Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 16:52:11  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 42
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İzlediğinize pişman olduğunuz filmler : Dün 21:59:10
karanlık saatler.

böö. Hede Hödö
2  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Dün 19:02:05
She & Him - Sentimental Heart
3  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kullanıcı İsimlerini Değiştirmek İsteyenler >> : Dün 18:55:37
kullanıcı adımın bella cullen olarak değiştirmek istiyorum.
4  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Dün 18:51:23
Driving lessons.
5  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Serendipity -- Tesadüf -- Peter Chelsom : Dün 17:00:33
çok sevimli bir film Gülümseyen eldivenin eşini bulmaya çalışmaları,sürekli karşılaşamamaları falan Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 22:36:33

açık sözlülüğüne güldüm:P
7  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 21:20:05
^ puhaaa Dil Çıkaran
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: The Beatles Hayran Kulübü : Mayıs 11, 2008, 18:57:58
beni de aranıza alınnn Dil Çıkaran babam sayesinde tanıdığım bir gruptur kendisi bidıls'ı çok sever.. iyiki de tanıtmış.. favori beatle'ım John Dil Çıkaran Paul'de var aslında pftt hepsini seviyorum Âşık şu sıralar sürekli lovely rita,meter maid dinliyorum o nasıl meter deyiştir be mita Dil Çıkaran
9  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Twilight filmi'nin ilk fragmanı yayınlandı !! : Mayıs 11, 2008, 18:47:54
filmi anlamayanlar için ; ya şimdi Bella diye bir kız ( fragmandaki kız) babasının yanına taşınıyor, küçük,sürekli yağmurun yağdığı bir kasabaya.. ertesi gün kasabanın lisesine başlıyor,okulda Edward diye bir çocuk görüyor ama çocuk böyle beyaz tenli,çok gizemli bir şey Âşık kız buna aşık oluyor ama çocuk vampir.. 3 seriden oluşan kitabı var ilk kitaptayım & bayıldım herkese tavsiye ederim.
10  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 18:39:06
ay ben yine geldim Dil Çıkaran
11  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 17:38:16
ne güzelll Dil Çıkaran evet ya sorular kolay özellikle duruma uygun cümle bulma soruları, bayılıyorum onlara Kahkaha
12  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 17:17:02
gerçi doğru mesela biz edebiyat & dil ve anlatım görüyoruz ( maalesef ) ama onların sınavda bize hiçbir yararı olmayacak O.o boşu boşuna beynimizi yoruyoruz. dil göründüğü kadar kolay değil.. sınavda bildiğin kelimelerin çıkması tamamen şans..ve paragraf soruları çok kafa karıştırıcı.. :/ ben matematiği sevmediğim için dil seçtim yine matematik yapmak zorunda kaldım. yapamıyorum yani artık zorlamanın bi yararı yok..
13  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Dünyanın En Seksi 33. Kadını : Emma Watson : Mayıs 11, 2008, 17:09:45
beğenmedim bu listeyi,çok saçma Dil Çıkaran
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 17:08:28
önemli değil Dil Çıkaran eşit ağırlık zor değil mi ? çok ders var O.o
15  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Konuşun-Konuşun : Mayıs 11, 2008, 17:00:05
yok netlerle ilgili bir soru sorcaktım. dersaneye 3 hafta önce başladım sınav sonuçları bugün belli oldu 80 net yaptım  ( sadece ingilizce diğer derslerim pek iç açıcı değil :/ )da ilk sefer için nasıl diye sorcaktım bi de matematik açığını kapatmak için hangi derslerden kaç net yapmak gerekiyo? pffffttt kendimi Doğru Tercih programına yönlendiriyorum Dil Çıkaran
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 42