Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:41:15  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 13
1  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 18, 2008, 20:43:32
filmin ertelenmesindeki sebeplerde olabilir ama bence daniel ın hastalığından dolayıda ertelenmiş olabilir tedavi süreci araya girerse daniel ın sahneleri çekilemez umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
2  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: One Tree Hill Hayran Kulübü : Ağustos 17, 2008, 17:26:59
biraz paylaşım yapıyım dedim Sırıtan

şimdilik bu kadar daha sonra bethany ve hilarie ninde resimlerini eklicem Sırıtan Kahkaha
3  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: One Tree Hill Hayran Kulübü : Ağustos 16, 2008, 17:11:56
HP_y-l-d-ş-l-k öncelikle cevabın için teşekkürler ne zamandır kim yazcak diye bekliyordum ben peytonı pek sevmediğim için lucas la birlikte olmasını istemiyorum nese sağol hem evet nerde bu yöneticiler anladım dizinin yeni sezonu başlamıyor daha ama en azından bir cevap yazarlar

aa...benim bilgisayar çöktü ve net ayarları bolzulduğu için giremedim bir kaç gündür..kusuruma bakmayın.. evet cnbce'den ne ses var ne de seda. attığım mailin cevabı daha gelmedi. [ki çok uzun süredir bekliyorum ] . Öyle işte millet.
o zaman sen kusura bakma derhavril bilgisayarının bozuk olduğunu bilmiyodum yoksa cevap yazardın eminim neyse bi başlasa şu yeni sezon çok uzun bir ara oldu zaten sevdiğim dizler sezon arsı hep sinir oluyorum
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: One Tree Hill Hayran Kulübü : Ağustos 13, 2008, 21:33:38
HP_y-l-d-ş-l-k öncelikle cevabın için teşekkürler ne zamandır kim yazcak diye bekliyordum ben peytonı pek sevmediğim için lucas la birlikte olmasını istemiyorum nese sağol hem evet nerde bu yöneticiler anladım dizinin yeni sezonu başlamıyor daha ama en azından bir cevap yazarlar
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 SBS : Temmuz 31, 2008, 22:11:54
tebrikler BellaCiao  gayet iyi bir puan almışsın zaten okul puanında çok iyiymiş inşallah diğer sınavlarda daha iyi puanlar alırsın Sırıtan
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: One Tree Hill Hayran Kulübü : Temmuz 31, 2008, 21:06:29
oth 5 sezon bölüm resimlerine bakarken bişey gördüm ama hiç bişey anlamadım spoiler içerir isteyen baksın
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 31, 2008, 20:03:54
ben T-Bag in kendini beğenmiş,ben her şeyi bilirim halini seviyorum ama michael ın  yeri ayrı tabiki
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 30, 2008, 17:20:17
uyumazsam o saatlerde bakarım geneldede o saatlerde ayakta oluyorum Sırıtan

neyse went in bir  jean firmasının çekimlerindeki reimlerini koyayım bence çok yakışıklı çıkmış bakışlar gene aynı...

9  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens - İlk Fragman - Türkçe Çeviri : Temmuz 30, 2008, 17:10:52
bence gayet güzel olmuş yani en azından  filmden birkaç sahne görmek iyi oldu inşallah film bizi hayal kırıklığına uğratmaz evet klasik harry potter karanlığı hakimdi fragmanda
koyan arkadaşında ellerine sağlık
10  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 30, 2008, 16:59:46
Hadi ya..? Dizimiydi bu? Bende dandik bi film sandım. =]

bende film sanmıştım ama değilmiş işte umarım devam eder yalnız saati biraz geç saat 1 de dizi devam ediyordu Türkiye'de o saatlerde kim izler bilmiyorum zaten toplam 22 bölümmüş umarım devam eder
11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 29, 2008, 18:08:16
kimse yokmu kulüpten ya Kızgın <.< herkes nereye gitti tatildemisiniz Utanmış ?

dün star tv de pb deki William Fichtner ı gördüm sanırım  ''İSTİLA'' adında yeni bir dizi başlamış interneten biraz araştırdım benim hoşuma gitti dizi belki izlemek istersiniz diye söyleyim dedim.dünkü yayınlanan bölümler 3-4. bölümler sanırım. Dizinin konusu ise şöyle:

İSTİLA / INVASION 1.BÖLÜM

Yönetmen : Lawrence Trilling

Oyuncular : William Fichtner, Eddie Cibrian, Kari Matchett

Yapım yılı : 2005

Yabancı dizi İstila’da büyük bir kasırga felaketi ve onun gizemli etkilerinin ardından toparlanmaya çalışan bir ailenin başına gelenler anlatılmaktadır.

İkinci kez evlenmiş iki çocuk babası bekçi Russell Varon yeni eşinden 3. çocuğunu beklerken, ortaya çıkan kasırga bilinmeyene doğru uzun bir yolculuğun başlangıcı olur. Florida'daki küçük Homestead kasabasında yeniden inşaa çabaları devam ederken, Russell'ın eski eşiyle evli olan Şerif Tom Underlay, tüm alanın karantina alınmasını emreder. Russell, tuhaf gelişmeleri incelerken, farkında olmadan ailesi, çevresi ve belki de tüm insanlığın kaderi için bir zorlu mücadeleye başlamıştır.

12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 28, 2008, 16:51:30
went in yıllığından resimler Sırıtan

13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 27, 2008, 23:00:33
havita bence gayet güzel olmuş imzan michael ın bakışları ön plana çıkmış zaten o bakışlar  yeter Sırıtan Göz Kırpan
14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 23, 2008, 17:13:18
önemli değil havita
 t bagin bu halini hiç beğenmedim bu tip ona yakışmamış ona piskopat tipi daha çok yakışıyor  Sırıtan Kararsız
15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Prison Break Hayran Kulübü (Yeni Anket!) : Temmuz 23, 2008, 13:19:28
4. sezondan

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 13