| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 21
|
|
1
|
Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Bir Şiir...
|
: Mayıs 28, 2008, 14:08:50
|
gerçekten çok güzel olmuş, duygularını çok güzel anlatmış, çok etkiledi beni  ..! bencede yazmaya dewam etsin ! 
|
|
|
|
|
3
|
Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Ana hikayeye katkısı olmayan karakterler
|
: Aralık 17, 2007, 01:45:07
|
sirius konusundaki konuya neden daha fazla değiniyorum, çünkü ana konu için zerre kadar katkısı yokken, yedi kitaplık seride koskoca bir kitap ona ayrıldı. bu yüzden boşa gittiğini düşünüyorum. ben o kitabın snape hakkında olmasını tercih ederdim açıkçası  kesinlikle katılmıyorum ! sirius bence çok önemli bi yere sahip ! grimmauld meydanı 12 numara siriusun evi; sirius olmadan evinden bahsetmek sacma olurdu ve zümrüdüanka yoldaşlığının karargahı olmazdı. kreacher siriusun ev cini ve o olmasaydı RABla ilgili gerçeğe zor ulaşılırdı ve sirius olmadan da RABla ilgili bilgi vermek zor olurdu. sirius olmasaydı harry bir ateşokuna sahip olmazdı ve şahgaganın akibeti belli olmazdı ! sirius çapulculardan biri ! sirius olmasaydı harry hogsmead gezilerine katılamazdı çunku vernon dursley izin belgesini imzalamayı kesin olarak reddetmişti ! sirius olmasaydı bellatrixten belki de bu kadar nefret etmezdim (siriusu öldürünce daha da beter nefret etmeye başlamıştım da) vs... vs... vs... bu sorunların hepsini "sirius" yerine "mehmet" denen farklı bir karakter koyarak da yapabilirsiniz. ev, cin, rab olayları sirius'un doğrudan etkilediği şeyler değildir. yazar, elbetteki kitaptaki bazı karakterlerin etrafında toparlayacaktır olayları, bunun başka yolu yoktur. sirius'un değiştirilemeyeceği, başka kimsenin üstlenemeyeceği tek görevi ben daha önce bu başlıkta yazmıştım, şimdi beatricesnicket tekrar etmiş: hiçbiriniz anne babadan yoksun olmadığınız için siriusun kitaptaki asıl önemini idrak ediyor olamayabilirsiniz ama bence siriusun kitaplarda yer alma nedeni harrynin hayatının bir bölümünde vaftiz de olsa bir evebeyne sahip olmasının daha iyi olacağı(cümlem çok mu bozuk oldu  ) sirius'un önemi tartışılmaz bence ! eğer ''mehmet'' olsaydı onun içinde nie ''mehmet'' war o gereksiz bence, derdin !! sonuçta böle bi karakter olmak zorundaydı ! çok gerekli bi karakter !! olmazsa olmaz bence !! bunun dışında sirius'un zerre önemi yoktur '' bunun dışında '' dediğin şeyin nekadr önemli olmadığını farketmedin herhalde !!
|
|
|
|
|
7
|
Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Yeni Forum Düzeni - Son Durum
|
: Eylül 20, 2007, 19:17:42
|
yha çok şükür yha hiç açılmıcak sandım ! tatilimn son günlerini formda sabhlayarak geçiririm diodum ama yalan oldu ! okul başladı malesef !  nese forumn açılmasınna çok sewndim ! aay ne çok özlemişim yazmayı yha !
|
|
|
|
|
8
|
Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Lavinya
|
: Ağustos 16, 2007, 23:59:09
|
|
arkadaşlar siz şarkısını dinleyin süper ! feridun düzağaç sölüyo, süper olmuş ! sözler süper zaten !
|
|
|
|
|
|
|
|