Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:36:19  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 10
1  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: ateş kadehi exstraları : Nisan 26, 2006, 19:51:21
evet ya ben izlemedim bi arkadaşımdan duymuştum
2  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: sizce Harry kime aşık? : Nisan 26, 2006, 19:50:17
ginnye aşık 6. kitabı okumadınız galiba çıkıyolar aşık işte
3  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: Sesler : Nisan 26, 2006, 19:49:24
alt yazı en iisi.çünkü orda gerçek sesler oluyo
4  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prensin filmi : Nisan 26, 2006, 19:43:59
bence o kadar korkunç olmaz çünkükorkunç bi yer yoktu yani azzz

+10 fln olur çocuklar korkmaz bu filmden
5  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: ihtiyaç odası-tam bir sır- : Nisan 26, 2006, 19:43:09
ihtiyaç odasını zümrüdüankacılar kapatmış olabilir diye dğşğndüm ben çünkü harry melz prenste dumby öldükten sonra ölümyiyenleri kovalarken bunları aklından geçiriyodu Gözlerini Deviren
banada mantıklı geldi...
(sayfa 548/6. paragraf Göz Kırpan bi bak istersen Gözlerini Deviren)

hortkuluklardan birinin kılıç olabileceğini düşünüyorum ..çünkü hogwarts kurucularından birinin eşyası sonuçta ..ve dumby çok emin ama bence voldi bi şekilde onu hortkuluk yapmış olabilir Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren

dumbli ne demişti   " bu kılıcı şapkadan çıkarmak için gryfindor olmak gerekir" woldi slytherinliydi... kılıcı nasıl çıkarabilirki
6  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Trevor : Nisan 26, 2006, 19:40:17
trewor 7. kitapta önemli bi rol oynucakk animagus olabilir
7  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Ynt: Melez Prens Kitap Hataları : Nisan 26, 2006, 19:39:14
arkadaşlarr bişey gözden kaçmış bakın bende bunu baska bi yerde okudum.yine j.k. amerikan basımna bişeler kaydırmış bi sözcük tam bilmiyorum yazamıyorum sözcüğü ordaki anlamı dik dik bakmakmıs yani snape dumby yi öldürmeden önce dik dik baktılar yazıyomus birbirlerine zihinfend uygulamış olabilr ler mi çünkü onu öldürmek isteyen biri neden zihinfend yapsın bence herşey dumb ın oyunu voldemort bu şekilde snape yaklascakk belki de snape voldiden haberleri hala ölmesdiyse dumb a söylüyorur

Jo'nun kaydırdığı ve sadc us baskısında çıkan bi yeri war. ama önce şunu inceleyelim:
       "Bana yapmamı söyledi, yoksa beni öldürecek. Seçeneğim yok." "Doğru tarafa geç, Draco, ve seni, muhtemelen hayal edebileceğinden çok daha iyi saklayalım. Dahası, bu gece annene onu da aynı şekilde saklamak için Yoldaşlık üyeleri yollayabilirim. Baban şu anda Azkaban'da güvende... zaman geldiğinde onu da koruyabiliriz...doğru tarafa geç, Draco...sen bir katil değilsin..." Malfoy Dumbledore'a baktı. (Melez Prens UK baskısı syf 552)
ama us baskısında:
        "Bana yapmamı söyledi, yoksa beni öldürecek. Seçeneğim yok." "Eğer zaten ölüysen seni öldüremez. Doğru tarafa geç, Draco, ve seni, muhtemelen hayal edebileceğinden çok daha iyi saklayalım. Dahası, bu gece annene onu da aynı şekilde saklamak için Yoldaşlık üyeleri yollayabilirim. Kimse beni öldürme girişimindeyken ölmene şaşırmayacaktır -- affet beni, ama Lord Voldemort muhtemelen bunu bekliyor. Ölüm Yiyenler anneni ele geçirip öldürdüğümüze de şaşırmayacaklardır -- bütün bunların sonunda onların yapacakları da bu. Baban şu anda Azkaban'da güvende... zaman geldiğinde onu da koruyabiliriz...doğru tarafa geç, Draco...sen bir katil değilsin..." (Melez Prens US baskısı syf 591)

8  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: film : Nisan 26, 2006, 19:37:27
bu film 3 saat sürer bence daa da uzun olmasını isterim ama olmaz heralde
9  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Ynt: Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı : Nisan 26, 2006, 19:36:39
son bölümleri çok güseldi ama kitabın başları sıkıcıydı çok uzun geldi biras gereksiz olmuş
10  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: şu ana kadar seçilen karakterler kafanızdakilerle uyuşuyomu??? : Nisan 26, 2006, 19:34:41
tonksta bi garip yawww... doğru diil mi burnu fln işte
yok tonks benim kafamdakiyle biraz uyuşuyo ama james ve lily potter rezalet hiç uyuşmuyo! ben lily potterı daha da güzel sanırdım !  Kızgın Ağlayan

lily zaten güsel diil mi ben beğendim gördüümde tabi daa güselde olabilirdi
11  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: En sevdiğiniz yoldaşlık üyesi kim : Nisan 26, 2006, 19:33:47
sirius lupin tonks.. karakterleri kendime yakın buluyorum
12  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Ynt: Slug Klübün de Kimler Vardı : Nisan 26, 2006, 19:32:59
bağlantıları güçlü.işine yarayacak kişileri seçiyooo... güçlü olaanları da tabiii .güce saygısı war
13  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Yoldaslikta birbirine yakistirdiginiz çift hangisi? : Nisan 26, 2006, 19:31:38
tonks we lupin tabi... zaten ikiside sewiyor birbirlerini
14  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Ergenlik bunalımı heralde : Nisan 26, 2006, 19:31:01
Sevin Okyay 5. kitabın türkçesini tanıtırken bu kitapta tam sopalık bi harry var demişti Gözlerini Deviren
harry 5. kitapta çok agresif  Gözlerini Deviren ama yaşadıklarından sonra onu kim suçlayabilirki Kararsız
sirius öldü,
cedric öldü ve bnun etkisiyle berbat bi yaz geçirdi,
dudleyler zaten gıcık,
sonra voldi dönmüş ve ona 1 aydır kimse herhangi bi haber vermiyo..kimse doğru düzgün bişiy demiyo,
dolares cadısı var üstelik,
gelecek postası,bakanlık ve diğer insanların ona olan iğrenç tepkileri,
cho ile yaşadığı olumsuzzluklar,
anne babası yok,yara izi acıyıp duruyo,
ölüm yiyenler hapisten kaçmış,
5 yıl gecikmeyle bi gerçeği öğrenmiş,
ve babasını aslında o kadar da ii olmadıını öğrenmiş,
siriusun  durumuna üzülüyo tabi bide Gözlerini Deviren
bence harry son derece haklı agresif olmakta Gözlerini Deviren hatta az bile agresif bence Gözlerini Deviren

son bölümlerde dumbli ile konuşurken ona neden bağırıp durdu ki o ne yapabilirdi... onları kurtardı o hala bağırıyoo....zaten adamın 1 yıllık ömrü kalmıştı
15  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: şu ana kadar seçilen karakterler kafanızdakilerle uyuşuyomu??? : Nisan 26, 2006, 19:29:31
tonksta bi garip yawww... doğru diil mi burnu fln işte
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 10