| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 53
|
|
1
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Kimseden nefret edemem ben
|
: Mayıs 03, 2008, 19:39:57
|
|
Nefret... Tam olarak nasıl bir histir? Sanki insanlar için yaşıyoruz.. Sanki insanlık için ya da insan olmak için falan.. Ölüm; soğuk ve istenesi olmalı belki de.. Hayata doyduğumuzu hissettiğimiz anda geleceğini bildiğimiz anda olmalı.. Evet evet böyle olmalı... Ölüm sessiz ve sakin.. Kimseden habersiz... Belki nefrette öyle..
Evet güzel olmuş. Ellerine sağlık. Tanınası biri olduğunu bildiğini biliyorum. Evet seni tanıdığım için bunu söyleyebilirim. Tabi ne kadar tandım orasını bilemiyorum... Güzel bir yazı
|
|
|
|
|
2
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Carpe Diem
|
: Nisan 10, 2008, 21:30:57
|
Yaşamak istiyoruz. Günü yaşamak istiyoruz. Hala uyumaktan vazgeçemiyoruz. Sadece vazgeçmek istiyoruz. Yürekten istemiyoruz. Kurudan kuruya, anlamsızca Sadece ve sadece istemekle kalıyoruz. Uyumamak için çabalamıyoruzBaşlık başlı başına yerer  Bu kısmını özellikle çok beğendim, eline sağlık  Beğenmene cok sevindim (: Teşekkürler 
|
|
|
|
|
3
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Yaşamak
|
: Nisan 02, 2008, 17:25:55
|
harikasın^^ her dizesinde başka duygular başka anlamlar var, gerçekten etkileyici bir şiir olmuş kalemine sağlık^^
çok teşekkürler ^^
|
|
|
|
|
4
|
|
: Nisan 02, 2008, 17:24:51
|
cidden insanın içine yaşama heyacanı aşılıyorsun şiirlerinde^^ ben de çok beğendim
Eheheh bunu yapabiliyorsam ne mutlu bana (: Yaşamak istiyoruz. Günü yaşamak istiyoruz. Hala uyumaktan vazgeçemiyoruz. Sadece vazgeçmek istiyoruz. Yürekten istemiyoruz. Kurudan kuruya, anlamsızca Sadece ve sadece istemekle kalıyoruz. Uyumamak için çabalamıyoruz. vaov süper teması değişik şiirler okumak harika oluyor teşekürelr  Beğenmene çok sevindim (: Teşekkürler  harika olmus gercekten tbrikler..
Ah çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
6
|
|
: Mart 31, 2008, 17:37:38
|
Az kaldı uyanacağız. Uyanıp, kazanacağız. Uyanıp, başaracağız. Az kaldı, çok az... Bu bölüm gerçekten çok hoşuma qitti ellerine sağlık çok ii =)
Ah (: Çok teşekkürler (: Okuduğun için sağol (:
|
|
|
|
|
7
|
Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Yaşamak
|
: Mart 30, 2008, 16:25:07
|
Bunu da okumuştum. Çok hoş bir şiir - aslına bakarsan şiirden çok daha farklı birşey bu- olmuş. Yaşamak... İnsanlar yarını düşünerek bugününü ziyan eder. Yarını da öbür yarını düşünmek için ziyan eder. Bu kötü birşey.
Aslında kötü bir şey olmasını göze çarptırmaktı belki yazma nedenim.. Bilemiyorum tam olarak ama kalem denen şeye hakim olabildiğimi düşünmeyi seviyorum. Bunu tam anlamı ile yapamasam da sanırım güzel bir his.. Teşekkürler 
|
|
|
|
|
8
|
|
: Mart 30, 2008, 16:23:24
|
Daha önce de okumuştum. Sen yollamıştın hatta. O zaman Carpe Diem'in ne demek olduğunu bilmiyordum ve sormayı unutmuştum sanırım. Ama şimdi çok daha anlamlı geldi.
Evet sana da açıklamıştım zaten (: Yorum için teşekkürler (:
|
|
|
|
|
10
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Ankasız Sabahların Külleri ~ Yeni
|
: Mart 30, 2008, 14:59:26
|
En son ki yazılarına baktım.. Hepsini tek nefeste okumaya yeltendim.. Çoğunu okudum ama nedense bunu sona bıraktım ve bir başka gün okuma kararı aldım.. Neden böyle yaptığımı bilmiyorum gerçekten açmadım bile sayfayı.. Ve şimdi okuyorum.. Sessizliğin esiriyiz.. Ölümü arzulayanlarız.. Tutsağız bir bıçak ucunda.. Gerçekten ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgideyiz.. Ne nefes alıyoruz ne de kalbimiz durmuş.. Ne kayboluyoruz ne de varız... Gerçek ile sanal arasında bir bağlantı kuruyoruz.. Evet evet küller arasındayız.. Kayboluşları aşıyoruz... Evet yaşayacağız.. Yaşıyoruz..
