emmaya yasdıklarnıza dikkat edin hepiniz beyinsizsiniz emmayı kıskanıosunuz güselim emmacıma neler demişsiniz emmafanları olarak sessız kalmıcaz we sonna kadar sizinle mücadele edices bis emma fanları olarak tüm düşüncelere saygılıyıs emmayı beğenmıyor we de sewmıor olabilirsiniz ama bu size emmaya hakaret etme hakkını wermes sizin yaptıınıs tamamen saygısızlık bole dewam ederse bisde hakaret boyutuna ulaşabilirs.....!!!
bu yazdıklarınıza oturup yarım saat boyunca acıyabilirim

Gerçekten seviye olarak bu kadar düşük insanlar mısınız yoksa öyle mi göstermek istiyorsunuz inanın merak ediyorum.
hepiniz beyinsizsiniz Eğer istedikleri şekilde eğlenen ve
tanımadığın insanlara sadece senin hayran olduğun kişilere
onlar hayran olmadıkları için böyle bir hakaret edebiliyorsan emin ol "sıfır" dan farksızsın.
emmayı kıskanıosunuz güselim emmacıma neler demişsiniz Yapma ya ?! Emma'nın nesini kıskanalım ? Erkek arkadaşımız bizi Emma'yla aldatıyor diye mi ? Yoksa çok zengin diye mi ?
emmafanları olarak sessız kalmıcaz we sonna kadar sizinle mücadele edices İstediğiniz kadar bağırabilirsiniz
emma hayranları olaraktan.. İsterseniz ne mücadelesi ediyorsanız artık onu da edin.Ama unutmayın
Bir kişi herkes tarafından sevilmez ve Emma da bunun en canlı kanıtı.. bis emma fanları olarak tüm düşüncelere saygılıyıs Demek tüm düşüncelere saygılısın ha ?! Bu yazdığın absürt yazı da büyük bir kanıt zaten öyle değil mi ?
emmayı beğenmıyor we de sewmıor olabilirsiniz Vay , bu kadar düşünebilme yetin olmasına sevindim .
ama bu size emmaya hakaret etme hakkını wermes Bu kulüpte Emma'ya edilen
gerçek bir hakaret varsa gösterir misin bana ? Bu kulübü ilk üye olduğum andan beri takip ediyorum , nedense sonu dil çıkaran,kahkaha atan
eğlence ve saçmalık smileyleriyle bitmeyen pek cümleye rastlamadım. Zaten senin beyninde
hakaret hangi boyuttadır, bunu da bilemiyorum.
bole dewam ederse bisde hakaret boyutuna ulaşabilirs.....!!! Galiba beyninin kapasitesi ilk yazdığın cümleyi hatırlayamayacak kadar küçük olmalı , ya da bize biran önce hakaret etmek için çabucak yazmışsın ki , ne yazdığına bile dikkat etmemişsin. Hani "senin beyninde hakaret hangi boyuttadır , bilemiyorum" demiştim ya , galiba artık biliyorum : Hiç tanımadığın kişilere sırf seninle aynı görüşte değiller diye
Beyinsiz demeyi hakaretten saymayacak kadar küçük...