sen de şairimsi gibilik bişilik war (kuramaıdm cümleyi pardon) nese öle işte ama süpersin be çhocq etkileyici olmuş yha tebrikler cnm ellerine sağlık ama son kıtaya bittim sölim yha elleirm tutuldu baya etkilendim ben bundan çalım bari ne güsel bişi bu yha
cnm bende çhocq çektim we simdi geri dönüp bakıorum ne saçma seylermiş diom çünkü annem benle alay etmişdi de ondan :$:( ufff unuttum yha ben bana ne ondan nefret ediom artık bana ne nese cnm öle işteama bulursun kendine teselli mrk etme
yha fene sayılmaz aslında ama 4. filme saçlar yakıodu bea süper jojukdu orda şimdi biras pasif kalıo ama yinede dan yada harrye irenç diyemem sewiom abi ben onları irem sende irenç dienlere tepki verdim die üzülme sadece sawunma gibi bişi yapıon sen ewet iinsan san sewdiklerini koruru hele hayran olduklarına laf söletmez sende onlardansın sanırım ama sen tartışalım demişsin pek bişi deme tepki görme üzülürsün cnm
yha bencede walla gınny nin ölme ihtimali yüksek... ama o acımasız vodi ölse daha ii jkr iki karakter ölcek dedi ama bence büyük ihtimalle gınny ölebilir harrynin ölmesi söz konusu bile olamaya bilir çünkü nede olsa başrol oyuncusu bide yha ron ginnyi öldüreceklerin olduğu yerde olup onu korumaya kalkar kendi ölürse işte işler çhocq karışır soruya bir çhocq cwp gelecektir daha ama biliemeyis ki kitap bi çıksında öğreniriz bekleyip görelim ama yha gınnyde ronda ölmesin voldi gitsin ölsün mutlu olsun garibanlar bea [(b]
bence etkileyici bişi olmuş tebrik edrm sanki yaşayan yazabilir gibimsi bi his wermişsin ama altınada gerçek değil demişsin aklım allak bullak oldu az anlatsan gerçekmi değil mi ellerine sağlık duygulandırdın beni
walla uyumlu kelimeler kullanmışsın tebrikler güsel olmuş ama haksızda sayılmazsın HPC bu işte bilgi bekleyen, araştıran üyeleri bilgi veren yakın adminleri dimi ama ?? ellerine sağlık