Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:23:03  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 12
16  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Charles Robert Darwin : Eylül 30, 2007, 13:48:06
geçen sene az çekmedik bu adamdan. fen bilgisi hocamız takmıştı adama yazılıda 5 soru sordu.

nese ama adamın bilime çok yararı olmuş. her ne kdr bu soradan farkedilse de. rahat uyusun

saol ayşe abla
17  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Uzaydan esrarengiz güçlü radyo dalgası : Eylül 30, 2007, 13:32:18
hala cevap verilmesi gereken çok soru var. teknoloji bu kadar gelişmiş olmasına rağmen...

evet ama bu gizem nedense bana çok ilgnç gelior

umarım uzay da arkadaşlarımz vardr Kahkaha Kahkaha
18  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi dershaneye gidiyorsunuz? : Eylül 27, 2007, 22:19:23
4 sene boyunca finele gittim oksye hzrlnmk için ama hiç memnun klmadım. kırklareli oks finali tercih etmeği düşüneceklere tavsiye etmiorum hata yptığınızı sınav çıkışı anlıosunz

bu cumartesi belli olck Hede Hödö ya fem dershanesi ya da finl
19  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Beni Niye Aradın Ki? : Eylül 27, 2007, 22:15:01
bnce de gsl olmuş. yetenkliymiş
20  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Eylül 27, 2007, 22:13:54
~~PR£N§£§~~  ikinci resmine bittim cidden çok güzel çıkmışsın..İlk resim de harika...  Sırıtan  Sırıtan

saol cnm tşk ederm.  Terleyen valla ne yln söliim sn de çok hoş çıkmışsın bn de snn ikinci resmini çok beendim  Sırıtan
21  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Aşk Ertelenmez...!! : Eylül 27, 2007, 22:12:42
çok gsl bi hikaye ya  Ağlayan :(yask olmuş
22  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Eylül 27, 2007, 21:59:46
uzun süreden sora bn  Hede Hödö  Hede Hödö  Hede Hödö  gerçi gözlksz fotoraflarım bni tanıyanlara biraz acayp gelebilir. Hede Hödö

23  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Okulun ilk haftası nasıl geçti? | 2007 : Eylül 21, 2007, 18:21:20
süperdi. genel olrak sadece bunu die biliorum. çömezdim ama çok eğlencelydi. okula birinci giren kızı konuştrtmadılar. kız bi kelime sölüo ardından alkışşş Alkış Alkış... sora balonlar,emzikler, şekerlerle büükler sınıflarımızı bastılar. leyli kırklareli anadolu lisesi die şarkı sölediler: Kahkaha Kahkaha sınıfımda çok tanıdık yoktu ama 1 hafta da kaynaştık.. ztn dier arkadaşlarla tenfüslerde buluşup okulun altını üstüne gtrdk Kahkaha. gsl bi çömezlik yaşadım diebilirm. Kahkaha
24  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Go: 4000 Yıllık Efsane Oyun! : Eylül 21, 2007, 18:14:06
çok gsl bi oyun. uzun zmndr oynuorum ancak sanal ortam da oynaması pek zevkli deil gibi gelio bana
25  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Nasıl bir eğitim istiyoruz? : Ağustos 17, 2007, 15:18:28
insanın ilgilendiği sevdiği konulardan ders almasını istiyorum...insana zorla bişeyler öğretmek çok saçma...bi insan fiziği sevmiyosa ve ilgisini çekmiyosa ona bu dersi illada öğretecem demek bana saçma geliyo...!!!!!

kesinlkle katılıorm.

bir de öğretmnlerin öğrencilere daha güler yüzlü olması gerekr. ezberci deil yaratıcı eğitim olsun. tenefüs süreleri uzasın

baya şey var aslında istediğim Terleyen
26  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Soyu Tükenmekte Olan İnsanlar=) : Ağustos 17, 2007, 13:23:31
gerçektende bu saydıklarınrn hepsi tükeniyor  hatta bazıları tükenmiş bile Kahkaha ellerine sağlık çok güzel  olmuş

katılıorum. bazıları güldürsede aslında yüz kızartıcı durumlar
27  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Cadı ve Günah : Ağustos 17, 2007, 13:15:29
çok gsl bi hikaye olmuş.  keşke daha uzun olsaydı. keyifle okudum. düşüncelerine sağlık Göz Kırpan
28  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Ağustos 17, 2007, 13:07:02
ececim(scream) çok gsl çıkmışsın. mezuniyettede kıyafetin çok gsl.

deniz nası bişi o ya  Aww çok şirin bir bebek. hehe doğuştan gsli snrm Kahkaha

bilgenaz  çook şirin çıkmışsın çok gsl  Gülümseyen

Sağol canım  Terleyen Kıyafetim diğer abartılı abiyelerin yanında çok sadeydi ama güzeldi  Aww

bir kaçının kıyafetini gördüm de mezuniyet parti deil de kralın prens için düzenlediği baloya gider gibiymişler.  Kahkaha Kahkaha  sade ama çok gsl snn ki
29  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Yabancımı yoksa türk yazarlarmı??? : Ağustos 17, 2007, 12:43:46
türk veya yabancı farketmiyor beğendim kitap olsn hiç farketmez hepsini okurum  Gülümseyen

evet bn de.  yabancı kitapta çeviri hataları bazen can sıkıor o da ayrı bi mevzu
30  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Laz!sh : Ağustos 17, 2007, 12:27:07
 sana mahşallah demekten başka bişi bulamadım.  Cafemi Seviyorum ! ye , aramıza  hoşgeldin . iyi eğlenceler sana Göz Kırpan
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 12