Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 05:43:48  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: Sirius'ın üstündeki döğmemsi şey... : Dün 18:41:32
bencede azkaban tutsağı olduğunu belirtmek için yapmışlardır onu. azkabanda yapılan işkencede olabilir ama bella'nın hiç görmedik Sırıtan amaan!
2  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Lord Voldemort ve Müritleri Hayran Kulübü : Dün 12:30:58
bende katılıyorum Sırıtan Rosier olucam mümkünse. NEyse artık katıldığıma göre
Birkaç imza yaptım kulüp için(biraz acemi işi ama:D)
3  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Ekim 11, 2008, 22:24:23
ooo Sasukeye mühür verilmiş. Farkındaysanız 50. bölümün başında (şahsen yeni okudum Sırıtan ) sasuke sakuranın elini tutuyor Kahkaha SasuSaku Terleyen
hakunun erkek olduunu öğrendiğimde bir şok yaşamıştım Ağlayan Ama sakurada güzel onunla yetinecez Sırıtan
caelo sen Uchiha Fan Clup kur Kahkaha itachi fanı olarak bende katılırım Kahkaha al buda imza olur:
Neyse bir kaç paylaşımım var Sırıtan Not: çeviri sölüyüm ben böle şeler yazmam Sırıtan
Naruto Karakterlerine Alınacak Hediyeler!

Bu benim paylaşımımdır.
Not: Bazıları alıntıdır Terleyen

Naruto Karakterlerine Türk Lakapları
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Eylül 26, 2008, 22:08:36
arkadaşlar harika bir görüntü yakaladım!
İşte:
5  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Seçmen Şapka Testleri : Eylül 26, 2008, 21:57:00
anaa slytherin çıktım Sırıtan

ama ingilizce ne kadar doğrudur bilemem Sırıtan
ben gryffindor olmak istiyordum ama Ağlayan
6  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: en sevdiğiniz weasley hangisi???? : Eylül 26, 2008, 19:36:01
Fred ve George tabii ki;D
bunun filmler ile ne alakası var Sırıtan
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Eylül 11, 2008, 22:04:50
Saol caelo Sarılan  Mangasını çok sevdim ablamda onemanga'dan okuyor şimdi Terleyen

Msjım paylaşımsız olmasın Kahkaha Bnm editlediğim bir gif:

Naruto vs. Spiderman  Terleyen

Bir de yeni bir imza yaptım kendimeee Sırıtan
8  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: 1.fragmana kaç puan verirsiniz? : Ağustos 21, 2008, 12:41:22
güzel değildi ama 6. kitaptan birşey kesmemişler gibi duruyor. Bu yüzden 6. kitap olduğu için 6 veriyorum Sırıtan
9  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: İyi mi oldu? : Ağustos 21, 2008, 12:18:44
biraz garip olacak gibi çünkü "Harry Potter And Deathly Hallows Part 1" yazınca Part 1 doğal olarak dikkat çekecek Sırıtan.
Bence iyi oldu. Sahneleri bir yerden kesip bir yere yapıştırmak yerine kitaba uygun çekebilirler. Gene bazı bölümleri keserler tabi ama eski filmlere oranla bu kesmeler daha az olur Gülümseyen İki film olarak çekilmeside Warner Bros' un işine gelir. İki filmden kazanacağı parayı tek filmden kazanacağıyla kıyaslarsak akıllıca davrandılar.
Katılıyorum...
10  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Ağustos 18, 2008, 14:47:58
animesinden ne olacağını biliyorum ama mangasını okumak daha heyecanlı Sırıtan ayrıca bu resimler cosplay oluyor Göz Kırpan
11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Ağustos 18, 2008, 14:31:45
Japonca bilmiomusun :S mangayı nası çevirion? hee manga ingilizce sanırım. Tamam türkçe yapmaya çalışırım.

of niye gittin ya Üzgün neyse benim ingilizcem süper olsaydı keşke de mangada yardım edebilseydim. Neyse güzel bölüm okudum naruto kesin batırır sakurayla sasuke'yi Sırıtan
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Ağustos 17, 2008, 15:02:06
Ya birşey diyeceğim caelo sen bloodline diye çevirmişsin. aslında o kekkei genkai Sırıtan yani japonca söylemek daha iyi oluyor Sırıtan Neyse ben jutsu listesi hazırlıyordum. ama bitmemişti. İşte "DEV" Jutsu Arşivi!!
Not: Tamamen benim fikrimdir.  Sırıtan
Jutsu Arşivi
Sabaku Kyuu
Sabakurou
Saikou Zettai Bougyo: Shukaku no Tate
Tanuki Neiri no Jutsu
Gokusamaisou
Ryuusa Bakuryuu
Suna no Yoroi

Suna Bunshin no Jutsu

Suna no Tama

Suna no Tate

Sabaku SouSou
Daisan no Me
Zankuuha
Shunshin no Jutsu
Sabaku Taisou
Fuuinjutsu Shiki Fuujin
Bunshin no Jutsu
Chakra Kyuushuu
Chidori
Doton Shinjuu Zanshu no Jutsu
Doton Doryuuheki
Doton Tsuiga no Jutsu
Harem No Jutsu
Gogyo Fuuin
Fuuja Houin
Fuuton Renkuudan
Henge no Jutsu
Kage Shuriken no Jutsu
Katon Ryuuka no Jutsu
Katon Karyuu Endan
Katon Goukakyuu no Jutsu
Katon Housenka no jutsu
Kawarimi no Jutsu
Mizu Bunshin no Jutsu
Oboro Bunshin no Jutsu

Suiton Daibakufu no Jutsu
Suiton Suiryuudan no Jutsu
Suiton Suijinheki
Suna Bunshin
Uzumaki Naruto Rendan

Odama Rasengan
Rasengan
Hyoton: Tsubame Fubuki
Raikiri
Taju Kage Bunshin no Jutsu
 Yarına Kekkei Genkai Listesi...
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: DEV 'Tasarım Stüdyosu' Başvuruları : Ağustos 17, 2008, 13:33:42
bende katılabilirmiyim adobe photoshop 7 kullanıom Sırıtan dalga geçmeyin kota doldu ondan indiremdim elimdeki kaldı Sırıtan
14  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Harry Potter "Cafe"? : Ağustos 16, 2008, 22:14:53
hayır ya ne imkansızı . yani küçük bir kıraathane açtığını düşünceksin sadece Sırıtan
15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Naruto Hayran Kulübü : Ağustos 16, 2008, 22:13:52
Itachi'nin günlüğü çok komik valla kırıldım gülmekten Sırıtan
ya naruto hayran kulübü diye bir imza yapsak ? chidori nagashiyi taşımaktan bıktım Sırıtan
Sayfa: [1] 2 3