazarın Yanıtla Beni isimli romanı bu ikisinden daha fazla okunmaya değer bir yapıttır. Tabi bu benim görüşüm Şahsen ben çok severim Susanna Tamaro' yu. Onun birçok kitabını okuduğuma göre bu önerimi dikkate alabilirsiniz
Sağolasın Büşra =) Kitabın arkasında yazıyordu aslında hangisi hangisinin devamı diye ama üşendim bakmaya
Bir ay önce okudum. Gerçekten güzel bir kitap. Büyükannesinin kendisini bırakıp giden torunununa yazdığı mektuplardan oluşan bir kitap. Büyükannesi bu mektuplarda kendi hayatıyla birlikte torunun bilmediği gerçekleri de anlatıyor.
Şunun şurasında 3 yıl sonra sınava girecem az kaldı Ufkumu genişletmem lazım bu konuda
Benim karşımdaki mantar panoda 2007 ÖSS Tavan ve Taban Puanları yazıyordu istediğim fakültelerin Tıp Fakülteleri,Mimarlık Fakülteleri,Endüstri Müh ve İnşaat Müh (Yavaş uç ) Bu sene güncellicem tabi puanları hele bi belli olsun
canım ben zati lisans mezunu olduğum için 2 yıllık bir meslek okulu yazdım yani kıdem tamamlama için gerekiyordu.Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve 2.tercihim Laborantlik.
her şey gönlünüzce olsun.
Hayırlısı olsun Ayşe Ablacımm (: Senin de herşey gönlünce olsun (: