| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 54
|
|
31
|
Diğer Konular / Kitap / Ynt: Ölü Ozanlar Derneği ~ N.H.Kleinboum
|
: Mart 29, 2008, 13:03:20
|
|
Hayatıma değiştirdiğine inandığım ve tek solukta okuduğum aynı gün başlayıp aynı gün bitirdiğim en harika eser.. Gerçekten karakterleri ile bir başka bütünlük sağlayan ve insanı farklı bir boyuta taşıyan okunmaya değer en harika şey.. Filmi de en az kitabı kadar güzel olan bir eser.. "Carpe Diem!" .. Yaşadığımız günün değerini öyle iyi anlıyoruz ki .. İsterdim ki gerçekten bazı şeyleri fark edebilsek, fark edebildiğimizden emin olabilsek..
|
|
|
|
|
32
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Carpe Diem
|
: Mart 29, 2008, 12:30:54
|
Hayalini kurduğumuz geleceğe esir oluyoruz Çabalarımızı bir an olsun kenara bırakıp Yeniden hayal ediyoruz Bir hayal bitmeden diğerine başlıyoruz
çok güzel olmuş ellerine sağlık Çok teşekkürler
|
|
|
|
|
33
|
Diğer Konular / Not Defteri / Yaşamak
|
: Mart 29, 2008, 12:23:36
|
Yaşamak
İçimizdeki küçük çocuk Ve onun bitmez tükenmez soruları İçimizdeki meraklı çocuk Son bulmaz, bulunmaz sonuçları...
Kaç kişi göz yaşı döker terkedişe? Kaç kişi ağlarken güler? Kaç mezar ruhlarını kaybeder? Kaç tabut boş gömülür? Daha kaç ölüm bizi kendine esir eder?
Güneş bugün doğmayacak Gün aydınlanmayacak Biz yine korkacağız Biz ürkmekten usanmayacağız
Hayalini kurduğumuz gelecek Uğruna sürekli heycanlandığımız Ümit edip hedef çizdiğimiz Sabırla beklediğimiz gelecek "Geleceksen gel!" diye sitem ettiğimiz Beklerken üzüldüğümüz o gelecek Elbet bir gün gelecek!
Somutlaşan duygularımız Soyutluğa tekrar esir olacak Biz pes edene kadar Nefesimiz derinlere inmeyecek Biz kendimizi yenene kadar Ruhumuz rahatlamayacak Biz beklemeyi öğrenene kadar Sabır bize her seferinde karşı koyacak Biz öğreneceğiz Biz öğrenmek zorundayız.
Gelecek için çabalıyoruz Bügünü düşünmek gerek Hayal kuruyoruz Gerçekle yaşamak gerek Yarını bekliyoruz Bugünün kıymetini bilmek gerek Unutuluyoruz, unutuyoruz. Unutulmamak, unutmamak gerek Sonsuza kadar derinden derine Nefes almak gerek Yaşamayı iliklerde hissetmek gerek Yaşamak gerek Yaşama kafa tutmak gerek!
|
|
|
|
|
34
|
Diğer Konular / Not Defteri / Carpe Diem
|
: Mart 29, 2008, 12:22:24
|
Carpe Diem
Bugün fark ediyoruz Bugün keşfediyoruz Keşkeleri geride bırakıp İyikilere yer veriyoruz Bugünü yaşıyoruz Her şeyi ile bugünü yaşıyoruz
Hayalini kurduğumuz geleceğe esir oluyoruz Çabalarımızı bir an olsun kenara bırakıp Yeniden hayal ediyoruz Bir hayal bitmeden diğerine başlıyoruz
Lanet okuyoruz. Uyuduğumuz yıllara, Kendimizi tanıyamadığımız zamanlara, Yaşama kafa tutamadığımız anlara, Derinden derine lanet ediyoruz!
Ölümü bekler gibiyiz. Gelip bizi yoklasın istiyoruz. Üstelik hem ölümden korkuyoruz Hem de ölüme kafa tutmayı amaçlıyoruz. Nefesimiz daralana kadar, Kalbimiz göğüs kafesini zorlayana kadar, Ten rengimiz solana kadar, Vücudumuz dirençsiz kalana kadar, Ruhumuz teslim oluncaya kadar, Ölümü bekliyoruz. Ölümden korkuyoruz. Ama kafa tutuyoruz.
Yaşamak istiyoruz. Günü yaşamak istiyoruz. Hala uyumaktan vazgeçemiyoruz. Sadece vazgeçmek istiyoruz. Yürekten istemiyoruz. Kurudan kuruya, anlamsızca Sadece ve sadece istemekle kalıyoruz. Uyumamak için çabalamıyoruz.
Bugünü de yaşayarak Geleceğe şekil vermek, Dünü göz önüne alarak İleriye adım atmak.. Kendimizi sınarcasına Hayata kafa tutmaya çalışıyoruz. Yazık ki başaramıyoruz. Az kaldı uyanacağız. Uyanıp, kazanacağız. Uyanıp, başaracağız. Az kaldı, çok az...
|
|
|
|
|
36
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Bir "Sen" adına...
|
: Mart 28, 2008, 17:51:28
|
Aslında bu karışıklar olmadan da hayat çekilmez ki Rüya... Düşünecek bir şeylerin olmalı ki hayata tutunasın, düşünesin. Sorunların olmalı ki arkadaşların birlikte çözmelisin. En büyük mutluluk budur bence.
Karışıklıklar olmasa gerçekten yaşayabildiğimi düşünmezdim Erkin.. Evet haklısın... Belki tüm bu karışıklıklar olgunlaştırıyor insanı (: güzel olmuş ve karışıklıkların içinde azda olsa karışık olmuş.eline sağlık.
