Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:42:38  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 113
1  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Tokio Hotel Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 20:26:56
Ben de ilk öyle düşünmüştüm Acayip Kamerayı açana kadar
2  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Harry Potter Temalı Cafe imzaları : Şubat 04, 2008, 17:03:59
Cafe cinleri sadece burda !  Sahtelerinden kaçının ....Bu slogana bittim.biz sadece burdayız gerisi Fake ehü ehü

Resim de süper yalnız  Sırıtan Ama bizim Cinlerimiz okadar çirkin deil *hıh*  Kahkaha
3  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Harry Potter Temalı Cafe imzaları : Şubat 04, 2008, 16:48:10
ayyy çok gzllerr Alkış Alkış teşekkürler fant. abi Alkış
Fant Abi ?!

Imzalar çok güzel Sarılan Özellikle CafeCin li olana bittim  Sarılan Alkış
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Şubat 04, 2008, 16:22:47
draco_malfoy (21), zyndan (16), rumeysaa (13), nagiş92 (16), metebabs61 (17), bellatrix01 (22), sunny_girl96 (16), Danielr... (13), pottercı (12)

hepinizin doğum günü kutlu olsun Alkış
msj tarzı alıntıdır: profesör_bşk

umarım bana kızmaz
Allah Allah Sarılan Ne önemi var ya XD

Nice Mutlu Yıllara DarkSatan'cım =) Umarım nickinin tersine nice aydınlık günler yaşarsın *hug* ^^ 
5  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma Watson'dan Yepyeni Resimler ! : Şubat 04, 2008, 16:11:58
Emma 17 yaşında, 18'ine basmasına azıcık kalmış(2 ay Kahkaha ) Ben olsam ben de içerim Hede Hödö Bundan doğal ne var Hede Hödö Onlar 15 yaşındakileri oynasalarda, biri 17, biri 18, biri 19 yaşında Hede Hödö İçsin, hatta benim yerime de içsin Hede Hödö Ki zaten içmiş gözüküyor Kahkaha JameSirius'un da dediği gibi ehliyet alışını kutlamış olabilir Dil Çıkaran
Ne kutlama haa  Hede Hödö
6  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Msn'de Kim Sizi Engellemiş!!! : Şubat 04, 2008, 16:09:37
o kadar uğraşacağınıza msn discovery' i indirin. Program kimin engellediğinden, sildiğine, karşı tarafın hangi sürümü kullandığına kadar herşeyi gösteriyo. Ayrıca karşı taraf seni silince, sana konuşma penceresi açınca da gösterdiği gibi. ... ileti yazıyor yazısı yerine ne yazdığını da gösteriyor
emm.. o program konuşmaları da kaydediyor değilmi  Kararsız
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Tokio Hotel Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 16:00:54
Arkadaşlar galiba şu anda ciddi ciddi Tom'la yazışıyorum  Acayip  Terleyen
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: ...last.breath... : Şubat 04, 2008, 15:56:37
hoşgeldin canım Sarılan Ama başlığa tam nickini yazmalısın  Gülümseyen
9  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hangi Kanal? : Şubat 03, 2008, 21:26:45
Açıkçası MTV , NTV dışında gerçekten pek izlemiyorum Gözlerini Deviren
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: En İyi 100 Dizi : Şubat 03, 2008, 21:13:44
Mariied With Childreeeeen  Tapan Süper bir dizi cidden  Sırıtan
11  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: ADAM BRODY İÇİN HERKEZ OKUSUN GÜLMEKTEN YERLERE YATACAKSINIZ : Şubat 03, 2008, 16:14:23
bana ruhsuz ya da espri anlayaşı olmayan insan diyebilirsiniz ancak ben pek gülmedim veya gülmekten yarılmadım hatta zerre kadar gülümsemedim...herhalde beni anlayanlar olacaktır...

Gerçekten  Kararsız Açıkçası ben de komik bir yanını göremdim  Acayip Hatta saçma olmuş bile diyebilirim  Gözlerini Deviren Bu kadar iddialı bir başlık yazma bence bir dahaki sefere .. Lakin her başlığı böyle olan şiir böyle olursa..
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Anti-Emma Kulüp : Şubat 03, 2008, 16:03:29
Böyle insanların da olduğunu bilmek güzel ..

