Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 17:06:20  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 34
1  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafeden Manzaralar : Ekim 26, 2006, 17:55:13

Forumun Sıralanışı
2  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Masaüstünüzü Görelim... : Ekim 25, 2006, 21:16:20
güzel masaüstü ganesha.

işte yeni masaüstüm.

Abi nasıl
güzel masaüstü ganesha.

işte yeni masaüstüm.

Abi nasıl oldu başlatın ismi değişti?
3  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Resimleri : Ekim 22, 2006, 23:09:27

Buda ben Göz Kırpan Öteki resmiçocukça duruyodu Göz Kırpan.Artist Cinko Gülümseyen
4  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Need For Speed: Carbon ! : Ekim 13, 2006, 01:39:40
Vay be Nedd For Speed yine harikalar yaratmış PS3 ile PS2 arasınd 1001 kilometre fark var Gülümseyen
5  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Resimleri : Ekim 10, 2006, 17:15:39
lunatic'e sormadım ama onunla beraber çekilmiş bir fotoğrafımızı aşağıya ekliyorum. sanırım luna itiraz etmez Dil Çıkaran ... yani inşallah Sırıtan

8 haziran günü luthien'le birlikte lunatic'in evini ziyarete gitmiştik. resim o gün çekildi. ikimiz de biraz yana doğru yamulduk, kusurumuza bakmayınız Sırıtan

Fant abi seni görüyüm dedim link ölmüş
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: şeffaf kelebek(çook güzell) : Ekim 06, 2006, 14:59:15
Süper bir konu ve süper bir kelebek bu bende gördüm ama bu tarz değil gerçekten teşekkür ederim bu konu için süper bi kelebek Gülümseyen.
7  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Microsoft dan Youtube ye rakip çıktı : Ekim 06, 2006, 14:46:21
Zaten bana görede öyle Youtube kullanım kolaylığından süper Göz Kırpan.
8  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: StuffPlug3 geliyo yolda harika bir şey : Ekim 05, 2006, 12:50:07
Fazla bir orjinallik göremedim ben fakat smileyler büyük olursa güzel olacak gibi görünüyor Kahkaha Kahkaha

Ve normal msnden daha fazla karakter seçeneği zaten live plus! da mevcut. Haa eğer bunlar kendilerini aşıp 2000 - 3000 karakterlik bir alan vereceklerse, çıktığı gün yüklüyorum demektir Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Hehe ama olabilir bu dediğin rakamlar ama bana göre görünüş hiç fena değil.
9  Diğer Konular / Sohbet / StuffPlug3 geliyo yolda harika bir şey : Ekim 04, 2006, 23:14:58
Arkadaşlar gerçekten harika bir görünümü var bu stuffplug'un bakmanızı rica ederim msn yi msn yapıyor Dil Çıkaran.

Daha önceki Messenger versiyonlarında büyük görüntü resmi, pencerenin açılıp, kapanma hareketlerini, daha fazla karakter yazabilme gibi bize güzel seçenekler sunan Stuff Plug eklentisinin Windows Live Messenger için (ve tabiiki MSN Plus! Live desteğiyle) olan 3. sürümü yakında çıkacak.

Genel Seçenekler

Sistem çubuğunda yeni mail uyarıcı

Konuşmalardaki seçenekleri ayarlama

Yalancı davetiye
http://techthisout.net/StuffPlug3/status.jpg

Reklamları gizleyebilme

Kaynak:http://techthisout.net/2006/07/14/stuffplug-3-exclusive

Yorum sizin arkadaşlar sanırım bunun 7.5 için olanı yok ama olsun Göz Kırpan.
10  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Harry Potter neden çocuk kitabı değil? : Ekim 04, 2006, 21:26:34
Ben sadece tek bir şeyi dile getireceğim Göz Kırpan.Harry Potter kitaplarında maceralar var ayrıca büyük büyük insnalarda macera yaşar küçük bebelerde.
11  Diğer Konular / Sohbet / Microsoft dan Youtube ye rakip çıktı : Ekim 04, 2006, 21:09:24
Evet arkadaşlar hani çok beğendimiz bir site vardı ya You Tube diye artık ona bir rakip çıktı...Ama Youtube her zaman eyi Göz Kırpan.
Yazılım devi Microsoft firması, video görüntülerinin paylaşıldığı "YouTube" internet sitesine rakip çıkardığı "Soapbox" için test yayınlarına 19 Eylülde başladı.Google ve Yahoo gibi internet pazar alanına hakim firmaların milyarlarca doları bulan reklam payına ortak olma stratejisine yönelen Microsoft'un bu son atağı,http://soapbox.msn.com adresinden yayın yapacak. Soapbox'da, kullanıcıların kendi çektikleri eğlenceli görüntülerden eski televizyon programlarına kadar birçok videoya yer verilecek, ancak bu hizmetten test aşamasında sınırlı sayıda kişi yararlanabilecek. Nielsen//NetRatings firmasına göre, YouTube sitesini, yalnızca Ağustos ayında 34 milyon kişi ziyaret etti.
12  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafeden Manzaralar : Ekim 03, 2006, 22:54:22