Teşekkürler (: seni çok iyi anlıyorum...çok güzel olmuş
Teşekkürler canım 
|
|
|
|
|
37
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Bir "Sen" adına...
|
: Mart 26, 2008, 16:41:24
|
Çok hoş bir yazı. Tüm karışıklar içinde yazılmış cidden de. Ayrıca kısa olması hoşuma gitti.
Beğenmene sevindim. Tüm karışıklıklar.. Ah evet onlardan kurtulmalıyım (: Teşekkürler (: :d ilk defa kapılıp bu tür yazıları dışıumdan okudum harika olmuş!'!!!
teşekkürler canım  Çok güzel olmuş çok çok güzel olmuş teşekürler böyle bir yazıyı paylaştığın için  asıl ben teşekkür ederim (:
|
|
|
|
|
38
|
Diğer Konular / Not Defteri / Bir "Sen" adına...
|
: Şubat 08, 2008, 14:35:12
|
Her zamankinden fazla büyük ve dipsiz bir kayboluştaydı kalbim… Güzel bir sevgi eşiğinden döndüğünde… Elleri bomboş kaldığında, gözyaşları kalbine aktığında, çaresizce pencerelerde onu beklediğinde büyük bir kayboluştaydı kalbim…
En büyük sevgiye isim vermişti bir zaman sonra… En yürekten ve en güzelinden… Kalbi ve kendisi enlerin tümünü kendinde bulunduran birini bulmuştu… Kusursuzca, hepsini kalbinde bulunduran birini…
Her şeye rağmen pes etmeyi en son plana atan kalbim… O derin acılı savaşları içerisinde yine… Evet, bugün daha büyük bir kayıp, daha derin bir yara alacak… Evet, bugün daha büyük bir kırgınlık, daha uzun bir kayboluş eşiğinde olacak… Ama pes etmeyi yine de en son plana atacak…
Bu küçük üzülmeler hafif gelir kalbime… Bu küçük kırgınlıklar acı vermez bana… Bilir derin acıları, bilir daha fazlasını… Ellerim kirlenmemiş tüm sevgilerden, dokunmalardan, sarılmalardan… Gözlerim kızarmamış ağlamalardan, ıslanmalardan…
Bir el beklersin ya tüm karanlık içinden çekip seni kurtarsın… Bir el beklersin ya o gözlerinden akan yaşları silsin… Bir güneş doğar yeni bir ümit beklersin, bir gün daha biter sen yine yalnız kalırsın… Özlemeyi beceremezsin; taşlaşmış kalbinle… Arzularsın en iyisi olmasını ama ne var ki gitmiştir çoktan o…
* Tüm karışıklık içerisinde yazılmıştır...
|
|
|
|
|
39
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölüm
|
: Şubat 08, 2008, 10:55:32
|
Çok hüzünlü  Damardan giren bi şiir  Son bent çok güzel olmuş.... Ellerine sağlık  Ah o hüzünün geri dönmeleri.. gitmeleri.. tekrar tekrar yasanmaları .. Ellerime sağlık olmasaydı keşke .. Teşekkürler canım =)
|
|
|
|
|
40
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Devamsızlığın Devamı ~ Yeni
|
: Şubat 08, 2008, 10:48:15
|
Bu.. Bu yazı vardı sanki daha önce.. Ya da bilmiyorum ben okudum bunu ..
vardı sanırım bence de  ama silmiştim cok derin bi yorum yapmıştım hatırlıorm  ah bulut sevdalarıı .. LL. eşsiz tat için çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
41
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Bir Tutam Efsane, Bir Nefes Aşk ~ Yeni
|
: Şubat 07, 2008, 23:27:00
|
Niye hikaye yazıyorsun? Konuşmalar harikaydı ^^ Yazıdaki ilginç tema insanı etkileyici bir hale sokabiliyor ^^ Ellerine sağlık =) Bu arada garipsedim bu aşkı.. Neden bilmiyorum .. Belki kıskanmışımdır neden hikaye yazmayayaım ? çok teşekkür ederim bu arada Bilmiyorum  Daha cok o duygu dolu yazılarını seviyorum  ama bunları da zevkle okuyorum  Aman aldırma beni sen  Ben teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
44
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri?
|
: Şubat 06, 2008, 17:43:13
|
Beni de sevin  Sevginize muhtacım  biz senin gibi bi insanı tüm hayvanat bahçesi sakinleri olarak seviyoruz büü üzülme sen  arkadaşlar söylememi istedi çok kısa yazıcam yorum fln yapmıycam sevdiklerime zati yorum yapmayı beceremem  Gria_Himonas Nezii October Delidir Hey Ho Lou bellatrixxx... geberesice Rüya Aragonaise Pucca Şebo Scream Pena not : devamı gelir aslında da uzatmamak lazım diye düşündüm  tanımadığım halde sevdiklerimde var aslında baya neyse yazmayayım hiç  Ben de ben de ben de =) Birileri beni seviyor.. En sevdiklerim:
Paul McCartney ve Rüya... Çünkü onları tanıyorum, konuşuyorum. Ve daha sevebileceğim bir çok kişi var ama henüz tanışmadım.
Birileri beni sevebiliyormuş.. İyiki varsın
|
|
|
|
|
45
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölüm
|
: Şubat 04, 2008, 11:52:24
|
Sen yine yoksun, ellerim bomboş, gözlerim ıslak ve ben yine üşüyorum…Eline sağlık Rüya  çok güzeldi ve aynı zamanda çok da üzücüydü Şimdi o hep benimle, elleri ellerimde, gözlerimdeki yaşları siliyor ve beni bir güzel ısıtıyor.. Onu seviyorum Teşekkürler =) Buna sevindim Mutluluğu keşfedebiliyorum.. Bu konuda yazı yazmalıyım
|
|
|
|
|
|
|
|