Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 02:39:02  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 12
31  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Ağustos 17, 2007, 12:19:50
ececim(scream) çok gsl çıkmışsın. mezuniyettede kıyafetin çok gsl.

deniz nası bişi o ya  Aww çok şirin bir bebek. hehe doğuştan gsli snrm Kahkaha

bilgenaz  çook şirin çıkmışsın çok gsl  Gülümseyen

32  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 17 Ağustos 1999 - Yalova - Gölcük Depremi ( 8. Yılı ) : Ağustos 17, 2007, 12:15:06
Bu deprem oy almak kadar kolay olmuyor işte <.<
Ama anlayan yok ki <.<
Resmi kurumlarda tık yok <.<
Onu qeçtiiim bari halk da tık olsun  Kararsız
Beyinleri yıkanmış mallar gibiler  <.<
Ama bakalım 2029 da ne olacak ..

umarım şans bu sefer depremzedelerden yana olur da yine binlerce yürek yanmaz.

33  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 17 Ağustos 1999 - Yalova - Gölcük Depremi ( 8. Yılı ) : Ağustos 17, 2007, 12:07:33
depremi atlatan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. depremde kaybettimiz tüm insanlara allah rahmet eğlesin.

Allah rahmet eylesin ölenlere. Umarım bir daha böyle birşey olmaz  Gözlerini Deviren Ama önlem alınmazsa Marmara'yı büyük deprem bekliyormuş...
evet  maalesef  hala  bi  önlem  almış değiller  sanırım Hede Hödö

ülkemz hangi konu için zamnında önlem aldı ki. eğer alsaydı doğal afetlerden binlerce kişi ölmezdi. o gün gelicek çatıcak yine binlerce insan ölücek, soradan akıllarına gelicek ama yine gelecek için kıllarını kıpırdatmıycaklar.
34  Diğer Konular / Müzik / Ynt: En beğendiğiniz albüm kapağı ? : Ağustos 16, 2007, 13:41:08
evanescence_open the door
35  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2 aylık bebek ikizlerine hamile(şok şok şok...kesinlikle bakın!!) : Ağustos 16, 2007, 13:33:15
inanmıyorum kıyamet gelio arkadaşlar ah ah................................

ilgisi yok. nie her şeyi kıyamate bağlıyorsunuz anlamadım.  internette daha önce bu tür vakalar okumuştum.  ztn bebek hamile deil kardeşleri bebeğin içinde gibi bir şey. bu olayın açıklaması internette bir çok sitede var
36  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: ÖSS 2007 : Ağustos 16, 2007, 13:14:02
osmangazi istatistiği kazandım herkese hayırlı olsun...

tebrik ederim  Gülümseyen

tüm öss gazisi olan abi ablalarıma hayrlısı olsun.
37  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: En iyi cep telefonu? : Ağustos 16, 2007, 11:26:31
sony ericson kullanıorum. ses sisteminin çok iyi olması nedeniyle almıştım. ve çok memnunum.  nokia çok dayanıklı telefonlar yapıo ama son bir yılda çıkardığı telefonlarda özellikler çok sınırlı gibi gelio.
38  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ailenizin mevcudu kaç? : Ağustos 13, 2007, 14:30:24
4 kişiyiz annem babam ben ve kardeşim
39  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Doğadan Fotoğraflar : Ağustos 13, 2007, 14:23:39
dün pikniğe gittik. çok güzel bir yerdi.  çok iyi olmasa da bir kaç fotoraf çektim. yalnız netlik sorunu var bu nedenle özür dilerim

40  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Beyindeki Anıların Resmi Çekildi... : Ağustos 07, 2007, 20:07:03
çok güzel. ancak kötü  ellerin eline geçmemesi lazım. o zmn bir felaket olur.  hep zorunlu olmadıkça anılarımı kimseyle paylaşmak istemem. resimleri merk ettim keşke remler d eolsaydı
41  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Beter Böcek | Beetlejuice ~ Tim Burton : Ağustos 07, 2007, 20:00:30
ben de severim bu filmi. hiç unutmam küçükken bu filmi izledim die bir hafta boyunca annemlerle yatmıştım. Hede Hödö o filmin gerçek olucağında korkuodum  Kahkaha Kahkaha
42  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Benden Baba Olmaz : Ağustos 07, 2007, 19:46:02
okan tangücüye bayılıorm . çok svmli bişi ya o dizi onn için izliorm rastlarsam . çok şeker bişi valla Aww
43  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Marissa : Ağustos 07, 2007, 19:34:58
açtığın başlıklara bayılıyorum hepsi bir birinden güsel. burda okuyorum sonra çevreme anlatıorum. hoşgeldin. hemşire olman ayrı bir ilgimi çekti. hastanelere çok gidip gelirm çok ii anlaşırım onlarla Kahkaha Kahkaha
44  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Büyümek ve içimizdeki büyümeyen... : Ağustos 07, 2007, 15:34:27
hehe bana aynen uyuyor.  ruhsarı rastladığımız zamn annemle izleriz. babam bizimle birlikte temel reisi izlio  Sırıtan Sırıtan

küçükken en sevdiğim dizi sabrinaydı hatta diziden sonra filmleri çıkmıştı sabrina romada sabrina denizde vesaire Hede Hödö onları da izliodum . hatta şimdi olsa yine izlerim. acemmi cadı sabrina taklidi ve ordaki merve boluğur çok yapmacık  Hede Hödö

45  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yapay El : Ağustos 07, 2007, 15:29:13
çok ilginç ve güzel bir buluş.  bedensel engelliler için çok iyi
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 12