Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 22:18:30  

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter'ın sekizincisi gelebilir! : Ocak 03, 2008, 03:16:55
şaka mı bu nie o zaman son kitabın kapağında yapboz bu kitapla tamamlanıyor die yazıyorlar anlamadım.hemde kitapta en son bölümde 19 yıl sonra adlı bölüme de dikkatinizi çekmek isterim.yalnız yazar 8.kitabı yazmaya karar verdiyse onu bilemem ama oyuncuların 30 yaşına kadar harry potter filmi çekeceklerini sanmıyorum biraz saçma.birşey daha var kitaplarda hogwarts okulunun 7 yıl olduğu yazıyor.onun için harry potter serisi tadında bırakılmalı.
2  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 28 Kasım'da! : Aralık 02, 2007, 22:11:41
zafer plazadaki gördüğüm harry potter dvd leri box set halinde olmayanları söylüyorum.
Felsefe taşı - Tek diskli versiyon
sırlar odası - iki diskli versiyon
azkaban tutsağı - iki diskli versiyon
ateş kadehi - tek diskli versiyon lar mevcuttu

Ayrıca Box Setin fiyatı 80 Ytl ye gördüm baktım sadece tek diskli versiyonlar yukarıdakilerin sadece iki filminde özel versiyonlar vr Gülümseyen
3  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 28 Kasım'da! : Kasım 30, 2007, 16:53:07
5 diskli versiyonda özel seçenekler yokmuş sadece tek diskli versiyonlar varmış yani birtek film varmış ama azkaban tutsağının tek diskli versiyonunu göremedim ben piyasada ve internette araştırdım.zümrüdüankanın 2 diskli versiyonu gelmiş.teker teker al bence daha iyi hem d&r mağazası eski filmlerinide getirmiş Göz Kırpan
4  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 28 Kasım'da! : Kasım 30, 2007, 00:11:52
Bende zafer plazadaki d&r a gittim tek diskli versiyonu vardı.birkaç gün sonra çıkıcak dediler ama 2 diskli versiyon bkm ye nasıl gelmiş anlamadım? :S
5  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 28 Kasım'da! : Kasım 28, 2007, 19:44:43
off ya tek diskli versiyonu gelmiş hem yazılarını okudum bir tek film var özel seçenekler yoktu.
iki diskli versiyonu birkaç gün sonra gelecekmiş neden böyle oldu yaa :S
6  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Büyü Yapabilsen Üsttekini Neye Çevirirdin? : Kasım 21, 2007, 19:04:45
umbridgeye çeviriyom Kahkaha Kahkaha
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: prisoner_december : Kasım 20, 2007, 22:04:45
Hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşlar.Ben Bursadan aranıza katıldım.liseden bu yıl mezun oldum.şu anda üniversiteye hazırlanıyorum.
8  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Zümrüdüanka'nın Türkçe DVD'si 27 Kasım'da! : Kasım 19, 2007, 14:09:25
çok sevindim haberi okuyunca araştırman için çok teşekkür ederim.bu arada 2 cd lik versiyonda kapak resmi iyi olmamış ya.aşağıdaki gibi olsaymış daha hoş olurmuş ama yinede iyi olmuş yani.27 kasımda alıcam

9  Diğer Konular / Üye İlişkileri / prisoner_december : Kasım 19, 2007, 14:03:40
Forumdaki herkese merhaba ben Fahrettin 17 yaşındayım.Harry Potter filmlerini beğenerek izliyorum.Benide aranıza alırsanız sevinirim  Sırıtan
Sayfa: [1]