Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 00:57:56  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 150 151 152 [153] 154 155
2281  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: çizgi filmler : Aralık 18, 2005, 18:10:07
Her zmn için şeker kız candy Sırıtan bide küçük golcüyü çok sewerdim Kahkaha
2282  Diğer Konular / Müzik / Ynt: film müzikleri : Aralık 18, 2005, 17:57:17
Ocean's twelve - Tilkinin kapoeira ile hırsızlık yaptığı sahnenin müziği.. muhteşemdiiii.... kid bana göndermişti onu ama bilgisayarımda bulamıyorum şimdi  Ağlayan
bana yollamıştın vildan abla bulursam yollim sana msnden Gülümseyen Ben Love Actually'nin müziklerine hastaydım, çoğu önceden bilindik şarkılar ama onları öle bi filmde bi araya getirmişler, ölel sahnelere koymuşlar ki en yakın arkadaşımla mahwetmişti bizi Gülümseyen Zaten ikimiz de filme gittiğimiz sıralarda aşıktık 2 hıyara ( Sırıtan ), bi ağlıo bi gülüoduk filmde. Çok özel bi yeri wardır bnde zaten love actually'nin Dil Çıkaran
2283  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Blue : Aralık 18, 2005, 17:52:40
Türkiye'de kimse bilmezken ben sewerdim, dinlerdim Blue'yu. Albümü bile yoktu o zmn Türkiye'de, çok aramıştıım da bulamamıştım. Sonra onlar ünlendi, ben soğudum Blue'dan. Ama hala çok beğenirim Duncan'ı, Lee yanında halt etmiş Kahkaha
2284  Diğer Konular / Müzik / Ynt: En sevdiğiniz : Aralık 18, 2005, 17:45:23
ben de genelde her türlü şey dinliyorum...
kulağa hoş gelmesi ve sözlerin biraz elle tutulur olması yeterli Hede Hödö
kesinlikle katılıorm ayrıca da hem metal hem de pop dinlediğimi duyunca küçümseyenlere de ayrıca gıcık oluorm. Kardeşim illa bi müzik dinleyip hep ona mı bağımlı kalmak gerekio ne saçma bi düşünce!
Nese sinir atmayı bırakırsam neler sewerim hmm... Başta Korn tabe onun dışında Şebnem Ferah, Manga fln (türk rock grupları başlığına yazdığım gruplar) nese HIM, Marilyn Manson, Maroon 5, Eva, In Flames, biraz Radiohead, Placebo fln fln işte Gülümseyen birilerinin bana bişler önermesini de sewerim, bu önermeler sayesinde müzik zewkim baya gelişti çünkü Gülümseyen Bazen de şarkı indirmek istediğimde ekşiyi açar şarkı başlıklarına bakar rastgele şarkılar da indiririm arasıra çok güsel şarkılar çıkıo Dil Çıkaran
Edit: Muse'u unutmuşum aaa ne kadar ayıp Dil Çıkaran
2285  Diğer Konular / Müzik / Ynt: The O.C Dizi Müzikleri : Aralık 18, 2005, 17:31:42
Ya bu amerikan gençlik dizilerinin müzikleri genelde böle güsel oluo dawson's creek'te de böleydi bunda da böle. Pek fazla izlemiorm bu dönem oc'yi ama geçen sene sewerdim diziyi de müziklerini de Dil Çıkaran Geçen hafta bi baktım Marissa lezbien olmuş öehh dedim uçmuş bunlar Kahkaha
2286  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Dinlemek istediğini dinlemek .. : Aralık 18, 2005, 17:29:11
Ben Lise 1'deyken (o zmnlar kablo tv yoktu ondan yabancı klip fln bilmezdim Kahkaha ) Capital Radio'ya takmıştım kafayı. Fransızca bi şarkı çalardı mükemmel bi şarkıydı kimin olduğunu çok merak ederdim ama radyocunun söleyişinden bi türlü anlayamazdım Dil Çıkaran Sonra Lise 2'de internet bağlandı yine adamın söleyişinden anladıım kadarıyla kazaa'da arattım yine bulamadım fln. Ama şarkıyı hala çok sewiodum kasede de çekmiştim, aksi gibi kimse de bilmiodu bnden başka. Sonra ne zmn ben şarkıya takmayı bıraktım, bikaç ay sonra tesadüfen şarkının  Ishtar- Si t'ouvres tes bras olduğunu öğrendim ama iş işten geçmişti Dil Çıkaran
2287  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Vega : Aralık 18, 2005, 17:23:35
Hepsini olmasa da bazı şarkılarını sewerim Vega'nın özellikle Alışamadım Yokluğuna'yı. Ama bnce İz Bırakanlar Unutulmaz'ın Manga'lı wersionu daha güsel Dil Çıkaran
2288  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: ışığı yanan ev : Aralık 18, 2005, 02:08:07
Yaw madem bu kadar misafirperver insanlar o zmn ışığı açık bırakıp yatsınlar o zmn gelenler ewdekilerin uyanık oldğnu sanıp kapıyı wururlar, dışarda kalmamış olurlar. Misafir gelmesse de en azından uykularından geri kalmamış olurlar dimi ama Dil Çıkaran
2289  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 17, 2005, 21:09:01
Böhüüü biz arklarla güsel güsel annemleri atlatıp parti yapmayı planlıoduk ama 2 Ocak'ta finallerim başlayacağı için büük olasılıkla iptal olcak Kararsız Ama sitedeki süsler güsel olmuş büük bi heyecanla kar yağmasını bekliorm Öpücük
2290  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Saw 1-2 : Aralık 04, 2005, 02:35:04
Halka dışındaki korku-gerilim tarzı filmleri hiç sewemedim. Küçükken de korkardım hala da korkarım Dil Çıkaran
2291  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Zorro Efsanesi : Aralık 04, 2005, 02:27:53
Bnce idare eder bi filmdi. Ama filmin en hoş yanı o küçük çocuktu Kahkaha Özellikle babası dayak yerken utanması çok komikti Kahkaha
2292  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Narnia günlükleri : Aralık 04, 2005, 02:25:09
Walla fragmanı bnmde hoşuma gitti gitmeyi düşünüorm ben bu filme
2293  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Kimse G.A.G'ı özellikle Gülse Birsel'i kopyalamaya çalışamaz!!! : Aralık 04, 2005, 02:15:22
Ben eskiden çok sıkı takipçisiydim Awrupa yakasının ama hawası kaçtı usun zmndır seyretmiorm. GAGı ise hiç seyretmemiştim zaten Dil Çıkaran
2294  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: en sıkıcısıııı : Aralık 03, 2005, 20:31:27
Ya ben hiçbi HP kitabına kötü diemiorm hepsi ayrı güsel. Biraz çocuk kitabı olmasına rağmen sewerim ben çünkü ilk kitap we bnce hoş bi kitaptı. Kimin çewirisinden okuduğumu hatırlamıorm gerçi. Bnm en az sewdiğim HP kitabı sırlar odası Dil Çıkaran
2295  Harry Potter Konuları / Azkaban Tutsağı / Ynt: azkaban hakkında konuşmak isteyenler buraya... : Aralık 03, 2005, 20:26:46
Kesinlikle bu bi geçiş kitabıydı we Sirius'un girmesiyle, yaşanan olaylarla bnm de en sewdiğim we seride en çok okuduğum kitap olma özelliklerine sahip Gülümseyen
Sayfa: 1 ... 150 151 152 [153] 154 155