Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 15:47:23  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight l Alacakaranlık ~ Stephenie Meyer : Dün 18:20:00
Hepsini okudum, şükürler olsun zorda olsa bularak. Kahkaha

Twilight güzeldi, New Moon depresifti, Eclipse gıcıktı. Kahkaha Yani şimdi spoiler olmasın ama Eclipse'te kitabı duvara fırlatıp  isteyebilirsiniz. Kahkaha Yani o Bella'da salak,
Hepsini okuyunca muhabbetini yapmak isteyenler için buradayım. Kahkaha Breaking Dawn'ı ve Midnight Sun'uda sabırsızlıkla bekliyorum. Kahkaha Edward, bite her already. Hede Hödö
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Twilight l Alacakaranlık ~ Catherine Hardwicke : Dün 18:14:45
Kitaptaki Edward tanımı ile yakından uzaktan alakası olmayan, rezalet bir oyuncu seçimine rağmen seyredeceğim film. (bknz.quit bitchin' you'll end up seeing it anyways.) Filmde sadece Alice'i ve Emmett'i(Kellan! XD) ve Jasper'ı sevdim seçim olarak. Ki o ne saçtı Jasper'daki ıyk.

Kitaplarlara dönersek, muhteşemdi <3. Twilight'taki "-Do I dazzle you? -Frequently." repliği ossun, New Moon'daki "It'll be as if I never existed." repliği ossun, Eclipse'teki "I love you. I want you. Right now." repliği ossun, Harry Potter kitaplarından bile çok sevdiğim, ilk defa Amazon sparişimi vermeme neden olan kitaplar. Kahkaha Ne iştir çevirisini bile zor bulmuştum, allahtan sonra New Moon ve Eclipse'in ingilizcelerini buldum. Herkese öneririm, mutlaka zorla bulup okuyun. Kahkaha
3  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Twilight filmi'nin ilk fragmanı yayınlandı !! : Mayıs 09, 2008, 17:33:36
Berbat. Edward hatası varlık. Kahkaha Nası yaparlar bunu ya. Gıcık Stephenie.
4  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Mart 07, 2008, 22:28:15
jumper <3
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: TNT Türkiye 3 Mart’ta Yayında! : Mart 04, 2008, 18:15:54
Supernatural bu akşam 20.00'de. Lütfen kabloluda yayına başladığını söyleyin bana Üzgün
6  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: TNT Türkiye 3 Mart’ta Yayında! : Mart 03, 2008, 22:53:22
Supernatural! Sonunda! Zamanıydı!

Ama bir saniye ya dublajlı mıymış cidden? Ben House'u veya Dean'i veya Sam'in dublajlanmasını istemiyorum ya ama ya. Off neyse nasıl olsa seyretmiycem oradan Hede Hödö Zaten Digitürk'ün verdiği çoğu diziyi veriyor.

dipnot. çok güzel sammy diye bağırabilirim seslendirmeye gidebilirim Hede Hödö
dipnot 2. o gösterdiği supernatural bölümü güzeldi ya. vampirli olandı sanırım.
7  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Fleur Delacour Altıncı Filmde Yok : Şubat 19, 2008, 15:48:16
Clémence Poésy'nin filmde yer alamamasının sebebi aynı zamanlarda başka bi filmde oynaması da olabilir. IMDb'ye bakarsanız hala post-production olarak geçiyor "La Troisième partie du monde". Ah ulen bitsede izlesek artık Hede Hödö

Herşey bir yana Fleur'u hep sevmişimdir,keşke oynasaydı bu filmdede. Şahsen 4. film bittiğinde kendimi bu filmde olacağını düşündüğüm için avutmuştum Hede Hödö
8  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Prison Break - 3. Sezon : Şubat 07, 2008, 00:00:46
9  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Filmleri : Şubat 02, 2008, 18:55:01
Titanic <3 Kahkaha
10  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Blood Elf Grins : Ocak 30, 2008, 15:37:13
Çok güzel olmuş Kahkaha Tebrikler.

ps. böhü Nighttbreeze  Ağlayan
11  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: World of Warcraft : Ocak 27, 2008, 20:18:31
Ahahah harbiden yani iyi ki almamışın, tier 6 ya bile sıkılmadan bakma sürem 10sn. di Hede Hödö

İğrencim ama you know you love me Hede Hödö (xoxo,gossip görl Hede Hödö) ehem neyse Hede Hödö
12  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: World of Warcraft : Ocak 27, 2008, 19:53:01
Mage tuttu galiba Hede Hödö

Bu arada "its huge! like my mage!" espirisi berbat olmuş. (kötü yönlere çekilebilir.) Hede Hödö

Ayrıca WoW'daki karakterlerin "action figure"ları çıkmış Hede Hödö Blood Elf Rogue, Orc Shaman ve Undead Warlock'u gördüm(tier 6 vardı üzerinde *salya*),bir dördüncüsü vardı da hatırlamıyorum.
13  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Dil Meselesi : Ocak 04, 2008, 23:25:27
İngilizce biliyorum.(allaha şükür bi onu biliyoruz işte Hede Hödö) ee ayrıca estudio español xD fransızca up next kısmetse Hede Hödö
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Aralık 15, 2007, 20:46:40
Dün doğru düzgün saatlerce kalamadım, doğal olarak bugüne kısmetmiş cafe'de kutlamak bebişimin d.gününü Sırıtan Doğum gününüz kutlu olsun "rose cullen" hanımefendü Hede Hödö Allah seni başımızdan, beni yanınızdan eksik etmesin Dil Çıkaran Şaka bir yana, biliyorum dileklerini, inşallah birgün olur ne diyeyim Kahkaha Hep birlikte, hep mutlu oluruz inşallah, nice yıllara  Sarılan

sağoooool cnm bnm Sarılan ahaha ah o dilekler Hede Hödö inşallah olur ahah xD Sarılan
15  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En son hangi filme gittin? : Aralık 15, 2007, 20:44:43
arı filmi Kahkaha süperdi xD
Sayfa: [1] 2 3 4