Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:32:51  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 28
16  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Dün 00:25:20
Claire çok cüsel rol yapamıyo bnce Sırıtan ağladıı sahnelerde özellikle Dil Çıkaran
17  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: İşte kendine asa yapmanın en kolay yolu : Dün 00:23:51
ama biraz sakin,üst üste mesajlar atma solda üst taraftan editleyip mesajını deiştirebilirsin Sırıtan daa sonra asa yap bnce Sırıtan
18  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Dün 00:19:42
Bukadar fazla gizem artık reyting i düşürmüş amerikada bıkmışlar.Onlar da yeni sezonu biraz daa farklı etceklermiş.Ben tam Uçağın niye düştüğünü öğrendimki 4 parmaklı dev bir heykel ayağı çıktı ortaya.Diğerleri assında kim,amaçları ne...siyah duman nedir?... ohoo.. say say bitmez Kahkaha
19  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Dün 00:14:48
Bigün çok saçma gelecek bu dert Sırıtan Lost izle bol bol.Derdim olunca öyle yapıyorum çok işe yarıyor Sırıtan
20  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Dün 00:12:32
öyle işte.Kuşadasını büyük bir özlemle terkedip yine gldim rizeye Sırıtan en sonunda geldiim yer hep burası oluyo nedense Dil Çıkaran Sırıtan sn neler edion
21  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Dün 00:03:16
Hadi ama nerde herkess?Uyanın ve hemen buraya gelin.Bu saate kadar cafeyi bırakamayan popülasyona sesleniyorum:herkes buriaa Sırıtan
22  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Daniel, Rupert ve Emma'nın Melez Prensteki halleri... : Dün 00:01:27
Eveett,hayırlı olsun Hermione artık düz saçlııı... Dil Çıkaran
23  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Temmuz 24, 2008, 23:46:58
kazanırsın kankü dert etme Sırıtan
24  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Tuttu? Tutmadı? : Temmuz 24, 2008, 23:45:58
ne için Dil Çıkaran yani şey..,tutmadı Dil Çıkaran Sırıtan
alttaki içerdekiler uyudumu bilmiyor. Dil Çıkaran
25  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Temmuz 24, 2008, 23:42:21
Sınav çok kolaymış bu sene öyle diyorlar.Allahtan geçen sene rahat rahat atlattım XD bu senekiler,kafanızı takmayın buna.İllede bişiye üzülmek istiosanız bu son sırada olsun.Dünyada kafayı takacak okadar önemli şey varki,sallayın gitsin...Şimdi üniversteye kafanızı takabilirsiniz Sırıtan Dil Çıkaran

Evet. Ben de geçen yıl girmiştim. Geçen yıl gerçekten zordu be abi. Biri de çıkıp burda '' Kolaydı ben evde çözdüm 98 net yaptım. '' demesin şimdi (: (:
Hepinizin sonuçları güzel. Sakın üzülmeyin.

Bu arada delidir kardeşini çok tebrik et benim için Kahkaha
Her babayiğidin harcı değil Galatasaray Sırıtan Helal diyorum Kahkaha

Ve Serlicim bir kez daha tebrik ediyorum senii Gözlerini Deviren Geçen yıl hayallerimi süsleyen okullardan birine girdin Gözlerini Deviren

evet geçen yılın fen soruları hakkında "şimdiye dek olan sınavlardaki en zor fen soruları"yorumu yapılmıştı.Ama yinede yaşadığım çevredeki herkesin gidemediği güzel bi okula girdim ve memnunum Sırıtan sınavdan çıkınca nasıl rahatladığımı hatırlayabiliyorum Sırıtan
26  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Temmuz 24, 2008, 23:28:37
Sınav çok kolaymış bu sene öyle diyorlar.Allahtan geçen sene rahat rahat atlattım XD bu senekiler,kafanızı takmayın buna.İllede bişiye üzülmek istiosanız bu son sırada olsun.Dünyada kafayı takacak okadar önemli şey varki,sallayın gitsin...Şimdi üniversteye kafanızı takabilirsiniz Sırıtan Dil Çıkaran
27  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: kadavra laneti ile öldüren lanet(avada kedavra) arasında ne fark var? : Temmuz 24, 2008, 23:24:58
kadavra kelimesini niye Avada Kedavra lanetiyle karıştırıyosunuzki.Alakaları yokki.Ordaki olay,crucatius laneti yerine Kadavra Laneti denmesi okadar.Avada Kedavrayla bi alakası yok bnce.
28  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Temmuz 24, 2008, 23:21:42
hmmm... o da ilginç bi bakış açısı Sırıtan önemli değil ama burayı terk ettiler Kahkaha eskiden en işlek mekandı şmdi hale bak.. Dil Çıkaran Sırıtan
29  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Dini bütün pinokyo!!! : Temmuz 24, 2008, 22:31:24
Kendilerince bişiler ediolar işte Sırıtan biz de burda sinirleniyoruz.Dini herşeye alet ettiler Sırıtan bakalım ne kaldı diyordum ki bu çıktı Sırıtan
30  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Dini bütün pinokyo!!! : Temmuz 24, 2008, 22:26:13
Altta bulunmakta olan metin tamamen bir yorum olup "Erenüx" isimli şahsiyetin karakteriyle alakası yoktur. Sırıtan Dil Çıkaran Kahkaha

Güzel olmamış da komik olmuş Dil Çıkaran eğer bişe öretmek istiosanız kendi yöntemlerinizi kendi "eser"lerinize uygulasanıza kimsenin eserine bunu yapamazlar Dil Çıkaran tam bi saçmalık.Amaçları nedir bilmiyorum ama yalnış yoldalar Dil Çıkaran Böyle yaparak becerdikleri tek şey öğretmeye çalıştıkları şeyden,insanları tamamen soyutlamak.Tabi ne öğreteceklerse,pek belli edemiyolarda...
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 28