Öyle bir şey ki kayboluş gerçekten varoluşa zıtlığı o kadar belirgin anlaşılıyor ki insan şaşırıp kalabiliyor.. Ah şu anlamsız aşklara esir olmak.. Kurtuluşu aramak.. Elbet bir gün sorulara cevap bulacak.. Az kaldı gerçekten.. Biliyorum, hissediyorum .. Az kaldı ... Bu eşsiz duyguları yaşatabilmek ustaca. Ve bu usta sensin. Teşekkürler gerçekten çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
11
|
|
: Mart 29, 2008, 20:50:14
|
Bugün fark ediyoruz Bugün keşfediyoruz Keşkeleri geride bırakıp İyikilere yer veriyoruz Bugünü yaşıyoruz Her şeyi ile bugünü yaşıyoruz
___
pek böyle olmuyor ama olsun..çok güzel olmuş..ellerine sağlık..tbr ederim.
okuduğun ve yorumladığın için teşekkürler  cok gusel olmus elıne saglık
sağol (:
|
|
|
|
|
12
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Bir kaç iç çekiş
|
: Mart 29, 2008, 13:55:36
|
|
Elveda değil; Veda dahi edemiyorum... Kaybolmak yerine Varoluşları seçmek zorunda kalıyorum.. Seni bir olsun aklımdan çıkarmak yerine Her defasında beynime kazıyorum... Yalnızlığında sevişmek yerine Bedenine hakim oluyorum... Senden nefret edebilmek yerine Her defasında sana yeniden aşık oluyorum.. Arzuluyorum, Duyuyorum, İstiyorum, Ve evet Hissediyorum... İçimdesin.. Benimlesin..
Yok yok bu güzelliği tek kelime ile anlatmak istemiyorum... Bağımlılık gibi bir şey ... Gerçekten varolmak ve hissetmek.. Tamamı ile esir olmak gibi.. Gerçekten sonsuz gibi.. Hissetmek gibi bir şey... Harikaydın.. Teşekkürler (:
|
|
|
|
|
13
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Sarıp Uyusak Bedenlerimizi ? ~ En En Yeni
|
: Mart 29, 2008, 13:48:14
|
|
Diyorum ki bazen...Nefes almak, nefes vermek, okumak, okutmak, yazmak, gülmek, eğlenmek, üzülmek, ağlamak ve bir de aşık olmak... Tüm bu eylemler benimle bir bütün oluşturmuş ki hiç birinden vazgeçemiyorum...
Yalnız kalmak garip bir duygu... Kimine göre ölüm kadar kurtuluş kimine göre de ölüm kadar kaçış, kayboluş... İnsan düşüncelerine esir oluyor... Düşüncelerini kendine esir etmektense onun boşluğunda kayboluyor.. Düşünürken kendini boşluğun en derininde hissediyor.. Hatta lanet bile edebiliyor, varlığına küfredebiliyor... Saatlerce gözleri dalıp yok olabiliyor... Kurtuluş bir an olsun aklına gelmeyebiliyor.. Sadece unutuyor ve unutuluyor..
Engel olsun istiyoruz uykuların bazı şeylere.. Uyumak istiyoruz sadece.. Unutmak ve düşünmemek.. Uykuyla bile kafa tutamıyoruz.. Bizi yenmesine gönüllüce izin veriyoruz.. Ona direnemiyoruz... Gerçekten zayıfız.. Gerçekten yeniliyoruz..
Aşk ve yalnızlık... Bir beden arıyoruz.. Bütünleşmek ve doyasıya yaşamak... Ah aşkı doyasıya ve derinlere kadar yaşamak istiyoruz... Belki de kaybolmak istiyoruz.. En azından yaşamak istiyoruz...
Gerçekten kayboldum sanırım yazınla.. Ve gerçekten yaşadım sanırım... Aşka inanmak.. Eh biraz aptalca geliyor artık bana... Yaşamak ve aşk.. keşke farklı kefelere koyabilseydim.. Her neyse sorun bundan ibaret değil.. Aşkı yalnız yaşamak çok daha acı verici.. (: Ellerine sağlık.. Yaşattığın için ..
|
|
|
|
|
14
|
Diğer Konular / Arna Öyküleri / Ynt: Gelecek Yazılar
|
: Mart 29, 2008, 13:32:12
|
|
Beklenmeye değeceğinden en küçük bir şüphem dahi yok .. Okumak istiyorum gerçekten ... Ah yok şimdi yorum yapmayacağım .. Evet evet kendimi tutuyorum.. Ve susuyorum. (:
|
|
|
|
|
15
|
Diğer Konular / Kitap / Ynt: Ölü Ozanlar Derneği ~ N.H.Kleinboum
|
: Mart 29, 2008, 13:03:20
|
|
Hayatıma değiştirdiğine inandığım ve tek solukta okuduğum aynı gün başlayıp aynı gün bitirdiğim en harika eser.. Gerçekten karakterleri ile bir başka bütünlük sağlayan ve insanı farklı bir boyuta taşıyan okunmaya değer en harika şey.. Filmi de en az kitabı kadar güzel olan bir eser.. "Carpe Diem!" .. Yaşadığımız günün değerini öyle iyi anlıyoruz ki .. İsterdim ki gerçekten bazı şeyleri fark edebilsek, fark edebildiğimizden emin olabilsek..
|
|
|
|
|
|
|
|