Ah be partinin tadını bozmayalım herkez partiye Kahkaha.
13  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: deneme : Ekim 03, 2006, 00:29:44
Laylay Lom Kahkaha.Salın kendinizi hehe en büyük Fant başka büyük yok Kahkaha.
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Msn ile bilmeniz gereken nasiyetler : Ekim 02, 2006, 20:45:21
1.olayı mutlaka uygulayın hesap kapatmayı bir bilsem Kahkaha.
15  Diğer Konular / Sohbet / Msn ile bilmeniz gereken nasiyetler : Ekim 02, 2006, 18:41:47
Evet arkadaşlar bundan sonra msn kuracaklara söylüyorum bunları uygulayın bence...Bu olay alıntı zaten ben okudum sizde okuyun Göz Kırpan.
Neyse geçelim konuya yanlız ARTIK ÇOK GEÇ kelimesini kullanmayın bu konuda geç deyin bitti deyin Kahkaha.
Msn hesabı almadan önce kesinlikle bilgisayarınızdaki cookie'leri silin ve modeminizi resetleyin.Çünkü sizin peşinizde olan bir hacker bu yolla sizin hangi hesabı aldığınızı öğrenemez ve izinizi kaybettirmiş olursunuz.

*Msn hesabı alırken kesinlikle gerçek isminizi yazmayın, sahte isimler kullanın.

*Msn adresinizi uzun tutmaya gayret gösterin.Örnek; basindan_asagi_kaynar_su_dokulmez_oglu gibi.

*Parolanızı mümkün olduğu kadar uzun yazın ve değişik tip karakterler kullanın.Böylece hackerlerin parolanızı tahmin etme olasılığını azaltmış olursunuz.Örnek;
123+456?789=isim gibi.(Kesinlikle bu parolayı yazmayın.)

*Gizli sorunuza hiç akla gelmeyen bir cevap yazın.Örnek;
Gizli sorunuz tarihsel kişilik ise oraya Fatih Sultan Mehmet gibi kolay tahmin edilebilinir cevaplar yazmayın.Soruyla alakası olmayan cevaplar yazın.Mesela;
Yorumla.net_bir+numaradır gibi.

*Mutlaka ikinci bir msn hesabınız olsun ve bunu hesap alırken mutlaka oraya yazın.Bunu yazmamızın sebebi birisi gizli sorunuzu öğrendiği zaman msn hesabınızı kaybetmezsiniz.Bu hesaba parola sıfırlama iletisi gönderebilir ve parolanızı değiştirerek en azından msn listenizdeki isimleri kaybetmemiş olursunuz.

*E-mailinize gelen ve içinde kredi kartı şifresi vb. şeyler isteyen mailleri cevaplamadan silin.Ayrıca bazı ilerizekalı insanlar msn_hotmail_ekibi_1 gibi isimler alıyorlar ve güncelleme sebebiyle gizli sorunuzun cevabını göndermeniz gerekiyor falan diye mailler atıyorlar.Bunlara itibar etmeyin ve cevaplamadan silin.

*İnternet cafe'lerde mümkün olduğu kadar oturum açmayın.Çünkü bazı programlar sisteme yerleştirilerek parolanız öğrenilebilinir.

*Parolanızı ve gizli sorunuzu bilgisayarınıza kaydetmeyin, çantanızda veya cüzdanınızda muhafaza edin.

*Tanımadığınız kişilerin dosyalarını almayın aldıysanız bile kesinlikle açmayın.Trojan, virüs vb. olaylardan korunmak için.

*Eğer kameranız varsa kullanmadığız zamanlarda başını eğik tutun çünkü bazı programlar bilgisayarınıza gönderilerek kamera görüntünüz bütün dünyaya yayılabilir.

Alıntıdır..
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 34