Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:36:27  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 12
76  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS 2007 : Ağustos 03, 2007, 12:45:29
meb  bir şeyi zamanında ve düzgün yapsa şaşarım ztn.  Kızgın  ben de akşam üstü açıklanır diye duydum.  Üzgün
77  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: yağmurlu gün : Ağustos 02, 2007, 19:01:22
üff ya çok kötü oldum Ağlayan çok güzel yaşmışsın  Ağlayan teprixx Alkış
78  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: GeNcO : Ağustos 02, 2007, 13:43:01
ya ben beğenmedim baştan baktım ama şimdi ilgimi çekmiyor.

başka isim bulamamışlar mı Hede Hödö tibet gerçekten kötü bir isim.
79  Diğer Konular / Müzik / Ynt: KeremCem : Ağustos 02, 2007, 13:37:40
ben çıktığı ilk günden beri sevmiyorum, sevmiycem de. çok itici geliyor bana. üstelik canlı performansını dinlemiştim bi kanalda. keremce ilk defa canlı performansta diye reklam vermişlerdi. çok farklı hiç güzel ve başarılı değil
80  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Türkiye'de Rock müzik samimi olarak yapılıyor mu? yoksa özenti mi? : Ağustos 02, 2007, 13:31:14

mesela ewt aragonaise'nin dediği gibi şebnem ferah kesinlikle özenti değil
bence pinhani, duman, 84 ve yüksek sadakat de değil

ama gercekten özenti olduğunu gösterenler de var mesela şu yeni cıkan gökçe ya da redd vesaire

bence de. pinhani duman 84 yüksek sadakat mor ve ötesi gibi önde gelen gruplar özenti değil , hepsinin kendine has tarzı var.

bana göre türk rockı daha fazla ilerleyebilir. tek sorun türk rockçılarımıza pek sahip çıkmıyoruz gibi geliyor bana.
81  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Mirkelam : Ağustos 02, 2007, 13:26:47
iyi bir yorumcu. bir de çok farklı bir tarzı var. unutulmaz şarkısını ilk çıktığı günden beri dinliyorum..
82  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Ferhat Göçer : Ağustos 02, 2007, 13:16:32
bilgilr için sağol.  ben severim ferhat göçerin şarkılarını . bütün şarkıları çok güzel ama 'aşkların en güzeli' bir başka benim için
83  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Grup 4 Yüz =P : Temmuz 31, 2007, 20:11:26
ya arkadaşlar tamam şarkıları güzel olmayabilir. ben de beğenmiyorum. ama ortada bir emek var. saygı göstermek gerekir salak, iğrenç gibi kelimeler kullanılmamalı bence.  grubun şarkılarını ben de beğenmedim ama her zaman canlı performans yapıyorlar. grup hepsi gibi hep playback yapmıolar en azından.
84  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Hiç Bilmedin Seni Sevdiğimi!! : Temmuz 29, 2007, 21:04:33
çok teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim Gülümseyen Terleyen
85  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Koca Kafalar : Temmuz 29, 2007, 21:01:24
ben seviyorum. özgü namal ayrı bi tat katmış bence. skeçleri çok komik.   Alkış Alkış
86  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS 2007 : Temmuz 29, 2007, 20:59:34
http://oks2007.meb.gov.tr/docs/Oks7007takvim.pdf

bu linkte oks takvimi var. tarihleri burdan öğrenebilirsiniz
87  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kimin Öleceğini Bilen Kedi: Oscar : Temmuz 29, 2007, 20:49:14
ben gazetede okumuştum. çok ilginç. bir kedi nasıl olurda öleceğini bilir.  ama hayvanların zaten insanların hissedemediği şeyleri hissettiğini biliodum. belki o da böle bişidr
88  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Şu Çılgın Türkler : Temmuz 28, 2007, 17:04:30
tabiki sıkıcı gelir
O KİTABI GÖZÜNLE DEĞİL YÜREĞİNLE OKUYACAKSIN
sen bunu sağlayamıyorsan alma bile o kitabı.O zaman tarihin kendisi sıkıcıydı kitabımı zevkli gelecek.Yazar eğlenceli bir şeyi kötü yansıtmamış pollyannacılık oynayan bir halkın haklı direnişini yazmış
gece yatağa girerken kafama bomba düşecek mi korkusuyla yaşamıyorsak o şehitleri sayesindedir.Harry potter'ı severim Emma wetson'u severim ama beni,vatanımı,halkımı esaretten kurtaranları daha çok severim bir kahve halkıda olsa adlarını bilmek isterim.
ve ne kadar acıdırki bu duyguyu paylaşan çok kişi göremedim  Utanmış

[b]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!![/b][/u][/glow][/color]

başka ne denir ki ben de katılıorm.   kitap uzun die sıkıntı yaratılabilir ama çok ii bir kitap olduğu unutulmamalı. çoğu olay imalarla anlatılmış.   700 sayfa boyunca sık sık gözlerim doldu. çok güzel bir kitap. turgut özakmanın ellernden öperz
89  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Barış Akarsu Komada~ : Temmuz 05, 2007, 16:59:47
çok üzüldüm böle biri nasıl gider. allah rahmet eylesin. onu hiç unutmayacağız.

Ağlayan
Hep Kalbimizdesin BARIŞ ABİ Ağlayan :Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
90  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Blooms'un Resim Dosyası : Temmuz 04, 2007, 16:21:20
çalışmaların çok gsl. çizimlerin harika bn pek anlamamm ama grntü olarak süperler skn bırakma çizmeyi hatta snn yrnde olsm glştiririm bu yeteneğimi..
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 12