Bende bu sene SBS'ye giriyorum Ama öyle çok heyecanlı değilim Bence gül gibi OKS vardı.Ne güzel bir kere giriyorsun bitiyordu Ama SBS'nin de bazı avantajları var.Zaten yukarda söylemişler.Ama şimdi biz bir değil 3 stres yaşayacağız.Eğitimin suyunu çıkardılar valla daha ne diyeyim Neyse sınava girecek herkese başarılar
İstanbul'a gitmek için otostop çekicektim.Karakterimi otostop yoluna bırakıp önceliğini ayarladım.Sabah 10 falandı.Ama biraz önce baktım ki günlüğümde şu yazı var: ''Bi'şey yapacaktım... Ama ne hatırlayamıyorum.'' Bu yazı neden cıkar
Biraz önce okudum..Gerçekten çok güzel olmuş..Phoebe ismi nereden aklına geldi acaba? 40 yıl düşünsem aklıma gelmez,ama gerçekten güzel bir isim.Cailyn'i de sevdim aslında içine kapanık biri gibi gözüküyor.Ama birazda insanı sinir eden biri sanki Emeğine sağlık.Devamını bekliyorum
Belki yarışmaya katılırım çünkü yeteneğim var ancak ''Başkasının tasarladığı imzayla katılabilirsiniz'' demişsiniz.O zaman yarışmanın ne anlamı kalır ki..Sonuçta kendi emeğimiz değil..Yani haketmiyoruz o ödülü bence..Ama katılmaya kararlıyım+siteye üye değilim,olucam.Bu arada Hil fanıyımdır Haber için sağol
Kusura bakma Melis abla..Dün kutlayamadım doğum gününü..Geçmiş doğum günün kutlu olsun Seni çoo..k seviyorum İyi ki varsn,seni tanıdığım iccn çok şanslıyım
3. sezonu 16 bölümde bitiriyorlar ne yazık ki yine Lost'a, Heroes'a, Prison Break'e göre epey uzun sürdü. Lanet olsun sana grev! Nba grevinde bile bu kadar sinirlenmemiştim!
Dizi bitmediki..Sadece sezon finali Bakmazsanız iyi olur ama siz bilirsiniz