Bir şu alıntı'sına okkalı bir cevap verdiğim kişinin mesajını okuyorum bir senin .. İkinizde Emma fanısınız.. Fark var mı ? ÇOK
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Anti-Emma Kulüp : Şubat 03, 2008, 15:53:00
emmaya yasdıklarnıza dikkat edin hepiniz beyinsizsiniz emmayı kıskanıosunuz güselim emmacıma neler demişsiniz emmafanları olarak sessız kalmıcaz we sonna kadar sizinle mücadele edices           bis emma fanları olarak tüm düşüncelere saygılıyıs emmayı beğenmıyor we de sewmıor olabilirsiniz ama bu size emmaya hakaret etme hakkını wermes sizin yaptıınıs tamamen saygısızlık bole dewam ederse bisde hakaret boyutuna ulaşabilirs.....!!!
bu yazdıklarınıza oturup yarım saat boyunca acıyabilirim  Hede Hödö
 Gerçekten seviye olarak bu kadar düşük insanlar mısınız yoksa öyle mi göstermek istiyorsunuz inanın merak ediyorum.
hepiniz beyinsizsiniz Eğer istedikleri şekilde eğlenen ve tanımadığın insanlara sadece senin hayran olduğun kişilere onlar hayran olmadıkları için böyle bir hakaret edebiliyorsan emin ol "sıfır" dan farksızsın. emmayı kıskanıosunuz güselim emmacıma neler demişsiniz Yapma ya ?! Emma'nın nesini kıskanalım ? Erkek arkadaşımız bizi Emma'yla aldatıyor diye mi ? Yoksa çok zengin diye mi ? emmafanları olarak sessız kalmıcaz we sonna kadar sizinle mücadele edices İstediğiniz kadar bağırabilirsiniz emma hayranları olaraktan.. İsterseniz ne mücadelesi ediyorsanız artık onu da edin.Ama unutmayın Bir kişi herkes tarafından sevilmez ve Emma da bunun en canlı kanıtı.. bis emma fanları olarak tüm düşüncelere saygılıyıs Demek tüm düşüncelere saygılısın ha ?! Bu yazdığın absürt yazı da büyük bir kanıt zaten öyle değil mi ?  emmayı beğenmıyor we de sewmıor olabilirsiniz Vay , bu kadar düşünebilme yetin olmasına sevindim .ama bu size emmaya hakaret etme hakkını wermes Bu kulüpte Emma'ya edilen gerçek bir hakaret varsa gösterir misin bana ? Bu kulübü ilk üye olduğum andan beri takip ediyorum , nedense sonu dil çıkaran,kahkaha atan eğlence ve saçmalık smileyleriyle bitmeyen pek cümleye rastlamadım. Zaten senin beyninde hakaret hangi boyuttadır, bunu da bilemiyorum. bole dewam ederse bisde hakaret boyutuna ulaşabilirs.....!!! Galiba beyninin kapasitesi ilk yazdığın cümleyi hatırlayamayacak kadar küçük olmalı , ya da bize biran önce hakaret etmek için çabucak yazmışsın ki , ne yazdığına bile dikkat etmemişsin. Hani "senin beyninde hakaret hangi boyuttadır , bilemiyorum" demiştim ya , galiba artık biliyorum : Hiç tanımadığın kişilere sırf seninle aynı görüşte değiller diye Beyinsiz demeyi hakaretten saymayacak kadar küçük...
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ders Çalışmaktan Hoşlanır mısınız ; hoşlanırsanız hangi ders ? : Şubat 03, 2008, 15:24:51
Fizik çalışması çok eğlenceli Dil Çıkaran Türkçe çok basit geliyor , 2 dakika sürmüyor çalışmam Dil Çıkaran

Bazen canım sıkıldığı için Matematik çözerim , bazen de Matematik çözdüğüm için canım sıkılır Sırıtan

Ama Yabancı Dil'i çok sevdiğim için çalışmayı en sevdiğim dersler ;

İngilizce / Almanca / eh biraz da Fransızca Hede Hödö
15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Popomundo Kulübü : Şubat 03, 2008, 15:21:24
Niye şuçlusun niye aranıyosun niye hapistesin eeeeeeeessraaaaaaaaa  Dil Çıkaran
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 113